Miss Butterfly να το και το 110 ;)
Συμφωνώ μακριά από εμάς!!!
Printable View
Miss Butterfly να το και το 110 ;)
Συμφωνώ μακριά από εμάς!!!
MissButterfly μη σε δω να γκρινιάζεις πως ξεφεύγεις, μια χαρά τα πας!
Μπράβο για την απώλεια, πάμε δυναμικά, να το δούμε καθαρό το 110!
Μαντάμ σου σου σόρυ ξέχασα να σου απαντήσω εχτές, πάνω σε αυτά που λες εννοείται ότι πρέπει να δείξουμε αγάπη στο παιδί μας αν έχουμε και στον εαυτό μας και δεν πρέπει να φερόμαστε σκληρά, αν και εγώ πιστεύω πως οι άλλοι φέρονται άσχημα και αυτό αντανακλάται σε μας σαν να φερόμαστε εμείς.
Ελένη δεν κάνω με αυτό το άτομο πλέον παρέα αλλά θέλω να σου πω ότι το 99% των ανθρώπων έτσι είναι, αν καταλάβουν ότι είσαι καλός άνθρωπος σε πατάνε γιατί έτσι τους αρέσει. Δεν έχω γνωρίσει και πολλά άτομα από το 1%, αλλά σίγουρα τέτοιους ανθρώπους θέλω στη ζωή μου, δεν φταίω εγώ όμως αν δεν τους βρίσκω και εξάλλου δεν μπορείς να μείνεις και μόνος/η σου, μόνος σου ούτε στον παράδεισο που λένε! εγώ εκείνη την περίοδο δεν είχα ούτε μια παρέα και το εκμεταλλευόταν ο άλλος αυτό.
Rain εγώ διακρίνω ότι είσαι συμπαθέστατο και αξιόλογο άτομο, και από αντίστοιχα πρέπει να περιστοιχίζεσαι. Να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις εσύ την επιλογή.
Ζυγιστηκα σημερα, περιμενα κατι παραπανω αλλα οκ.. 107,6.. απωλεια 600 γραμμαρια, παμε παρακατω
Αφού υπάρχει απώλεια, αυτό είναι το σημαντικό!!!Μπράβο!Καλύτερα σιγά σιγά.
χαχαχα εχεις δικιο, καλα κατσε να σταθεροποιηθει το 111 παρα...Quote:
Originally posted by Blossom
MissButterfly μη σε δω να γκρινιάζεις πως ξεφεύγεις, μια χαρά τα πας!
Μπράβο για την απώλεια, πάμε δυναμικά, να το δούμε καθαρό το 110!
με εχω μαθει πια... πρωτα σταθεροποιειται η ενδειξη λιγες μερες μετα πεφτει. Αλλιως δεν.
Βρε Ελενη μου μια χαρα τα 600 γρ. Απο ποτε ειχεςνα ζυγιστεις?
Αν ειναι σε μια βδομαδα ειναι παραπανω απο σουπερ!
Μισο κιλο τη βδομαδα ειναι καθαρο λιπος...και 2 κιλα το μηνα ειναι 24 κιλα το χρονο! Καθαρο λιπος και αλλαγη σωματος!
Μια εβδομαδα ειχα να ζυγιστω, κ ειμαι στην αρχη, χαρηκα γιατι την πρωτη εβδομαδα εσασα 2 κιλα, κ την δευτερη 600 γραμμαρια.. τελος παντων, παμε για την επομενη, κοριτσια στενοχωρηθηκα λιγο δεν σας κρυβω.. γιατι τηρησα το προγραμμα, πεινουσα επισης, ενιωθα δηλαδη την διαιτα...
Ελενη μου σημερα εχεις συμπληρωσει ολα οσα ειναι να φας 'η θα φας κι αλλα? δειχνουν πολυ λιγα. λογικο να πεινας...εκτος αν εχει κι αλλα.
