Και οι τύπου ..."βοηθός"
Printable View
Και οι τύπου ..."βοηθός"
Ανάλογα τι είδους βοήθεια χρειάζεστε ως οικογένεια,κάνετε την ανάλογη πρόσληψη!
Σημείωση: Πάντα τσεκάρουμε κάτω από το χαλί για να μη δώσουμε την εν λόγω χαρά στην πεθερά!
Σα να ξέφυγα πάλι!Πωλινάκι,ελπίζω να μην παρεξηγείς τη χιουμοριστική μου διάθεση!
μμμμμμμμμμμμμQuote:
Originally posted by herts
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Μου αρέσει που κάνεις και την έκπληκτη!
Σε πήραμε πρέφααααααααααααααααααααα
Εσύ χάνεις Ναταλία μου!!!!! Μόνο άμμα δεις την θέα από το σγκεκριμένο δωμάτιο θα καταλάβεις:):):)Quote:
Originally posted by NADINE
Πωλινάκι,μπορεί να με προόριζες για δελφίνι,αλλά το υποσυνείδητο σου ως φάλαινα με βλέπειQuote:
Originally posted by polinaki1983
δελφινακι σου αφιέρωσα αγάπη μου, αλλά μάλλον εσύ κόλλησες στο φαλαινάκι!!!! Όσο για το καπνισμα, το δωμάτιο της Αβας είναι στον δευτερο όροφο ενώ το δικό σου στον πρώτο, δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτό!!!!!
και μου αφιερώνει!Όχι!Γύρνα πίσω να δεις!Ούτως ή άλλως αποφάσισα να μη δεχτώ το δωμάτιο-βυθό!
Σιγά μην έχω την καμινάδα ʼβα πάνω στο κεφάλι μου!ʼσε που εγώ είμαι κορίτσι penthouse κι όχι πρώτου ορόφου!
χαχαχαχαχα Ναταλία μου!!!!! Οι παλιοί κάτι ξέρανε που λέγανε φίλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά!!!! Ξέρεις πόσες οικιακές σαν την πρώτη φώτο, τελικά γείναν "μανταμ" του σπιτιού? ουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!! Γιαυτό σου λέω, καλύτερα μόνη μου!!!!!!
Δεν παρεξιγώ, μην ανησηχείς!!!!
Οκ το παραδέχομαι θα φέρω μια να με βοηθήσει μερικές ώρες για τις χριστουγεννιάτικες δουλιές, αλλά είδη την έχω διαλέξει!!!!! Σριλανκέζα, 45 ετών, που δεν βλέπετε αλλά οι δουλιά της είναι πολύ καλές!!!!!!! σσσσσσσσσσ μην το μαρτυρίσεις:):):)
Όταν σε πήγαμε στο Λούβρο,όλοι κοιτούσαμε το χαμόγελο της Τζοκόντα όσο εσύ άλλα έβλεπες στον πίνακα!Quote:
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Όταν σου μιλάμε για αγάπη,εσένα σου τρέχουν τα σάλια,σαν τον Κόμη Δράκουλα,που λιγουρεύεται λαιμουδάκια!Quote:
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Κάνουμε κουβέντα για άντρες και τι μας αρέσει πάνω τους κι εσύ απαντάς:Quote:
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Και φυσικά η αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδας είναι η Κυριακή και όχι επειδή είναι μέρα λατρείας του Θεού και Πλάστη μας,αλλά:Quote:
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Είπα να μη φτάσω και στα πιο απόκρυφα,αλλά με προκαλείς,κοπελιά!Quote:
άκου εκεί ΄πιτσοκόριτσο΄
Μόλις μου έστειλε φωτογραφία του τατουάζ,που σου χτύπησε το μπισκοτάκι μου!
Νέος,ωραίος,πράσινα μάτια;:shocked2:Quote:
Εσύ χάνεις Ναταλία μου!!!!! Μόνο άμμα δεις την θέα από το σγκεκριμένο δωμάτιο θα καταλάβεις:):):)
πιτσοκόριτσο, βρήκες το μάστορά σου, ε;;;;;;Δώσε Νατάλι, δώσε!!!!!!!!!!!
