Καλώς την Αγγελική, πάντα άξια, ελπίζω να είσαι ευχαριστημένη από την κουμπαριά και να έγιναν όλα όπως τα ήθελες. Πολύ χαίρομαι που σε βρήκαμε μπόσικη και θα μας πεις κι εσύ την ιστορία σου!!! Περιμένουμε.
Printable View
Καλώς την Αγγελική, πάντα άξια, ελπίζω να είσαι ευχαριστημένη από την κουμπαριά και να έγιναν όλα όπως τα ήθελες. Πολύ χαίρομαι που σε βρήκαμε μπόσικη και θα μας πεις κι εσύ την ιστορία σου!!! Περιμένουμε.
Αγγελικουλα περιμενουμε μολις καταφερεις να τελειωσεις τις δουλιτσες σου.
Χωρις δευτερη σκεψη δεχτηκα..αν και παλεψα πολυ με τον εαυτο μου θετωντας ερωτηματα για μενα μεγαλα...Η αποσταση μεγαλη τα χρονια πολλα τουλαχιστον 4 και ο χρονος για μας λιγος...κατα τον Οκτωβριο ανεβηκε Θεσσαλονικη , για να προετοιμαστει για τις εξετασεις του Δεκεμβριου τον επισκεφτηκα 2 φορες τα σ/κ μεχρι τις εξετασεις ..δεν ηθελα να ειμαι εμποδιο στην προετοιμασια....τις υπολοιπες μερες τηλεφωνα σκαηπ..και οι μερες κυλουσαν, ηρθαν οι εξετασεις, η αγωνια μεγαλη κυριως δικη του αλλα την ενιωθα και εγω..ηταν αυτο που ηθελε να κανει και ηθελε να τα καταφερει...δινει τις εξετασεις και ξανα παλι αθηνα...περασαν χριστουγεννα,,,ηρθε ο Φεβρουαριος..τα αποτελεσματα στο ιντερνετ δεν αναφερανε στους επιτυχοντες το ονομα του...δεν τα ειχε καταφερει...ο χρονος προετοιμασιας αποδειχτηκε λιγος,,,η απογοητευση μεγαλη κυριως δικη του..η δικη χαρα που δεν θα τον αποχωριζομουν και συναμα λυπη γιατι βλεποντας τον ετσι μου ραγιζε η καρδια...Η ψυχολογια του χαλια επειδη δεν καταφερε να κανει τιποτα , τα χρηματα που ξοδευτηκαν γι εκεινον , ορεξη μηδεν και δραση τποτα..εκει ερχεται η δευτερη βομβα υστερα μια εκ βαθεων κουβεντα στο με τι θα ηταν ευτυχισμενος στην πρωτη μας επετειο τον Απριλιο, συνηδειτοποιησα οτι αν δεν το καταφερνε δεν θα ηταν ευτυχισμενος ποτε...εκει μου ειπε οτι θελει ξανα να προσπαθησει για μια ακομα φορα αλλα οτι φοβαται,,,εκει το πρωτο καμπανακι χτυπησε πιο δυνατα για μενα..οτι εγω ?τι κανω εγω?
Υστερα απο μεγαλη κουβεντα και να πω οχι με τοση ελφροτητα οσο την πρωτη αποφασισαμε ,,μαλλον αποφασισε εγω δεν εφερα αντιρρηση να ξαναδωσει, κανοντας μεγαλυτερη προετοιμασια αυτη φορα..εχοντας μια βοηθεια περισοτερη απο καθηγητες κτλ..το καλοκαιρι περασε νερο, περασαμε 10 μερες στην Κεφαλλονια στη σκια του οτι παλι θα φυγει με το τρομο του μονιμα...Αυτη τη φορα...το εξομολογουμε ενα 20% μου δεν ηθελε να περασει..το δεσιμο μας ακομα μεγαλυτερο , το πιστευω του οτι 8α τα καταφερουμε μαζι πολυ μεγαλυτερο απο το δικο μου,..Τελος Αυγουστου εγκαταστηθηκε παλι Θεσσαλονικη..τηλεφωνα ,σκηπ ,και το δρομολογιο Αθηνα-Θεσσαλονικη παρασκευη βραδυ κατευθειαν απο δουλεια και Δευτερα πρωι κατευθειαν δουλεια..μεγαλη κουραση..αλλα η αναγκη να τον δω μεγαλη ...περασαν οι μηνες και ηρθαν παλι οι εξετασεις,,,τον Νοεμβριο περιπου ηρθε κι αλλη βομβιτσα αυτη λιγο αναμενομενη...Η μαμα πατριδα..διακοψαμε την αναβολη...περναγε δεν περναγε τις εξετασεις θα ειμασταν μελος στα ελληνικα στρατα..ηρθε ο Δεκεμβριος εγιναν εξετασεις...αναμεναμε στα καρφια τα αποτελεσματα..περνανε παλι Χριστουγεννα..και φτανει ο φεβρουαριος που φερνει μαζι το φυλλο για παρουσιαση στην Τριπολη αεροπορεια...Στις 6 Φεβρουαριου κατα τις 11 το πρωι με παιρνει τηλεφωνο κλαιγοντας ...στεναχωρηκα πολυ που τον ακουσα ετσι να κλαιει και να μην μπορω να τον ηρεμησω..ακουω ομως ξαφνικα μεσα στους λιγμους μου φωναζει ΠΕΡΑΣΑ!!!!