Οχι αυτα μου εχει δωσει κμεμενα λιγα μου φαινονται, αλλα αυτη λεει οτι ειναι κ πολλα.. δεν ξερω μαλλον πρεπει να ψαξω για αλλον
Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου πολύ λίγοι μου το έχουν πει αυτό και ας το πιστεύω κι εγώ για τον εαυτό μου ότι είμαι έτσι.....Αλλά και αυτοί οι λίγοι που μου το έχουν πει δεν είναι άτομα που θα μπορούσα να κάνω παρέα γιατί δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Έχω βέβαια δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με αυτόν τον μαλάκα αλλά υπάρχουν άλλα θέματα εκεί.....τεσπα πάντως κάνω συνέχεια αρνητικές σκέψεις και δεν μπορώ να χάσω τα κιλά.........όλο λέω θα αρχίσω δίαιτα εδώ και πάνω από 5 μήνες αλλά όλο το αναβάλλω και αντί αυτού παίρνω κιόλας, εχτές κατάφερα και έφαγα κάπου 1600-1700 θερμίδες και είμαι ευχαριστημένη κάπως, εύχομαι να τα πάω και σήμερα το ίδιο καλά, γιατί περπάτησα κιόλας. Εσύ πως τα πας;Quote:
Originally posted by eleni1986
Rain εγώ διακρίνω ότι είσαι συμπαθέστατο και αξιόλογο άτομο, και από αντίστοιχα πρέπει να περιστοιχίζεσαι. Να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις εσύ την επιλογή.
Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλό να ανοίξουμε ένα θέμα με ότι μας προβληματίζει έτσι να τα βγάλουμε από μέσα μας, μπας και βοηθηθούμε καθόλου; Εμένα οι ψυχολόγοι δεν με έχουν βοηθήσει, είχα πάει πέρυσι σε δύο, ο ένας μου έλεγε μ......κίες, η άλλη ήταν ψυχρή, το ίδιο είναι να βοηθάς κάποιον για τα λεφτά και το ίδιο για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα; Δεν νομίζω.
Ζυγίστηκα σήμερα 74,5.Νιώθω ότι χάνω βάρος πολύ γρήγορα αυτόν τον καιρό και δεν ξέρω αν είναι καλό.Από τη μία νιώθω όμορφα γιατί μου φαίνεται.Από την άλλη ανησυχώ λίγο.Είμαι συνέχεια έξω και δεν τρώω πολύ και αυτά που τρώω με το ζόρι γιατί από τη ζέστη πίνω πολλά υγρά και είμαι συνεχώς φουσκωμένη.
rain πολύ καλή ιδέα. έχει τρία τόπικ στο διάφορα: το κόκκινο τετράδιο, τι μας στεναχώρησε σήμερα/ γκρίνια. γράψε οτι θες, εγώ το έχω κάνει κ ένιωσα πολύ μεγάλη ανακούφιση.Quote:
Originally posted by rain
Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου πολύ λίγοι μου το έχουν πει αυτό και ας το πιστεύω κι εγώ για τον εαυτό μου ότι είμαι έτσι.....Αλλά και αυτοί οι λίγοι που μου το έχουν πει δεν είναι άτομα που θα μπορούσα να κάνω παρέα γιατί δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Έχω βέβαια δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με αυτόν τον μαλάκα αλλά υπάρχουν άλλα θέματα εκεί.....τεσπα πάντως κάνω συνέχεια αρνητικές σκέψεις και δεν μπορώ να χάσω τα κιλά.........όλο λέω θα αρχίσω δίαιτα εδώ και πάνω από 5 μήνες αλλά όλο το αναβάλλω και αντί αυτού παίρνω κιόλας, εχτές κατάφερα και έφαγα κάπου 1600-1700 θερμίδες και είμαι ευχαριστημένη κάπως, εύχομαι να τα πάω και σήμερα το ίδιο καλά, γιατί περπάτησα κιόλας. Εσύ πως τα πας;Quote:
Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλό να ανοίξουμε ένα θέμα με ότι μας προβληματίζει έτσι να τα βγάλουμε από μέσα μας, μπας και βοηθηθούμε καθόλου; Εμένα οι ψυχολόγοι δεν με έχουν βοηθήσει, είχα πάει πέρυσι σε δύο, ο ένας μου έλεγε μ......κίες, η άλλη ήταν ψυχρή, το ίδιο είναι να βοηθάς κάποιον για τα λεφτά και το ίδιο για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα; Δεν νομίζω.
