Γεια σου ΠΟΠγιωτακι!!!!!!
Printable View
Γεια σου ΠΟΠγιωτακι!!!!!!
Καλησπέρα Γιωτάκι. Ο αστυνόμος Τζίνης την έχει στείλει με μήνυμα την ιστορία σου στη Ναταλία μεταξύ άλλων, οπότε έχεις φακελωθεί κι εσύ, μόνο τα αποτυπώματά σου λείπουν!
Φαλαγγα ποτε θα της κανουμε?
Μέσα στο καλοκαίρι είναι δύσκολο γιατί το Γιωτάκι έχει πολύ δουλειά, να το κανονίσουμε από Φθινόπωρο!
Παω να πεσω ανασκελα σαν την κατσαριδα και να ψοφησω(στον υπνο).καληνυχτα.
Καληνύχτα κατσαριδούλα μικρή Τερέζα και καλή ξεκούραση. Σας καληνυχτώ κι εγώ κορίτσια. Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά.
Πατησα στο τεζα και τεζα.μακαρι να ξημερωσει μια καλυτερη μερα για ολους μας και τα προβληματα μας να βρουν λυση.σαν προεκλογικη καμπανια ακουγομαι.
Λίλα δεν ακούγεσαι σαν προεκλογική καμπάνια γιατί εσύ τα εννοείς αυτά που λες!!
Kαληνυχτουδια κ απο εμενα κοριτσουδια μου!Ονειρα γλυκα σε αυτες που πανε για υπνο κ καλη διασκεδαση στις κοπελλιες εκει στη Θεσσαλονικη που θα βγουν μπαροτσαρκα!
(φαλαγγα μου κάνουν κάθε μέρα οπότε λυπηθείτε με κ μη μου κάνετε κ εσείς!!!!!)
Καληνύχτα αγαπημένες μου και μην πτοείστε,σίγουρα υπάρχουν και πολύ χειρότερα,υπομονή και όλα θα περάσουν(λες?),υγεία να έχουμε!!!!!
Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!
Μμμμμάκια !!!!!!!!!!!!!!!
@giotaki :blush:
Καλημερες ομορφες! και καλημέρα Γιώργο!!!
Είμαι γραφειο και δεν παλευω μια!!!!
θέλω να πάω για καφέ, μετα για ούζα και μετα στην έκθεση λουλουδιών στην βάρκιζα!!!!
Να παω και με τον μικρό στην παιδική και το βράδυ να κανω beaute!!!
Δεν θέλω να μείνω εδω!!!
καλημερα και απο μενα!!
επιτελους σχολειο σημερα και βρηκα pc αδειο!
ελπιζω να ειστε οολοι καλα!
αγγελικουλα παλι καλα εισαι στη δουλεια και δεν μπορεις να πας οπου θες εγω που δεν ειμαι σε δουλεια ειμαι χειροτερα απο σενα γιατι ουτε εγω μπορω να βγω εστω και για καφε!
εσευ εχεις ενα μωρο και το πας και στις κουνιες εγω με το δικο μου που ειναι 85 δεν μπορω να κουνισω καθολου!!!!!!
καλησπερουδια!!!!!!!!!!ειδες καλλιοπακι εφυγαν κι αλλα κιλακια!!!
γυριστρες θεσσαλονικομενες τι κανετε?
ευτυχως λιλα μου γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι διαφορα