Καληνυχτα μακ μου.καλη ξεκουραση στην αγκαλια του εραστη μορφεα.
Printable View
Καληνυχτα μακ μου.καλη ξεκουραση στην αγκαλια του εραστη μορφεα.
Καλημερούδιαααααα!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΛΙΟΥ σήμερα!
Για να τιμήσει τη μέρα αυτή και να εμποδίσει πρωινά ζυγίσματα και μέτρημα θερμίδων το φόρουμ μας
έκανε για κάποιες ώρες την απεργία του!Από εδώ και πέρα ο καθένας φέρει την ευθύνη του!Όχι άλλο κάρβουνοοοοο
Τζινάκι μου,χρόνια σου πολλά και γελαδερά!ʼντε να μας κολλήσεις και τους υπόλοιπους κατσούφηδες γιατί καιγόμαστε!
Συνειδητή άσκηση του εκλογικού σας δικαιώματος και καλά καφεδιάσματα σήμερα και ό,τι ήθελε προκύψει!
Σε τρεις ώρες απολύομαι και τρελαίνομαι!Για δυό μέρες θα είμαι με τη σεροτονίνη στα ύψη!Λαλαλαααα!Φιλάκιαααααα α
Όποιος γκουγκλάρει σήμερα θ'αντικρίσει το παρακάτω:
καλησπερουδια!!!!!ναταλια γιατι απολυεσαι?
Καλησπέρα,Λιλάκι μου!
Έκφραση είναι!Δεν απολύομαι...αλλά τρελαίνομαι!
Nadine ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα!! :)Quote:
Originally posted by NADINE
Μπουμπουκάκι,καλώς μας ήρθες στην παρέα μας!Χαιρόμαστε κι εμείς που σε συναντούμε κι ελπίζω σύντομα
να μπορούμε να πούμε και που σε γνωρίζουμε(με την έννοια του να ξεδιπλώσεις κι εσύ τις πτυχές της προσωπικότητας σου).
Δε χρειάζεται ασφαλώς να διαβάσεις πρώτα τις εκατοντάδες σελίδες του τόπικ αυτού για να μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις.
Η θεματολογία και τα πρόσωπα εδώ διαρκώς εμπλουτίζονται.Το ζητούμενο είναι να είμαστε ο ανεμπόδιστος εαυτός μας.
Εξωτερικεύουμε την όποια μας ανάγκη,δενόμαστε,επικοινων ούμε,μοιραζόμαστε.Απ'τα πιο ανάλαφρα μέχρι τα πιο ουσιώδη...
Καλή σου δύναμη σε ό,τι επιχειρείς!Φιλάκια πολλά!
Έχω πολύ καιρό που μπαίνω σε αυτό το forum και ας μη γράφω συχνά..
Σας διαβάζω και παίρνω δύναμη και για αυτό είμαι σίγουρη πως όλες/οι θα καταφέρουμε το στόχο μας!!
Ελπίζω να μπορέσω να γίνω μέλος της παρέας σας! Καλημέρα σε όλους και καλή ψήφο!! Με νου! ;)
τα υπολοιπα κοριτσουδια μας που ειναι????ολες να ψηφισετε εχετε παει????