Ευχαριστώ Μαντάμ σου σου μου πάω να γράψω τώρα μακάρι να είχαν κίνηση αυτά τα τρία τόπικ θα μας έκανε πολύ καλό.Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
rain πολύ καλή ιδέα. έχει τρία τόπικ στο διάφορα: το κόκκινο τετράδιο, τι μας στεναχώρησε σήμερα/ γκρίνια. γράψε οτι θες, εγώ το έχω κάνει κ ένιωσα πολύ μεγάλη ανακούφιση.
Νομιζω εγραφες μονο μεχρι μεσημεριανο αν καταλαβα καλα απο τα αρχικα....Quote:
Οχι αυτα μου εχει δωσει κμεμενα λιγα μου φαινονται, αλλα αυτη λεει οτι ειναι κ πολλα.. δεν ξερω μαλλον πρεπει να ψαξω για αλλον
Κοριτσια σας βγαζει κι εσας μηνυμα ασφαλειας για το φορουμ? Οτι εχει κακοβουλο λογισμικο κτλ?
Βρε παιδια να σας ρωτησω, γιατι νομιζω οτι τα εχει παιξει η ζυγαρια μου.
θυμαστε τις προαλλες που εδειξε μια ενδειξη αλλα μετα ξαναανεβηκα 3-4 φορες και εδειχνε αλλη ενδειξη σταθερη. Δηλαδη η πρωτη ενδειξη ηταν λαθος.
Σημερα παλι τα ιδια. Ανεβαινω δειχνει 110.5
Φυσικα χαρηκα αλλα λεω κατσε μη παει και εγινε ιδιο οπως τν αλλη φορα, πραγματι ξανανεβαινω και δειχνει 111.4.
Ξανα πανω και παλι 111,4.
βεβαια τωρα που γυρισα απο δουλεια κι επισκεφτηκα την τουαλετα (συγνωμη για την περιγραφη) με δειχνει 110.5 σταθερα.
Μηπως εχει χαλασει η ζυγαρια μου?
ειναι η δευτερη φορα που μου βγαζει την πρωτη ενδειξη διαφορετικη απτις αλλες.
Μπραβο κοριτσι μου αυτο ειναι πολυ καλο, γιατι προβληματιζεσαι? Χαλαρωσε και μη το ψαχνεις τοσο...εκτος αν εχασες τρομακτικα πολυ, δεν ξερω για τι απωλεια μιλας.Quote:
Originally posted by jasmine93
Ζυγίστηκα σήμερα 74,5.Νιώθω ότι χάνω βάρος πολύ γρήγορα αυτόν τον καιρό και δεν ξέρω αν είναι καλό.Από τη μία νιώθω όμορφα γιατί μου φαίνεται.Από την άλλη ανησυχώ λίγο.Είμαι συνέχεια έξω και δεν τρώω πολύ και αυτά που τρώω με το ζόρι γιατί από τη ζέστη πίνω πολλά υγρά και είμαι συνεχώς φουσκωμένη.
Το κάνει και σε εμένα αυτό, και δεν ξέρω τι να πιστέψω.. Σήμερα με έδειχνε 107,1, μετά 106,8... και δεν ξέρω αν φταίει η ζυγαρια.. Και εμένα με χαλάει αυτό.Quote:
Originally posted by MissButterfly
Νομιζω εγραφες μονο μεχρι μεσημεριανο αν καταλαβα καλα απο τα αρχικα....Quote:
Κοριτσια σας βγαζει κι εσας μηνυμα ασφαλειας για το φορουμ? Οτι εχει κακοβουλο λογισμικο κτλ?