I AM BACK (απειλη είναι αυτο!!!!)
Τον αντρούλη μου τον γνωρισα αρχικά μεσω του FB! το περίεργο είναι ότι κανένας από τους δύο δεν θυμάται ποιος εκανε add τον αλλον... και το ακόμα πιο περίεργο είναι η υποφενόμενη δεν πρόσθετε τότε (ακομα και τωρα) κόσμο που δεν ήξερε!
Ξεκινησαμε να χαζομιλαμε με μηνυματα (γεια, τι κάνεις και άλλα τέτοια χαζα, κατι συνταγες κα). Τότε ο καλός μου ήταν με μία κοπέλα (μεγαλοκοπέλα βασικα) με την οποία ήταν full ερωτευμένος! Εγω από την άλλη ζούσα όλα οσα δεν είχα ζήσει με τον πρώην άντρα μου και - μακακια πήγαινε σύνεφο!!! Δουλεια πολλή και απαιτητική, ξενυχτια με την παρέα του ξαδέρφου μου ο οποίος είναι και 5 χρονάκια μικρότερος οπότε φανταζεστε τα όργια όλα όμως πολύ συνηδειτά καθώς προσπαθούσα να αλλάξω την ζωή μου για να μην πέσω σε καταθλιψάρα αφού καλώς ή κακώς (μάλλον κακώς) μάθαινά από κόσμο συνήθως δε τυχαία τα νέα του πρώην ο οποίος έριχνε τρελή λάσπη στο προσωπό μου χωρίς κάνεναν λόγο!!!
Τα χριστουγεννα του 2009, αφου είχαμε να μιλησουμε καιρο αρκετο, του ζήτησα μια συνταγη για τρουφάκια γιατί είχα χάσει την συνταγη της γιαγιας μου. Αφου το καλό μου μου έστειλε 2 του ευχομαι τα καλυτερα για το νέο έτος και εξαφανίζομαι! Περίοδος γιορτών. πολλά parties στην πολή και τα μυαλα μου στα κάγκελα!
Μετά τις γιορτές με ρωταει που δουλευω και τι κάνω και μου αποκαλύπτει τα σχεδια του για το site μαγειρικής που θα ανέβαζε. Μου ζητάει λοιπόν αν είναι δυνατό να βρεθούμε για να συζητήσουμε την δυνατότητα συνεργασίας. Λεω η καλή σας δεν έχω τιποτα να χάσω! για ένα κάφε θα πάω και αν έχει ζουμι μπορεί και να μεινω. Κανονιζουμε καφέ Κυριακή 25/01/2010 κατά τις 16.30 στην Γλυφάδα! Το πρωι (αφου ως συνηθως πλέον έχω βγει, έχω πιει τον Βόσπορο με κάτι κολλητους) ξυπναω και με είχαν επισκεφθεί οι Ρώσοι! Σκεφτομαι να πω την αλήθεια να ακυρώσω το ραντεβου γιατί δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, για κάποιο λόγο όμως δεν το έκανα - θεωρούσα ότι σε καμια ωριτσα θα έχουμε ξεμπερδέψει! Σηκωνομαι, ντυνομαι ξεκινάω από το σπίτι και βρισκόμαστε στην Γλυφάδα στις καφετέριες που γινόταν πανζουρλισμος! Βρίσκουμε κάποι να κάτσουμε, μιλάμε για το site, μιλάμε για τις ζωές μας μιλαμε, μιλάμε, μιλαμε και φτάνει 23.00 το βράδυ!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο απόγευμα για να επισκεφθούμε μια κάβα για να τον συστήσω για συνεργασία. Πάμε στην κάβα, τελειώνουμε σχετικά γρήγορα δεδομένου ότι μετά από δυο μέρες θα πηγαίναμε σε μια γευσιγνωσία κρασιου στο εστιατόριο που διαθέτει το ζευγάρι που έχει την κάβα και παμέ να την κάνουμε σιγά σιγα. Βγαίνουμε εξω και μου προτείναι να πάμε για φαγητό για να με ευχαριστήσει. Φεύγουμε με 1 αυτοκινητο (το δικό μου το άφησα στην κάβα) παμε γι αφαγητό, γυρνάμε και εκει συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορεί να αφήσει ο ένας τον άλλο!
