Quote:
Originally posted by zouzouka
βασικά εγώ ποτέ δεν με είδα αδύνατη, πάντα με έβλεπα κανονική και φόραγα στενά, θεόστενα!!! είχα καμάρι για το σώμα μου γενικά αλλά είχα κι εγώ αρρωστημένη σχέση με τη ζυγαριά, ένα κιλό να έπαιρνα και τρελαινόμουν! έβλεπα κυτταρίτιδα και αρρώσταινα! ρε συ, όλα αυτά σκέφτομαι και καταλαβαίνω πόσα βήματα έχω κάνει, πόσο έχω αλλάξει τρόπο σκέψης...τώρα με εκτιμώ συνολικά, ως άνθρωπο, έχω καταλάβει την αξία μου και αυτό το σύνολο είναι που προβάλω προς τα έξω και νομίζω πως τελικά αυτό είναι που μας απελευθερώνει από την εικόνα μας, το να καταλάβουμε πως δεν είναι αυτή που μας προσδιορίζει, το να κάνουμε τους άλλους να μας θαυμάζουν για το σύνολό μας, όχι μόνο για την εικόνα μας....παλιά οι άντρες με επέλεγαν για την εικόνα μου και είναι φυσιολογικό, αφού αυτό προέβαλα και δεν τους έδειχνα κάτι παραπάνω, τότε τα μόνα κοπλιμέντα που άκουγα ήταν "πόσο όμορφη είσαι", "πόσο ωραίο σώμα έχεις"...τα τελευταία χρόνια όμως ακούω κυρίως "πόσο έξυπνη είσαι", "πόσο δυναμική είσαι" και αντιλαμβάνομαι μεγάλη διαφορά στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν. Κανένας δε θέλει για σύντροφο του μία απλά όμορφη κοπέλα, απλά αδύνατη...όλοι ψάχνουν έναν ωραίο συνδυασμό, όπως κι εμείς βρε κορίτσια, τους ωραίους τους βαριόμαστε εύκολα, έτσι δεν είναι?
και προσωπικά πιο πολύ γουστάρω να ακούω καλά λόγια για το χαρακτήρα μου παρά για το σώμα μου..
Υπέροχο αυτό που έγραψες Ζουζούκα μου! Ειλικρινά η ψυχολόγος σου αν σε άκουγε τώρα θα χτυπούσε παλαμάκια και θα χοροπηδούσε από την χαρά της! Μεγαλώνεις, ωριμάζεις και ομορφαίνεις....συνολικά! ;). Συγχαρητήρια!