Βρε παιδια να σας ρωτησω, γιατι νομιζω οτι τα εχει παιξει η ζυγαρια μου.
θυμαστε τις προαλλες που εδειξε μια ενδειξη αλλα μετα ξαναανεβηκα 3-4 φορες και εδειχνε αλλη ενδειξη σταθερη. Δηλαδη η πρωτη ενδειξη ηταν λαθος.
Σημερα παλι τα ιδια. Ανεβαινω δειχνει 110.5
Φυσικα χαρηκα αλλα λεω κατσε μη παει και εγινε ιδιο οπως τν αλλη φορα, πραγματι ξανανεβαινω και δειχνει 111.4.
Ξανα πανω και παλι 111,4.
βεβαια τωρα που γυρισα απο δουλεια κι επισκεφτηκα την τουαλετα (συγνωμη για την περιγραφη) με δειχνει 110.5 σταθερα.
Μηπως εχει χαλασει η ζυγαρια μου?
ειναι η δευτερη φορα που μου βγαζει την πρωτη ενδειξη διαφορετικη απτις αλλες.
Για πιο πραγμα καλη μου?
Ελενη μου δε με χαλαει μισο κιλο πανω μισο κατω, απλα επειδη τοσα χρονια δεν το εκανε ανησυχω μηπως αρχισε να χαλαει...
Χαχαχαχαχα!!! Εμένα το έκανε πάντα... Οπότε ίσως η ζυγαριά εξ'αρχης είχε πρόβλημα..
Miss Butterfly σε μία εβδομάδα έχασα δύο κιλά, δεν ξέρω είναι καλά για μία εβδομάδα?
Εάν έκανες αφαγία όχι.. Εάν έτρωγες πιο λιτά γιατί δεν είχες όρεξη γίνεται.. Αλλά θέλει προσοχή.
Δεν έκανα αφαγία αλλά δεν έχω κάτσει καθόλου μία εβδομάδα τώρα και ήμουν πολύ αυστηρή με το τι έτρωγα.Πιο πολύ φρούτα,λαχανικά άπαχο κρέας και σχεδόν καθόλου ζάχαρη.
Και εγω αυτά έκανα, γιατι δεν έχασα.... Και δεν κάνω και καθιστική δουλειά, το αντίθετο... Τέσπα, πάμε για την επόμενη εβδομάδα
Και εγω αυτά έκανα, γιατι δεν έχασα.... Και δεν κάνω και καθιστική δουλειά, το αντίθετο... Τέσπα, πάμε για την επόμενη εβδομάδα
Ουπς! Σε κάποιο άλλο θέμα θα ήθελα να το γράψω και το 'γραψα εδώ, το σβήνω σόρυ!Quote:
Originally posted by MissButterfly
Για πιο πραγμα καλη μου?
Παιδιά σίγουρα έχει χαλάσει η ζυγαριά σας, ή μάλλον η μπαταρία, το 'χα πάθει κι εγώ αυτό, άλλαξα μπαταρία και έφτιαξε!
Κι εγώ θέλω να χάνω πολλά κιλά και να μην πεινάω και απογοητεύομαι εύκολα Ελένη, μάλλον πρέπει ν' αλλάξουμε τρόπο σκέψης! Δηλαδή να μη βάζουμε το φαί πάνω από όλα ώστε να αντέχουμε περισσότερο, και αντίθετα να βάζουμε τον εαυτό μας πάνω από όλα! Να κοιτάξουμε να του δίνουμε ότι χρειάζεται και να διώχνουμε ότι/όποιον μας ενοχλεί!!
Αχ βρε Ελένη μου τι να σου πω και εγώ μπορεί τη μία να χάνω τόσο εύκολα όπως τώρα και την άλλη να πεινάω και να μην πέφτει γραμμάριο.Σημασία έχει να μην μας πτοεί όλο αυτό.
rain πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο με τη μπαταρια, σε ευχαριστω αλλαζω αυριο κιολα!!!