Ασχετο! Αυτό με τις πετσέτες...την πάτησα! Έψαχνα στον καθρέπτη μπροστά από τονκύριο να δω την..πιτσού! Τι ξανθιά, Θεέ μου!
νατάλι, μήπως να ξανασκεφτείς την πρόσκληση του Πωλινακίου;;Πιστεύω ότι μέχρι και κούκλο πρασινομάτη θα σου βρει να ταιριάζει και με τη θέα. Ξανασκέψου το...
φιλιά!
Επιθυμείς ν'αποδημήσω στο χρυσοπράσινο φύλλο;
Και στην Κύπρο έχει internet!Καλή προσπάθεια,
αλλά δε γλυτώνεις από μένα και τις τελικές εξετάσεις!
Kι ότι μίλαγα στο φατσοβιβλίο με το Νεκταρίνι για τις κότες της,
εκείνες που τους έβαφε νύχια και δε συμμαζεύεται,πέφτω πάνω
στο πώς τις ψήνει τις καημένες!Κι αν είναι θηλυκές,πάλι καλά!
hehehe όλα είναι μεστο πρόγραμμα, θέληση να υπάρχει¨:):):) Καλημέρα !!!!Quote:
Νέος,ωραίος,πράσινα μάτια;:shocked2:Quote:
Εσύ χάνεις Ναταλία μου!!!!! Μόνο άμμα δεις την θέα από το σγκεκριμένο δωμάτιο θα καταλάβεις:):):)
καλημέρα...Ναταλάκι μου να είσαι καλά...μου έφτιαξεςτην μέρα από το γέλιο....
ε ναι λοιπόν τρώω πίτσα...so what???:puzzled:
Ναταλάκι μας, γιαβρί μας .... έχεις ξεφύγει ! Είσαι αλλού (αλλά που?).
Ευχαριστώ για τις ιδέες για τις πετσέτες ... αλλά να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο (στις ταινίες κυρίως) βάζει ο τύπος που έκανε ντουζακι, την πιτσέτα στην μέση. Ρε φίλε, πλύθηκες ... στεγνώθηκες. Ε, ή μείνε ξεβράκωτος καθώς χτενίζεις την κόμη σου, ή βάλε ένα βρακί ρε παίχτη! Τέσπα.
Επίσης, ήθελα να σου πω πόσο υπέροχη είσαι που μου έβαλες 2 σχέδια πιτσέτας. Σκέφτηκε η ... σκατιάρα η Ναταλί : "καλά, το μοντέλο στην φωτό βολεύεται με μια πιτσέτα, του φτάνει για να την φέρει μια φούρλα γύρω-γύρω, ο σποτάκος μου όμως που να χωρέσει σε μια?". Έτσι λοιπόν κι εγώ χαρά μου θα τις πάρω και τις δυό, θα μου τις ενώσει η Νεκ, και θα μπορώ να τυλίγομαι κι εγώ ωσάν μοντέλος!
Τώρα ... το γιατί δεν μου φτάνει μια πιτσέτα ... θα σε αφήσω με την απορία! Είναι λόγω σκεμπέ ή είναι άλλοι οι λόγοι που χρειάζονται 2 για να καλύψουν το φιδίσιο μου κορμί? (φιδίσιο = ανακόντα και βάλε λέμε !).
Την καλημέρα σε όοοοολους και όλες :P.
Ax, αχ, αχ Σποτ..που προσπαθείς να μας πείσεις ότι λόγω άλλων παραγόντων σου ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ δυο πετσετούλες...
όχι, ότι θέλεις ΟΛΑ τα εικονιζόμενα από την καημενούλα την νεκταρία που ως άψογη σύζυγος, μητέρα και γυναίκα πρέπει, κατά το άσμα της παναγιωτάρα, να ικανοποιεί τις ορέξεις σου...πετσετωμένες ή μή!!!
Τι τραβάμε κι εμείς οι καημένες...
Η Ναταλία όμως, πού είναι βρε παιδιά?
Παρατηρώ οτι πλέον μπαίνει πιο αραιά ε? Εσείς τι λέτε?
Και μετά, από τύψεις πλακώνεται και κάνει 10 ποστ συνεχόμενα ....