Απο εκει και πέρα ξεκινάει η κοινή μας ζωη!
Αντιδράσεις από την τότε κολλητή μου γιατί λεει δεν μπορουσα να είμαι με έναν ανθρωπο που ξέρω μόνο απότο FB, γιατί είναι βεβαιο ότι θα με εκμεταλευτεί αφού εχει βγει πριν από πολύ λιγο καιρό από μακροχρόνια σχέση και διαφορα αλλα τέτοια κουλα!
Εγω όμως θέλω να περνάω όλες μου τις ωρες μαζί του! τηλέφωνα ατέλειωτα γιατί δουλευε μέχρι αργά και εγω να πλεω σε πελάγη ευτυχίας!
Φτανουν τα γενεθλια της αδερφής του που είναι μόλις 2 βδομάδες από την ημέρα που γνωρτιστήκαμε. Μου λέει θα μασκαρευτούμε και θα πάμε μαζι. Ντρεπόμουνα απίστευτα πολύ (γιατί μην ρωτάτε δεν ξέρω). Με τα πολλά ντυνομαστε, πάμε, περνάμε καλα, πινουμε την αρτα και τα γιαννενα και φευγουμε για το σπίτι του που περνάμε ίσως την πιο παθιασμένη νύχτα της ζωής μας!!!
Οι μερες που παρουσιαστηκε εφτασαν και παλι εκεινος εφυγε για Τριπολη ..1 επισκεψη και εκει και ο μηνας περασε ..Δοντι μεγαλο μπηκε ωστε το καμαρι να κανει 1 χρονο Δοκιμος Αξιωματικος στην Θεσαλλονικη και να ειναι παραλληλα στη Σχολη..το πασχα το περασαμε χωριστα αφου πλεον ειχε τις ετοιμασιες μονιμης εγκαταστασης στην ομορφη Θεσσαλονικη, οσο περναγε ο καιρος το δεσιμο μας μεγαλο αλλα οι τσακωμοι μας αρκετοι..εγω απομακρυνομουν και εκανα περιεργες σκεψεις σε εκινον τα εριχνα,,παλι η αποσταση με επνιγε και τα χρονια ελεγα πολλα..
Περιπου στα τελη ιουλιου γινετε ενα μεγαλο παντηρτι γτ ειχε βγει με φιλους και ξεκινησα με σκηνη του τυπου..¨εγω εδω και εσυ εκει...τι κανουμε?¨με καθησυχαζε λεγοντας μου οτι ειναι μονος του πανω και εχει του φιλους αφου δεν εχει κανεναν αλλον ...τον δικαιολογουσα και ακομα τον δικαιολογω..αλλα αμασητο κατεβαινε καθε φορα που μου ελεγε βγηκα γι ακαφε μετον δημητρη το κωστα τον πανο τον μεραλ.κτλ..κτλ..και ειναι ομορφη η ατιμη ..που να κατσεις μεσα..Για να ρθουμε πιο κοντα αποφασισε να παμε διακοπες στην Φολεγανδρο με μια μουρη εγω μεχρι το πατωμα..νομιζα οτι 8α ειμαστε σαν τους ναυγους και δεν ηθελα να παμε καθολου..με τα πολλα με επεισε οτι 8α ειναι πολυ καλα και να τον εμπιστευτω και ετσι εκανα...περασαμε τελεια...η Φολεγανδρος ειναι πανεμορφη και η ζωη εκει παραμυθενια..δεν θελαμε να φυγουμε...γυρνοντας ομως γυρισαν και οι ανασφαλειες του που παμε...
Και λιγο πριν η εβδομαδα μου φτασει στο τελος της θελω να σας ευχαριστησω για τις ιστοριες που μοιραστηκατε και μοιραζεστε ακομα.ηταν πραγματικα μεγαλη μου χαρα να γνωρισω μια ακομα πτυχη καθεμιας απο εσας.σας ευχαριστω πολυ περασα μια καταπληκτικη και απελευθερωτικη για εμενα εβδομαδα.
