30 λεπτα διαδρομος,κοιλιακοι,διατασ εις,λιγα βαρακια.Θα φουσκωσω και τα λαστιχα του ποδηλατου μου εντος της εβδομαδας για εξορμηση στο ολυμπιακο σταδιο.:D
Printable View
30 λεπτα διαδρομος,κοιλιακοι,διατασ εις,λιγα βαρακια.Θα φουσκωσω και τα λαστιχα του ποδηλατου μου εντος της εβδομαδας για εξορμηση στο ολυμπιακο σταδιο.:D
πωπω κοπελιά το πήρες πολύ ζεστά εσύ το θέμα. ʼντε καλή συνέχεια.
Αυτό με το ποδήλατο θα ναι σούπερ. Πρέπει να ξεθάψω και εγώ το δικό μου γιατί ομολογώ ότι τώρα που καλοκαιριάζει σιγά σιγά το γυμναστήριο αρχίζει να μου φαίνεται γολγοθάς. Πάω μεν αλλά βαριέμαι θανατηφόρα.
Σημερα το χτισαμε παλι το κορμι:lol:
20' στεππερ
15' ποδηλατο
10' διαδρομο
βαρη ποδια
κοιλιακους
ραχιαιους
Κοριτσακια μου , το λεω ακομη μια φορα ...Αν θελετε να εχετε αποτελεσματα απο τα βαρη και να το βλεπετε και στο σωμα σας ,
το αεροβιο θα το κανετε μετα τα βαρη !Ετσι καιμε λιπος και χτιζουμε μυς.
Mαρουλακι, μετα τα βαρη κανω το αεροβιο εγω παντως:)
Σωστη η παρατηρηση σου ομως!
Γεια σας, ειμαι τοσο χαρουμενη σημερα γιατι ξεκινησα παλι κολυμβητηριο μετα απο 4 μηνες!! Ελπιζω τωρα να με βοηθησει και παλι στην προσπαθεια μου!!
Σημερα 1 ώρα και 15' ... 2000μ!
1 ωρα pilates.
Quote:
Originally posted by mariafc
πωπω κοπελιά το πήρες πολύ ζεστά εσύ το θέμα. ʼντε καλή συνέχεια.
Αυτό με το ποδήλατο θα ναι σούπερ. Πρέπει να ξεθάψω και εγώ το δικό μου γιατί ομολογώ ότι τώρα που καλοκαιριάζει σιγά σιγά το γυμναστήριο αρχίζει να μου φαίνεται γολγοθάς. Πάω μεν αλλά βαριέμαι θανατηφόρα.
To πηρα ζεστα ναι.Περπατησα και κανα 3ωρο εξτρα συνολικα σημερα.Ειχα πολλες δουλειες και αυτη τη στιγμη δε νιωθω τα ποδια μου...
Το γυμναστηριο οντως φαινεται καπως ειδικα που ανοιγει και ο καιρος.Θα βαλω μπρος την επιχειρηση ποδηλατο.:P
Βαρακια,κοιλιακοι,διατασει ς και 40 λεπτα διαδρομος,το κλασικο πλεον προγραμματακι.:)
30' διαδρομο ανηφορα
20' ποδηλατο
30' βαρη
κοιλιακους
27' Διάδρομος
17' Ελλειπτικό
Κοιλιακούς
Ραχιαίους
Διατάσεις
Σύνολο 60'
Σημερα κολυμβητηριο παλι!! Μαυρισα!!
1 ώρα και 15'... 2000μ!!