Που είσαι Ναταλία μας?
Α, ρε spot, τις ίδιες σκέψεις κάνουμε όλοι μου φαίνεται. Κάποτε κι εγώ σιγοτραγουδούσα κάτι για φιδίσιο κορμί και φυσικά μου έγινε επιτόπια, πικρόχολη παρατήρηση. Απάντησα βάσει του δικού σου σκεπτικού, με τη διαφορά ότι αντί για ανακόντα, έβαλα βόα.
Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι η κορμάρα μου, η φιδίσια!
Προσπαθώ να φανταστώ ποιος άλλος λόγος να υφίσταται ώστε να σου χρειάζονται δύο πετσετούλες να τυλίξεις την κορμάρα σου.. Αν το πονηρό μυαλό μου σκέφτεται σωστά, τυχερή η γυναικούλα σου! ;)
Quote:
ʼσε που εγώ είμαι κορίτσι penthouse ....
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!
Κι εγώ τόσους μήνεςς τώρα, αναρωτιώμουν "βρε που την έχω ξαναδεί ... που την έχω ξαναδεί !".
Ωστόσο Ναταλία μου, οφείλω να ομολογήσω, οτι ως κορίτσι Playboy, ήσουν το κάτι άλλο ....
Δεν λέω, και η Φανή καλή είναι, αλλά εσύ ξεχωρίζεις.
ΑΑΑχ ʼβα μου ... τα φιδίσια κορμιά τα έχουν άλλες ....
Εμείς τι είμαστε ... ασήμαντα μικρά φιδάκια ... μα τι λέω, ούτε καν φιδάκια, σκουληκάκια είμαστε, μπροστά στις VIP φιδίσιες κορμάρες.
Μα που στο καλό είναι αυτή η Ναταλία σήμερα? Πάλι σε καμιά φωτογράφηση για εξώφυλλο θα τρέχει, να μου το θυμηθείτε ....
(και κάπου εδώ σταματώ πριν μου ρίξει καμιά κλωτσιά ο admin).
Σίγουρα σε φωτογράφιση είναι! Νισάφι πια! Μια για το penthouse, μια για το playboy, δεν ξέρω αν κάνει και φωτογραφήσεις στο πασίγωστο, έγκυρο και σοβαρό περιοδικό "εμπειρίες"... Θα μας πει λεπτομέρειες όταν επιστρέψει. Να την παροτρύνουμε κιόλας μη το χοντρύνει το ζήτημα και γυρίσει και ταινίες.
Αλήθεια, πέρα από την πλάκα, πώς να ναι άραγε να είσαι τόσο εξαιρετικής ομορφιάς? Πώς αισθάνονται αυτές οι καλλονές? Αντίστοιχα πώς αισθάνονται οι άρρενες vips, που τους κυνηγούν οι γυναίκες, όπου κι αν πάνε, παρακαλώντας για μία τους ματιά? Νιώθω πως αν διέθετα τέτοια εμφάνιση, θα μπορούσα να κινήσω πολλά νήματα, να φέρω τα πάνω κάτω.
Α, τίποτα βρε.
Μια χαρά νιώθω !
Νιώθω σαν να είμαι απλός άνθρωπος ... σαν να μην είμαι κάτι το ξεχωριστό.
:P
ΧΑΧΑΧΑ! έλιωσα...Quote:
Originally posted by spot
Α, τίποτα βρε.
Μια χαρά νιώθω !
Νιώθω σαν να είμαι απλός άνθρωπος ... σαν να μην είμαι κάτι το ξεχωριστό.
:P
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!
ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...
--->http://www.youtube.com/watch?v=FtKB4Ot1o5oQuote:
Originally posted by alalumaki
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!
ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ...
Moυ χρωστάς άλλα δύο τουλάχιστον!Μην τσιγκουνεύεσαι!
Πάντα να σκέφτεσαι πως τα φιλιά είν'η καλύτερη δουλειά!
Ναταλία, μου έφτιαξες το κέφι με αυτό το τραγουδάκι!
Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο...