Εμείς σ'ευχαριστούμε για την εβδομάδα σου Λιλάκιον που απ'ότι φαίνεται είχε μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερες να κάνεις τα κορίτσια μας να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να γνωριστούμε καλύτερα. Εύχομαι να είσαι καλά και να σε έχουμε πάντα στην παρέα μας.
Την 28η Οκτωβριου ηρθε η μεγαλυτερη και η καθοριστικη βομβα απο ολες..ειχα ανεβει Σαλονικα για το τριημερο και καπου εκει πανω στην αγκαλια και τα χαδια τον ρωτησα πως παει με την σχολη και ποιον κλαδο ακριβως της νομικης θελει να ακολουθησει μιας που ειχε ξεκινησει παραλληλα με το στρατο μαθηματα στην Νομικη..Εκει ερχεται το χαστουκι οτι μετα την Σχολη 4 χρονια περιπου θελει να ασχοληθει με το Ναυτικο Δικαιο και θα δωσει για τις εξετασεις σε ενα πανεπιστημιο στο Λονδινο που εχει ειδικευση εκει...καταπια την γλωσσα μου..οχι μονο που μου ανακοινωνε τον δρομο και τις προθεσεις του για τις σπουδες του..θα μου πει καποιος και εγω θελω να παω στο φεγγαρι ..δεν σημαινει οτι 8α παω κιολας..αλλα το χαστουκι ηταν οτι εγω δεν υπαρχω πουθενα στα σχεδια ...ο ρολος μου ηταν να μαι παντα εδω και να περιμενω...εκει τρανταχτηκα..εβαλα τα κλαματα χωρις να πω την αληθεια που με πειραξε...μπηκα ολες οι σκεψεις του οτι μεγαλωνω ειχα φτασει 29 , τι κανω που παμε..πανικοβληθηκα..μεχρι τα χριστουγεννα ολο αυτο με επνιξε μαζι με την αποσταση και τις λιγοστες φορες που καταφερα να ανεβω Σαλονικη και λιγο πριν τα Χριστουγεννα εδωσα το τελος...
Η απαντηση που με τρωει αν εκανα καλα ειναι αυτη που θα ρωταω παντα τον εαυτο μου για πολλα χρονια ακομα...
Ευχαριστω που με διαβασατε , συγνωμη αν σαας κουρασα καλο βραδυ..
Βασιλική εμείς σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μας και φυσικά δεν μας κούρασες καθόλου. Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι θέλατε διαφορετικά πράγματα και είχατε διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή σας, οπότε όση αγάπη κι αν υπήρχε μεταξύ σας θα ήταν δύσκολο να συνεχίσετε γιατί εφόσον αυτός δεν έκανε πίσω στις αποφάσεις του εσύ θα συνέχιζες να είσαι η "ρηγμένη" σε αυτήν τη σχέση. Οπότε η γνώμη μου είναι ότι καλά έκανες και έδωσες τέλος σε αυτήν τη σχέση γιατί η πορεία της ήταν προδιαγεγραμμένη και σίγουρα δεν ήταν αυτό που ζητούσες. Εύχομαι να έρθει στο δρόμο σου ένας άνθρωπος που θα σου γεμίζει τα κενά σου, θα είναι δίπλα σου και όχι μπροστά σου να τον κυνηγάς και θα είναι σε θέση να σε εκτιμήσει και να σε αγαπήσει πραγματικά. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Περανε οι μέρες συζητάμε πολλά και διάφορα, μενουμε μαζι καθε βράδυ σχεδον, μια στο ένα σπίτι μια στο αλλο, μιλάμε για οικογένειες, παιδια, του λέω για τον πρώτο μου γάμο, για το ότι δεν είμαι σίγουρη για το αν θέλω να ξανακανω το ίδιο βήμα, τους φόβους μου, μου λέει για την πρωην του για το πόσο κοντά έφτασε στον γάμο και άλλα τετοια ομορφα!
Μετά από καμια 20αρια μέρες κρατώ στα χέρια μου ένα θετικό τεστ (και δεν μιλάω ούτε για γαλλικα, ούτε για μαθηματικα). Παθαίνω σοκ! δεν ξέρω τι να κάνω! Δεν ξέρω πως και αν θα του το πω!
