Evangelia_A ειναι αναλογα πως λειτουργει στον καθ'ενα.
Μπραβο στο Πηνελοπακι!!
-100 γρ. σημερα
68.1 kg
Printable View
Evangelia_A ειναι αναλογα πως λειτουργει στον καθ'ενα.
Μπραβο στο Πηνελοπακι!!
-100 γρ. σημερα
68.1 kg
Από τη Δευτέρα ζυγίζομαι καθημερινά επειδή περίμενα αυτή την εβδομάδα να πέσει το ΒΜΙ μου κάτω από 40(ναι είναι γεγονός, είμαι ένας "απλός" παχύσαρκος πια και όχι νοσογόνα παχύσαρκος:spin: ). Μυστήριο πράγμα το καθημερινό ζύγισμα, όχι πως δίνω βάση ιδιαίτερη αλλά με προσεγμένη διατροφή χωρίς υποψία παρασπονδίας όλη την εβδομάδα κοιτάξτε κατάσταση...
14/2 136,2
15/2 136,1
16/2 135,7
17/2 134,3 :exclamation:
18/2 134,8
19/2 135,1
Θεωρητικά πρέπει τη Δευτέρα που ζυγίζομαι κανονικά να είμαι 134,7 και κάπου εκεί φαντάζομαι θα είναι +-200 αλλά δερίσκω λογική. Τεσπά... μια φορά την εβδομάδα να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
Καλημερα! Οι κραπαλες πληρωνονται...
+700
55.3
Καλημερα!! Καλα απιστευτο, σημερα ξυπνησα 73,8! Σαν να ξεφουσκωσα αποτομα νιωθω!
Ετσι ειναι... Μπραβο σου!
- 1kg 52
μια χαρα νορμαλ φαινονται οι μετρησεις.Quote:
Originally posted by filipparas
Από τη Δευτέρα ζυγίζομαι καθημερινά επειδή περίμενα αυτή την εβδομάδα να πέσει το ΒΜΙ μου κάτω από 40(ναι είναι γεγονός, είμαι ένας "απλός" παχύσαρκος πια και όχι νοσογόνα παχύσαρκος:spin: ). Μυστήριο πράγμα το καθημερινό ζύγισμα, όχι πως δίνω βάση ιδιαίτερη αλλά με προσεγμένη διατροφή χωρίς υποψία παρασπονδίας όλη την εβδομάδα κοιτάξτε κατάσταση...
14/2 136,2
15/2 136,1
16/2 135,7
17/2 134,3 :exclamation:
18/2 134,8
19/2 135,1
Θεωρητικά πρέπει τη Δευτέρα που ζυγίζομαι κανονικά να είμαι 134,7 και κάπου εκεί φαντάζομαι θα είναι +-200 αλλά δερίσκω λογική. Τεσπά... μια φορά την εβδομάδα να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
τι σε προβληματισε?
Δε με προβληματίζει κάτι... άλλωστε δε μπορώ εγώ με βάση τις θερμίδες που καταναλώνω να ελέγχω όλη τη λειτουργία του οργανισμού μου. Απλά το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι όσο πιο αραιά ζυγίζεσαι τόσο πιο αξιόπιστα αποτελέσματα λαμβάνεις.
Θέλω το feedback οπότε δε μμπορω ξέρω γω να το αφήσω μια φορά το μήνα αλλά μια φορά την εβδομάδα άνετα μπορώ να ζυγίζομαι και να μη βλέπω -2 σε 2 μέρες και μετά +1 τις επόμενες 2 και να μη καταλαβαίνω γιατί...
τι εννοεις με το feedback? αν κανεις καποιες μερες υψηλων θερμιδων ειναι λογικο προσκαιρα να εισαι βαρυτερος αλλα μετα θα πεσει η ζυγαρια.
