-
Δεν έχω έναν κατάλληλο άνθρωπο να μοιραστώ τις αγωνίες και τα θέματα μου, διότι όλοι όσοι μου είναι κατάλληλοι γι αυτό το σκοπό, δεν με αποδέχονται, απόδειξη το ότι όλες οι επικοινωνίες μου μαζί τους γίνονται πάντα με δική μου πρωτοβουλία, κι αν καποιον σταματήσω να τον παίρνω τηλέφωνο και να του λέω να βρεθούμε από κοντά δεν θα ψάξει από μόνος μου να με βρει ποτέ, στον αιώνα. Αυτούς που υποτίθεται κάνω παρέα, τους πάρα πολύ λίγους, είναι πέρα βρεχει όσες φορές τους ξανοίχθηκα για τέτοια θέματα. Είναι πολύ άσχημο κάποιες στιγμες να το νοιώθεις μεγάλη ανάγκη διότι είσαι σε μεγάλη ανάγκη και να μην υπάρχει ούτε ένας.
Και μην μου πείτε πως είχατε φιλίες και παρέες αλλά στα δύσκολα τους ψάχνατε και δεν τους βρίσκατε. Τουλάχιστον, μπορούσατε να τους λέτε τα δικά σας, να σας λένε μια καλή κουβλεντα ή ιδέα, να σας δείχνουν ένα μικρό ενδιαφέρον και συμπαράσταση αλλα και να σας προσφέρουν μια έστω ευχάριστη παρέα.
Το θέμα αυτό παέι από την παιδική μου ηλικία. Κάτι συνέβη, ένας νέος χώρος, μια μετακόμιση που μου φερε ουρανοκατέβατη αλλαγή, ίσως και να επωαζόταν το θέμα από πριν. Κι έτσι, από τότε όλα μπήκαν σ' αυτή τη ροή, ακόμα κι αν έβγαζα τον καλύτερο μου εαυτό, ακόμα κι αν ανοιγόμουν και γινόμουν ευχάριστος, κοινωνικός, προσγειωμένος, για να κερδίσω την παρέα τους. Κι άμα σε πάρει από κάτω κάτι τέτοιο χάνεις σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής.
-
Δεξιοσ αθλητής τον είπανε πρεζάκια δεν έχω πρόβλημα γιατί τόσοι άνθρωποι πέθαναν έτσι γιατί όχι κι εγώ τελευταίες μέρες δύο τρεις ακόμα βάζουν κάτι στα τσιγάρα κ πείνας από το πνευμονι γι αυτό να τρώτε
-
Θέλουν όλοι να πεθάνω ε ήρθε η ώρα
-
Τις γυναίκες τις αγοράζουν οι μισοί είναι έμποροι οι άλλες μισές πουτανεσ τα παιδιά νομίζουν ότι θα πάνε φυλακή οι μετανάστες δεν έχουν σοβαρή περίθαλψη ο Μητσοτάκης δεν την παλεύει καλά το πάτε μπράβο συνεχίστε έτσι
-
Εγώ τη λύση την έδωσα θα το πάρουν οι Ρώσοι κι Αμερικανοί
-
-
Το 90 είχε γίνει το ίδιο ακριβώς έτσι παίρνω διαφορά
-
Πόσοι ήταν οι βιαστές του παιδιού στον Κολωνό;
Δεκάδες σίγουρα αν όχι εκατοντάδες!
Ε λοιπόν όταν καθημερινά, μόνο το χαμόγελο του παιδιού δέχεται έξι αναφορές κακοποίησης παιδιών, γίνεται φανερό πως (και) σ αυτή τη χώρα η κακοποίηση αφορά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού με τους περισσότερους να είναι οι θύτες και τους λιγότερους τα θύματα.
Σίγουρα όταν μιλάμε για κακοποίηση δεν αναφερόμαστε μόνο στο σωματικό βιασμό, ωστόσο και οι άλλες μορφές κακοποίησης μπορεί να είναι εξίσου αν όχι περισσότερο τραυματικές για τα παιδιά.
Επίσης όλοι αυτοί οι αμέτρητοι κακοποιητές ανήκουν σε χώρους εκτός εκκλησίας;
Μήπως κάποια στιγμή αρχίσουμε να ακούμε κι εδώ για κακοποιήσεις παιδιών ανάλογες με αυτές της καθολικής εκκλησίας;
Όταν ήμουν μικρός, πριν καμιά σαρανταριά χρόνια , άκουγα πολύ συχνά που κορόιδευαν τους Άγγλους πως είναι gay και πως εδώ στην Ελλάδα είμαστε μόνο straight άντρες.
Τώρα βλέπουμε πως δεν ίσχυε αυτό απλά είχε καλυφθεί η πραγματικότητα.
Φοβάμαι πως η κακοποίηση παιδιών αφορά όλους τους χώρους ακόμα και αυτούς που θεωρούμε υπεράνω πάσης υποψίας απλά η κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη να αντικρίσει και να δεχτεί την πραγματικότητα.
Δυστυχώς :(
-
Έγινα καλά μπράβο μητσοτακη μπράβο για την οργάνωση του όλου θέματος
-
Χιλιοστό μου μήνυμα!!!...Milestone!...Εγινα παλιός...Θα ήθελα να εχω λύσει τα ψυχολογικά μου και να μπαίνω στο φόρουμ ως success story να συμβουλεύω τους άλλους...Παλιά γίνονταν ωραίες συζητήσεις εδώ μέσα...Τα τελευταία χρόνια έχει πέσει το επίπεδο.
-
Μου κόψανε τα χάπια οι μαλακές ντεμεκ έγινα καλά γι αυτό μου επιτέθηκε το κρατοσ για να βγουν αποθεραπευμενοι κ να πάμε σε χούντα γίνονται όλοι καλά κ δουλεύουν σε 10 χρόνια το πολύ θα γίνει χούντα πάλι
-
Αν είναι πλάκα άρχισε να δυσκολεύει αν δεν είναι πεθαίνω
-
Δεν μπορώ να σασ πω την αλήθεια πάντως έχει από το 95 το παλεύουμε κι αυτά που βλέπετε τώρα σασ φαίνονται απίστευτα αλλά σκέφτητε αν περπατάς 30 χρόνια που φτάνεις
-
Αντί για φάρμακα περπατάω είμαι από άλλο πλανητη και δεν μπορώ να πάρω φάρμακα
-
Ως πότε; τελικά ποια είμαι;