Εδω κάνω μια παρένθεση: από αρκετά μικρή εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι σε περίπτωση που μου συμβει κανενα τέτοιου τύπου ατυχημα, το ανθρωπάκι μου θα έρθει στην ζωή εαν όλες οι εξαιτάσεις που πρέπει να κανω είναι ΟΚ λόγω οικογενειακου πολύ σοβαρου ιστορικου. Δεδομένου δε ότι έχω χωρησει ήδη από εναν γάμο, εχω ανανεώση αυτή την υπόσχεση και επειδη εγω ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΡΕΥΟΜΑΙ θα το κρατήσω έστω και μονη μου - εδω γελάμε ομαδικώς!!!!
Κοιμομαστε το βράδυ μαζι, και το πρωι το ξεφουνρίζω φρέσκο φρεσκο αφου εχω κάνει και άλλο ένα τεστ ετσι για να είμαι σίγουρη!
Παθένει σοκ! κλαιει, γελάει, τραγουδάει, με φιλάει όλα τα κάνει και συμφαίρει! και μετά το ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Περάσαμε δύσκολα - εγω ανενδοτη στην υπόσχεση μου- αυτός προετοιμάζοντας πολλα επαγγελματικά ανοιγματα να επιμένει ότι θελει να κάνει οικογένεια μαζί μου αλλά όχι εκεινη την στιγμη - κλαματα, τσακομοι, φωνές!
Να λεω ότι θα το κρατήσω μόνη μου και δεν με νοιαζει τι θα κάνει αυτός, θα του αδειασω την γωνιά κλπ. Λέω για τηνεγκυμοσυνη στον ξάδερφο μου (που μαλλον αδερφό μου θα πρέπει να τον λεω) - το συζητάμε και μετά παό ώρες καταλαβαίνω ότι ούτε τον ʼρη θελω να χάσω ούτε το νινάκι μου!
Με τα πολλά το αποφασίζουμε! Ξέρουμε και οι δύο πως θα είναι πολύ δύσκολα τα πραγματα γιατί βασικά δεν ξέρει ο ένας τον αλλά αλλά υποσχόμαστε ότι θα το προσπαθήσουμε.
Επόμενο βήμα: ΓΟΝΕΙΣ οι δικοί μου το μαθαίνουν με σχετικά συνοπτικές διαδικασιές! Ο μπαμπάς του το έμαθε πολύ αργότερα (σημείωση: η σχεση μου ακόμα και τώρα μαζί του δεν την λές και καλη)
Γιατρος καπάκι με όλα τα επακόλουθα!
Εκει πια χάνω την επαφή με την τότε κολλητή μου η οποία δεν ήθελε να δεχτει αυτό που ζούσα! δεν πειράζει, μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει!
Μετακόμηση: Ποιος μετακομιζει που? και οι δύο με δικό μας σπίτι - avantage του δικού μου: η μαμά μου είναι από πάνω - ενώ από την άλλη πλευρά μαμά δεν υπάρχει οπότε μονόδρομος! Δεν με χαλασε μπορώ να πω!
Γάμος στην συνέχεια (15 μερούλες πριν γενήσω βρε), γεννα και να σου τώρα 18,5 μήνες μετά που ήρθε το αγγελουδάκι μας, είμαστε ακόμα μαζί, καλά, αγαπημένοι!
Υπάρχουν και στιγμές έντασης και ολα αυτά τα όμορφα σκηνικά, αλλά ΟΚ θέλουμε ακόμα προσπαθεία! Ξέρω ότι με αγαπάει, αλλωστε είναι αμφιδρομο το συναίσθημα! ξέρω ότι με νοιάζεται ξέρω ότι θέλει να περάσει μαζί μου χρόνο!
Σας καληνυχτώ! πάω να ταϊσω το αγγελουδάκι μας και να κοιμηθώ γιατί είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!!!!
Ναταλια ακομα τις 2 που ερωτοτροπουν στον καναπε και την αλλη την πατωματατη κοιτας και δεν μας εχεις πει ακομα ποια αναλαμβανει αυτη την εβδομαδα?
κορίτσια συγνώμη που γράφω στο topic σας ενω δεν συμμετέχω στις κουβέντες σας , αλλά η ιστορία της basilika με αγγιξε..Κάτι οι δικες μου πλήγες, κάτι τα ματαιωμενα συναισθηματα ειναι και το φεγγάρι μυστηριο..ε με πηρε απο κάτω..Ηθελα να ρωτησω τη basilika πως αντέδρασε ο ίδιος κι αν συνεχίζει να την ψάχνει..
Hopa μη ζητάς συγνώμη, εμείς είμαστε εδώ και όποτε το νοιώθεις μπορείς να συμμετέχεις στην παρέα μας χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.