Δεν αντέχεται,ʼβα μου!Δεν αντέχεται!Quote:
Originally posted by Ava
... πώς να ναι άραγε να είσαι τόσο εξαιρετικής ομορφιάς? Πώς αισθάνονται αυτές οι καλλονές?
Θα διαφωνήσω με τον Σποτάκο,εκτός αν στους άντρες λειτουργεί διαφορετικά!
Όπως βλέπεις αναγκάζομαι να μεταμορφώνομαι από λατίνα σε ξανθιά λεσβία και μετά σε μελαχρινή!
Σοβαρά τώρα!Φαντάζομαι αισθάνονται όπως αισθανόμαστε εμείς που βλέπουμε(για τους τυφλούς),
που έχουμε σώας τας φρένας(για όσους πάσχουν από ψυχιατρική ασθένεια),που γεννηθήκαμε χωρίς κάποιο σύνδρομο
ή θανατηφόρα ασθένεια,που ανοίγουμε τη βρύση και τρέχει άφθονο νερό και δε χρειάζεται να περπατάμε χιλιόμετρα
κάτω από την κάψα του ήλιου για να γεμίσουμε ένα δοχείο λασπόνερα,που πήγαμε παιδιά σχολείο
και παίξαμε ανέμελα αντί να εκπορνευόμαστε,να μας βιάζουν,να μαθαίνουμε πώς να σκοτώνουμε,
που ανοίγουμε το ψυγείο για να φάμε κάτι και δεν ψάχνουμε στα σκουπίδια ή απλώνουμε το χέρι
κοιτάζοντας παπούτσια στο πεζοδρόμιο για λίγα ψιλά...
Όλα όσα αυτόματα και χωρίς καμία σκέψη κάνουμε και είμαστε καθημερινά,θεωρώντας τα ως δεδομένα,
έτσι φαντάζομαι νιώθουν κι οι όμορφοι άνθρωποι του πλανήτη!Αν δεν έχεις νιώσει στο πετσί σου το διαφορετικό,
δύσκολα εκτιμάς ή δίνεις πολλή σημασία στο όποιο πολύτιμο για κάποιους άλλους έχεις!
Το μόνο που ελπίζω είναι να νιώθουμε οι άνθρωποι μέσα στα δώρα ζωής,που μας δίνονται,ευτυχισμένοι!
Έχω τόσο καλή διάθεση, ώστε θέλω να τη μοιραστώ. Ορίστε ένα χαριτωμένο, χαρούμενο τραγουδάκι. Τι κι αν είναι λιγάκι πρόωρο? Μας κάνει να χαμογελάμε και αυτό έχει σημασία.
http://www.youtube.com/watch?v=_YYRm...eature=related
Και λίγα λεπτά αργότερα,με το επόμενο μου ποστ,σου το έριξα...Quote:
Originally posted by Ava
Ναταλία, μου έφτιαξες το κέφι με αυτό το τραγουδάκι!
Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο...
Λίγο αργά τώρα να το πάρω πίσω...Μήπως να το ξαναέβαζα;
:thumbup:Quote:
Λες ν'αρχίσουμε τα Χριστουγεννιάτικα από τώρα;
Να το ανοίξω το κουτί ή να δείξω εγκράτεια λίγο ακόμα;
Και μετά από αυτό το χαρούμενο διάλειμμα, θα πω ότι κάπως έτσι θα είναι. Να θεωρείς φυσιολογική την απόλυτη, εκθαμβωτική ομορφιά. Σκέφτομαι τι θα γινόταν στη ζωή μας αν τυγχάναμε έτσι. Δεν θα προλαβαίναμε να ζητήσουμε δουλειά, θα μας παρακαλούσαν, πριν πούμε οτιδήποτε. Για να μη πω, δε θα χρειαζόταν να δουλεύουμε. Δεν θα πληρώναμε ποτέ τίποτα σε μπαρ, εστιατόρια. Ουρά οι πρόθυμοι, που θα ήθελαν να μας κεράσουν. Βέβαια, το νόμισμα, όπως όλα, έχει δύο όψεις. Ενδεχομένως δεν θα είχαμε φίλες, γιατί καμία δεν θα μας ήθελε δίπλα στον άντρα της. Και πολλά, πολλά άλλα. ʼρα, ας αρκεστούμε σε αυτό που έχουμε. Όχι τίποτε άλλο, να γλιτώσουμε και το ψώνισμα.
