πωλίνααααα, μπράβο κούκλα! (και ας μην μου αρέσουν τα λεοπάρ, σε εσένα πηγαίνουν!)
Printable View
πωλίνααααα, μπράβο κούκλα! (και ας μην μου αρέσουν τα λεοπάρ, σε εσένα πηγαίνουν!)
Καλημέρα καλή μου!!! Θενκς!!! Δεν είναι τυχαίο που όπου στρέψεις το βλέμα σου μέσα στο σπίτι μου βλέπεις τίγρεις!Quote:
Originally posted by monahoiot
Καλημέρα παιδιά ! Τί μου κάνετε? Τέλος βδομάδας θα σας παρουσιάσω μια από τις ωραιότερες τούρτες που θα έχω φτιάξει μέχρι στιγμής!!!!
Ανυπομονώ πολύ να την τελειώσω!
εν αναμονή λοιπον!!!!!!!!!!
Μέχρι τότε υπομονή κούκλα μου!!!
ρε Πωλίνα τι φωτό είναι αυτές??? το έχεις καταλάβει ότι έχεις αρχίσει να μεταμορφώνεσαι?? δεν φαίνεσαι με την καμία 90 κιλά ποοολύυυυ πιο κάτω . Έχεις κάνει λιπομέτρηση στην διαιτολόγο να δεις τι λίπος έχεις χάσει ??? θα είναι ωραία έκπληξη. Αλήθεια με τις ζαλάδες πως πας???
Καλημέρα Κατερίνα μου!!!!! Ναι το έχω δει ότι άρχισα να μεταμορφώνομαι, αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου!!! Ευτυχώς βρηκε δουλιά ο άντρας μου, και έτσι μόλις τελείωσω με αυτά της βάφτισης και της επίδηξης που θα κάνω σπίτι, βουρ ξεκινάω γυμναστήριο!!!! Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά έχω αλλάξει και τον στόχο μου!!!!Quote:
Originally posted by *Katie
ρε Πωλίνα τι φωτό είναι αυτές??? το έχεις καταλάβει ότι έχεις αρχίσει να μεταμορφώνεσαι?? δεν φαίνεσαι με την καμία 90 κιλά ποοολύυυυ πιο κάτω . Έχεις κάνει λιπομέτρηση στην διαιτολόγο να δεις τι λίπος έχεις χάσει ??? θα είναι ωραία έκπληξη. Αλήθεια με τις ζαλάδες πως πας???
Λιπομέτρηση δεν έχω κάνει, γιατί η διατροφολόγος μου δεν έχει μηχανημα λιπομέτρησης, αλλά σκεφτομαι πως αν δεν έχουν στον γυμναστήριο που θα πάω, να πάω σε άλλη διατροφολόγο μόνο για λιπομέτρηση μόλις πέσω κάτω από 90.
Πάντος οκ, ξεγελάνε και λίγο τα ρούχα, μην νομίζεις!!!
Οι ζαλάδες σταμάτησαν τελείως, και βρήκα και το ωραίο χαμένο χρώμα μου, που κάποτε ήμουνα λίγο πιο κιτρινιάρα!!!! Από ενέργεια δε, άλλο πράγμα!! Σίγουνας έχω γίνει!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑΑΑΑ........ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!!!!!!!!:spin::spin::spi n::spin::spin::spin::spin::spin::spin::tumble::tum ble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumbl e::tumble::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΕΑ ΜΟΥ!
Γειά σου και απο μένα Πωλίνα!
Έκανα εγγραφή στο φόρουμ μόνο και μόνο για να σε χαιρετήσω. Έχω διαβάσει και τις 98 σελίδες του τόπικ σου και σε συμπαθησα πολύ.
Είμαι και γώ στον αγώνα για χάσιμο λίγων κιλών που με ταλαιπωρούσαν χρόνια τώρα και αν και είμαι σχεδόν στο τέλος της διαδρομής, ανακάλυψα τελευταίως το φόρουμ και πήρα πολλά διδάγματα απο άτομα που πραγματικά έχουν προβλημα με το βάρος τους και όμως το παλεύουν με τόση δύναμη ψυχής που πραγματικά αξίζουν συνχαρητήρια!!!
Και γω απο 70 κιλά έχασα 10 είμαι τώρα στα 60 και θέλω να χάσω ακόμα 2-3 και νομιζα πως εκανα μεγάαααααααλο άθλο!! ενώ στη πραγματικότητα μπροστά στον αγώνα σας και στη δύναμη ψυχής σας εγώ δεν είμαι τιποτα!!!
Πραγματικά αν και δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις ήθελα να σου ευχηθώ απο ψυχής να να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου και όλα όσα πέρασες σε ανταμείβουν και με το παραπάνω και το αξίζεις!!
