Καλλιοπάκι μου,προσωπικά κι εγώ ξεκινώ τις όποιες σχέσεις μου καλοπροαίρετα πάντα και με πλήρη εμπιστοσύνη απέναντι στον άλλον,
χωρίς ασφαλώς να την έχει ο ίδιος κατακτήσει.Καχυποψία και μιζέριες δε με αφορούν.Θέλω να πιστεύω στην αλήθεια του άλλου και τη διαφάνεια
της σχέσης μας.Ασφαλώς δεν μπαίνω ούτε στη διαδικασία έρευνας,διασταύρωσης κλπ.Το ξεκαθαρίζω από την αρχή τι είδους σχέση με αφορά.
Ωστόσο οι άνθρωποι για τους δικούς του λόγους ο καθένας(συνήθως φόβο κι απληστία)επιλέγουν την οδό του βολικού ψέμματος για να πετύχουν
όσα θα απαιτούσαν πολύ περισσότερο κόπο και θάρρος αξιοπρεπώς να κατακτηθούν.Οι ενδείξεις θεωρώ πως πάντα υπάρχουν.Μικρές χαραμάδες
στα λόγια και τις πράξεις τους,ψίθυροι του ενστίκτου μας,όλο και κάτι ανάβει το πορτοκαλί έστω φως της επιφυλακής,ενίοτε ωστόσο το κομμάτι μας
που επιλέγει να ζήσει το παραμύθι,εθελοτυφλεί παρά τις προειδοποιήσεις.Εκεί είναι το κρίσιμο σημείο,που καλούμαστε ν'αναλάβουμε και την ευθύνη
τη δική μας.Τίποτα κατακριτέο.Ο καθένας είναι ελεύθερος στις επιλογές του αρκεί να είναι διατεθειμένος να πληρώσει και το ενδεχόμενο τίμημα τους.
Απόλαυσα κι εγώ την εξιστόρησή σου,εκτός απ'τη ρύπανση της θάλασσας.Ειδικά αν η σακκούλα ήταν πλαστική ενδεχομένως να κατέστη παγίδα
θανάτου για κάποιες υπάρξεις εκεί κάτω...Όσο κινηματογραφικό κι αν ακούγεται,εκεί σκάλωσα.Πρέπει να σ'έκανε ωστόσο να νιώσεις ελεύθερη και δυνατή!
Χαίρομαι που η ζωή σου πρόσφερε απλόχερα αγάπη,αυτήν που απότομα και σκληρά στερήθηκες σε νεαρή ηλικία.Να είστε πάντα γεροί κι αγαπημένοι
με τον καλό σου και να χαίρεστε την οικογένεια σας!Όσο για τον Μιχάλη,ελπίζω να έχει εντωμεταξύ βρει τον εαυτό του και να έχει ουσιαστικά ωριμάσει.