Να το ανοίξεις ευθύς αμέσως! Εγώ, Ναταλία μου, γνωστός καραγκιόζης και κυνηγός της χαράς, δεν κρατήθηκα και στόλισα! Γύρω από το δέντρο όλοι, τρα λα λα λα λα λα λα λα λα!! Κουκλί έγινε το δεντράκι μου!! Περιμένω ένα φίλο να δούμε ταινία και σκέφτομαι να ανάψω τα φωτάκια, τα αστεράκια, τα κεράκια, όλα τα τζάτζαλα που έχω και να γίνει χαμός!
Δεν είναι όλα θέμα ποσότητας,Σποράκο μου!Quote:
Originally posted by spot
Επίσης, ήθελα να σου πω πόσο υπέροχη είσαι που μου έβαλες 2 σχέδια πιτσέτας. Σκέφτηκε η ... σκατιάρα η Ναταλί : "καλά, το μοντέλο στην φωτό βολεύεται με μια πιτσέτα, του φτάνει για να την φέρει μια φούρλα γύρω-γύρω, ο σποτάκος μου όμως που να χωρέσει σε μια?". Έτσι λοιπόν κι εγώ χαρά μου θα τις πάρω και τις δυό, θα μου τις ενώσει η Νεκ, και θα μπορώ να τυλίγομαι κι εγώ ωσάν μοντέλος!
Τώρα ... το γιατί δεν μου φτάνει μια πιτσέτα ... θα σε αφήσω με την απορία! Είναι λόγω σκεμπέ ή είναι άλλοι οι λόγοι που χρειάζονται 2 για να καλύψουν το φιδίσιο μου κορμί? (φιδίσιο = ανακόντα και βάλε λέμε !)
Αν η φιλενάδα μου δε λέγεται Νεκταρίνι,αλλά Ηρακλής,που παλεύει κάθε βράδυ να πνίξει το φίδι ανακόντα σου,
αυτό είναι δικό σας θέμα!Όσο για την περίμετρο του στομάχου σου,ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!
Είναι απλούστατο,καλέ μου!Όπως εσύ κάποτε μου έδειχνες περισσότερες εναλλακτικές ικανοποίησης,
έτσι κι εγώ είπα να σε περιποιηθώ!Όποτε έχεις όρεξη για τα τυλιγμένα γύρω σου πόδια,βάζεις την εν λόγω.
Όποτε πάλι σε πονά η μεσούλα,ήρθες κουρασμένος από τη δουλειά και θέλεις κάτι πιο χαλαρό να ξαλαφρώσεις,
βάζεις την άλλη!Δε σε έχω για άντρα της ρουτίνας ούτε για κάποιον που κοιτά μόνο την ποσότητα!
Εδώ κατάφερες μέσα από την ποσότητα του κορμιού μου,που κάποτε συνάντησες,να δεις και να εκτιμήσεις
το μοντέλο μέσα μου!Μεταξύ μας είδες και την ξανθιά λεσβία!Λες να το ψάξω ή θα μπλέξουμε μ'άλλα;
Δεν είσαι μόνη σου Αβα μου!!! Κιεγώ στόλισα!!!! Η μάλλον για να πω πιο σωστά, μισοστόλισα!!!!΄Το υπόλοιπο δέντρο αύριο, με κούρασε σήμερα!Quote:
Originally posted by Ava
Να το ανοίξεις ευθύς αμέσως! Εγώ, Ναταλία μου, γνωστός καραγκιόζης και κυνηγός της χαράς, δεν κρατήθηκα και στόλισα! Γύρω από το δέντρο όλοι, τρα λα λα λα λα λα λα λα λα!! Κουκλί έγινε το δεντράκι μου!! Περιμένω ένα φίλο να δούμε ταινία και σκέφτομαι να ανάψω τα φωτάκια, τα αστεράκια, τα κεράκια, όλα τα τζάτζαλα που έχω και να γίνει χαμός!
Κορίτσια,να χαίρεστε το στόλισμα σας,αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!