Χωραιτού τα συχαρητήρια μου :bouncy:
Iliaktida μου καλημέρα. Πολύ με συγκινεί το γεγονός ότι έκανες τον κόπο και διάβασες όλες τις σελίδες του τόπικ μου, αλλά με κάνει να νιώθω λίγο άβορα που λες ότι έκανες εγγραφή μόνο και μόνο για να με χαιρετήσεις. Υπάρχουν πραγματικά πολλά αξιόλογα άτομα εδώ μέσα που για όλα μαζί αξίζει η εγγραφή αλλά και η συμμετοχή σε αυτό το φόρουμ. Δεν είμαι εγώ η ψυχή του φόρουμ!Quote:
Originally posted by iliaktida76
Γειά σου και απο μένα Πωλίνα!
Έκανα εγγραφή στο φόρουμ μόνο και μόνο για να σε χαιρετήσω. Έχω διαβάσει και τις 98 σελίδες του τόπικ σου και σε συμπαθησα πολύ.
Είμαι και γώ στον αγώνα για χάσιμο λίγων κιλών που με ταλαιπωρούσαν χρόνια τώρα και αν και είμαι σχεδόν στο τέλος της διαδρομής, ανακάλυψα τελευταίως το φόρουμ και πήρα πολλά διδάγματα απο άτομα που πραγματικά έχουν προβλημα με το βάρος τους και όμως το παλεύουν με τόση δύναμη ψυχής που πραγματικά αξίζουν συνχαρητήρια!!!
Και γω απο 70 κιλά έχασα 10 είμαι τώρα στα 60 και θέλω να χάσω ακόμα 2-3 και νομιζα πως εκανα μεγάαααααααλο άθλο!! ενώ στη πραγματικότητα μπροστά στον αγώνα σας και στη δύναμη ψυχής σας εγώ δεν είμαι τιποτα!!!
Πραγματικά αν και δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις ήθελα να σου ευχηθώ απο ψυχής να να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου και όλα όσα πέρασες σε ανταμείβουν και με το παραπάνω και το αξίζεις!!
Χωραιτού τα συχαρητήρια μου :bouncy:
Πάντος σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και συγχαριτήρια για την προσπάθεια αλλά και το αποτέλεσμά σου. Ξέρεις, είτε έχεις να χάσεις 15 κιλά, είτε 45, είναι εξήσου δύσκολο, θέλει τις ίδιες θυσίες - ίσως σε πιο μικρό βαθμό αλλά τις θέλει - και πάνω απ'όλα θέλει την ίδια αλλαγή διαστροφικού χαρακτήρα. Μπράβο λοιπόν που είσαι τόσο κοντά στον στόχο σου, εύχομαι ολόψυχα σύντομα να δεις το επιθυμιτό νούμερο, αλλά και να το κρατήσεις.
Φιλάκια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Καλημέρα Πωλινοπαρέα!!!!!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα νυστάζω αφάνταστα..... Ξάπλωσα στις 1 και σηκώθηκα στην 6.....
Χτες πήγα σπίτι στις 6μιση και έφτιαξα γαλέτα για τον μικρό με το πρόβλημα γλουτένης, του έφτιαξα κριτσινάκια, 12 cup cakes, έφτιαξα 30 τετράγωνα mini cakes για την βάφτιση, έψησα 120 μπισκότα πεταλούδες, και στόλισα 132 μπισκότα πεταλούδας με πράσινη και φούξια ζαχαρόπαστα. Σήμερα έχω να βάλω στα άλλα 120 μπισκότα ζαχαρόπαστα, και μετά να κάνω τις τελευταίες "πινελιές" και στα 250 μπισκότα, να τα βάλω 2-2 σε σακουλάκια, να δέσω κορδελίτσες, να φτιάξω ακόμα 10 τετράγωνα Mini cakes, να διακοσμήσω τα ήδη υπάρχοντα 30 με ζαχαρόπαστα και πεταλούδες, και να φτάξω 4 παντεσπάνια και κρέμα κανάς για να στήσω αυριο τις τούρτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ξέχασα να σας πω πως έφτιαξα και καμιά 50αριά λουλούδια και τα έβαλα σε καλούπια να ξεραθούν και καμιά 150άρα πεταλούδες σε 3 διαφορετικά χρώματα και μεγέθη!!!!!!!!!
Αν χτες ξάπλωσα στις 1 λοιπόν, σήμερα πιστεύω πως δεν θα ξαπλώσω καθόλου!! Θα έρθω κατευθείαν δουλιά αύριο!!!!
πωπω..κουράστηκα και μόνο που τα διάβασα! μπράβο Πωλίνα! εισαι πολύ δουλευταρού και σου αξίζουν τα καλύτερα! σε όλους τους τομείς! επαγγελματικό και προσωπικό!