:bouncing::roll::bouncy:
μέτα απο πολλούς μήνες ζυγίστηκα και εγώ σήμερα και πήρα κάπου 13 κιλά!
Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω,και αυτό με ώθησε στο να ξεκινήσω για τα καλά.
78,1 με έδειξε! χάθηκε να είμουν 1,80 σε ύψος??? χαχαχαχαχαχα :smirk:
Ailouros πήρες και εσύ όσα κ εγώ... Οκ, έγινε η αυνειδητοποίηση της κατάστασης ,θα πάρει και καμία μέρα ακόμα για την αποδοχή της και πάμε παρακάτω!
Εννοείται! με έκανε να αρχίσω απο σήμερα κιόλας ! :bouncy:
Χαχαχαχαχαχα!! Κ εμένα το ίδιο...
με ενα δωδεκαποντο δεν το εχεις το 1,80? :starhit::starhit::starhit:Quote:
Originally posted by ailouros χάθηκε να είμουν 1,80 σε ύψος??? χαχαχαχαχαχα :smirk:
παω σημερανα δω τι μπαταριες παιρνει η ζυγαρια, λεω ας ανεβω μια αφου ειμαι κοντα, ανεβαινω, 112. (1.5 κιλο πανω).
Λεω δε θα με τρελανεις εσυ με ενα κεκακι 1.5 κιλο πανω, της εβγαλα της μπαταριες και δεν ξαναβαλα ακομα!!!
Και μαλλον δε θα ξαναβαλω για καμμια βδομαδα. Ωχου με επρηξε.
Αρκει να μη χαλασε. Ελπιζω με τις νεες μπαταριες σε λιγες μερες να δουλευει κανονικα.
Ισως μπω στον πειρασμο να βαλω να Δω αν δουλευει σωστα. Αυτο μονο. Αν ολες οι ενδιεξεις ειναι ιδιες. Αλλα να μην επηρεαστω απο την ενδειξη. Δε θα σκασουμε και για ενα ζυγισμα!!!!!!!!
χαχαχαχαχα ούτε με δώδεκάποντο!!
Κορίτσια μου. Μήπως ζυγίζεστε πολλές φορές μέσα στην ημέρα;; :puzzled:
γιατι έτσι θα ήταν λογικό να σε δείχνει η ζυγαριά μετά απο το γευμα πιο πάνω, εμενα καμιά φορά που ήθελα να ζυγιστώ
μετά απο γυμναστήριο και μπάνιο με έδειχνε και 2 κιλά πιο πολύ απο το πρωί!
Μη σκάτε, το σωστό ζύγισμα είναι να γίνετε το πρωι με το που ξυπνάς και αφού έχεις πάει στο wc και δεν έχεις φάει τίποτα.
Αυτό το νούμερο να υπολογίζετε! κατα την διάρκεια της ημέρας με τόσα νερά που πίνουμε είναι λογικό να ανεβοκατεβαίνει η ζυγαριά! :blush:
Χαχαχαχαχαχχα ailouros ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί ότι δεν είμαι χοντρή,κοντή είμαι!!Άμα ήμουν 1,80 μια χαρά θα ήμουν.
Εγώ δεν ζυγίζομαι κάθε μέρα το πολύ 2 φορές την εβδομάδα!!!
Και εγώ μια φορα την εβδομάδα ζυγίζομαι.. Ίσως το καλύτερο να είναι ακόμα πιο αραιά... Για να βλέπουμε μεγαλύτερο αποτέλεσμα.
Ζυγίστηκα σήμερα !!!!
74,5->5/7/2016
73,5->10/7/2016
:roll::roll::roll:
Μπράβο γιασεμί! Το είδαμε και το 73!!! :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by jasmine93
Ζυγίστηκα σήμερα !!!!
74,5->5/7/2016
73,5->10/7/2016
Εις κατώτερα ;)
Χαχαχαχαχα
Σ'ευχαριστώ Blossom μου!!!Επίσης!!!