Καλησπέρα κορίτσια. Ναταλία ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά, όποιος ενδιαφέρεται παραδίδω και γελαδομαθήματα δωρεάν στο σπίτι μου! :lol: Πήγα το πρωί να ψηφίσω και την ώρα που έδωσα την ταυτότητά μου στην κοπέλα (ήταν ένας νεαρός και δύο κοπέλες) αυτή άρχισε να μιλάει χαμηλόφωνα στον νεαρό. Αναρωτήθηκα τι συμβαίνει, μήπως είχε βγει κανένα ένταλμα σύλληψής μου και πως να τρέξω κιόλας τώρα να κρυφτώ με το βλαμμένο πόδι μου! :lol: Μου λέει λοιπόν ο νεαρός είστε στην εφορευτική επιτροπή μπορείτε να καθήσετε να μας βοηθήσετε; Ποιός ήρθε;;; Του είπα ότι δεν είχα λάβει ειδοποίηση και δείχνοντάς μου το χαρτί που έλεγε το όνομά μου είδα ότι έγραφε μία διεύθυνση που έμενα πριν 10 χρόνια!! Του εξήγησα ότι δεν ισχύει πια αυτή η δ/νση γι'αυτό και δεν το έλαβα και μου είπε δεν πειράζει καθήστε αφού ήρθατε! Του είπα ότι είμαι διαβητική και λόγω των συχνών ενέσεων και γευμάτων ήταν αδύνατον να κάτσω και με ρώτησε αν έχω κάποιο χαρτί. Του εξήγησα ότι δεν κυκλοφορώ στο δρόμο με τη βεβαίωση του διαβητολόγου μου και φυσικά δεν είχα κανένα χαρτί μαζί μου που να αποδεικνύει την ασθένειά μου κι επειδή έχω και πρόβλημα στο πόδι μου και δεν μπορώ να περπατήσω για πολύ ώρα αν ήθελε να έστελνε κάποιον μαζί μου να έρθει σπίτι μου να του δείξω τα χαρτιά χιχιχιχιχι! Οπότε μου είπε ο νεαρός ότι εμπιστεύεται τα λεγόμενά μου κι έτσι ψήφισα και έφυγα. Η πλάκα είναι ότι όταν μας είπε η Ναταλία ότι την κάλεσαν σκέφτηκα ότι ευτυχώς εμένα δεν με έχουν καλέσει ποτέ και σήμερα τσουπ! Πάλι καλά που ενίοτε ο διαβήτης μου χρησιμεύει και σε κάτι!
Γύρισα πριν λίγο από τη μητέρα μου έχοντας στο τάπερ ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο που έφτιαξε χθες το βράδυ και με μαρμελάδα φράουλα με ξεκούμπωτο το βάζο γιατί ήταν ζεστή ακόμα σλουρπ! Το κλου είναι ότι η μητέρα μου κοιμήθηκε εχθές αγκαλιά με την κατσαρόλα με τα ντολμαδάκια :lol: γιατί η αδερφή μου έχει κολίτιδα και έφαγε μόνο 2 χθες το βράδυ και πήγε την κατσαρόλα πεσκέσι στο δωμάτιο της μητέρας μου για να την φυλάει και να μην μπορεί η αδερφή μου να σηκώνεται κάθε λίγο και λιγάκι και να τσιμπάει ντολμαδάκια!! Ευτυχώς δεν τα ξετυλίγω τώρα τα ντολμαδάκια γιατί δεν με ενοχλεί πια το αμπελόφυλλο αλλά έφαγα 2 μόνο με το ζόρι. Ελπίζω αργότερα να φάω κι άλλα. Χθες την έβγαλα με 2 παγωτά και μία τάρτα φράουλα μπας και πάρω καμιά θερμίδα γιατί έχασα μαζεμένα λίπος αυτές τις μέρες και ανέβασα πάλι στα ύψη την οξόνη! Η αδερφή μου μου είπε αν συνεχίσω να μην έχω όρεξη να μου πάρει χάπια που ανοίγουν την όρεξη αλλά της είπα ότι δεν θέλω γιατί είναι θέμα τιμής, δεν μπορεί μία σλιβάτη να πάρει χάπια για την όρεξη, ζαμέ των ζαμών! :lol: Παχαίνω έχω πρόβλημα, αδυνατίζω έχω πάλι πρόβλημα, μα τι μερντ να κάνω τέλος πάντων; :lol:
Ναταλία σου έχω στείλει στο τηλέφωνό σου μήνυμα από εχθές το βράδυ αλλά φαίνεται ότι έρχεται Θεσσαλονίκη με τα πόδια γιατί ακόμα η αποστολή είναι σε αναμονή!!
καλησπεραα κοριτσια αν και βλεπω δεν ειναι καμια εδω!
ελπιζω να ειστε ολες καλα!
φιλακια
γιουχουυυυυυυ
Γιουχουυυυυυ κι από μένα. Λιλάκι ποιός τη χάρη μας, έχουμε ολόκληρο τόπικ για πάρτη μας!!!
εεε σημερα βραδια εκλογων λογικο να εχουν ξεπορτισει η κοκονες!!!!
ο λαος απαιτει...
ιστορια ερωτικη!!!
βασιλικα η μονη που ειναι online αυτη τη στιγμη και δεν μας εχει πει ιστορια ερωτικη εισαι εσυ οποτε ξερασε τα ολα!!!!!!