σεμενα τουλαχιστο ετσι συνεβαινε...ισως εννοεις κατι αλλο ομως?
feedack σημαίνει ανατροφοδότηση, εν ολίγοις να βλέπεις το αποτέλεσμα των ενεργειών σου. Εγώ πάντως δεν είχα μέρα με ψηλές θερμίδες. Ντάξει, μη το κάνουμε και θέμα, δεν έγινε τπτ.
ναι ακριβως αυτο σημαινει κ διαιτολογικα σημαινει ανατροφοδοτηση με τροφες. την πορεια κ το αποτελεσμα το βλεπεις κανοντας ανασκοπηση επισης...
μια χαρα πας γιατι ανησυχεις:question:
Δείχνω να ανησυχώ; Κακώς γιατί ΔΕΝ ανησυχώ.
να ανησυχησεις!
και να ανοιξεις νεο τοπικ με τις ανησυχιες σου
να γινει καρφιτσωμενο σε ολες τις ενοτητες
και να μαζευτουμε ολοι οι ανησυχοι ανησυχωντας για το καθημερινο σου ζυγισμα
:D:D:D
Ανησυχωωω φοβαμαι μη φυγεις,καθε φορα την πορτα π'ανοιγειςςςςς..ωπα
+200 σημερα
68.3 Kg
+1 κιλο
56.3
Καλημερα!
Καλημερα, 52 και σημερα.. Ο στοχος για μεθαυριο ειναι 51.5, ειδωμεν, ειδωμεν
νεα αρχη σημερα.... με 87,9kg.... wish me luck!
67,6 σήμερα! :exclamation:
καλημέρα!σήμερα ειμαι +200 αλλά μου φαινεται πολύ λογικό και λίγα ειναι αφου χτες κατα τις 2 έφαγα φράουλες!
Good luck angel79!
Καλη εβδομαδα να εχουμε και καλη αρχη σε οσες και οσους ξεκινουν την προσπαθεια τους.
Σημερα στα ιδια.
Καλησπέρα
Μετά απο περίπου 4 μήνες που σταμάτησα την προσπάθεια και περίπου 9 κιλα επιπλέον αρχίζω ξανά!! :thumbup:
Καλή συνέχεια!!!!
^princess^ , καλη συνεχεια............
σε ευχαριστω πολυ και σε σενα το ιδιο!!! 93,6 σημερα (παναγια μου)Quote:
Originally posted by Alma libre
^princess^ , καλη συνεχεια............
Αχ σε ευχαριστωωωωω.....
καλησπέρα...σύμφωνα με την διαιτολόγο 68,8 σήμερα.
φιλάκια
Γειά σας κορίτσια, είπα να ξεκινήσω πάλι τις προσπάθειες να διώξω και τα τελευταία 5 κιλά,
αρχίζω λοιπόν από σήμερα στα 65 ακριβώς και πάμε ολοταχώς για τα 60.
Καλή συνέχεια σε όλες! :starhit:
Μπραβο Μπετυ. Καλα κουραγια
Eυχαριστώ Πηνελόπη μου, κι εσύ κρατιέσαι μια χαρούλα βλέπω ε? μπράβο βρε θηρίο ύστερα από τόσο καιρό!
Θέλω να ελπίζω οτι θα τα καταφέρω κι εγώ όπως κι εσύ, γιατί αν δε το πάρουμε απόφαση να κάνουμε σοβαρή προσπάθεια
φορτωνόμαστε τα κιλά ώσπου να πείς κίμινο....
Ax Μπετυ αυτο ξαναπεστο...
-800 σημερα
55.5
Καλως τη Βetty.Αχ στην ιδια κατασταση ειμαι κι εγω.Τα τελευταια 5 ριμαδοκιλα εχουν κατσικωθει αρκετα αλλα πλησιαζει η ανοιξη και θα μπουμε στο κλιμα διαιτας πιστευω.:smirk:Quote:
Originally posted by BettyG
Γειά σας κορίτσια, είπα να ξεκινήσω πάλι τις προσπάθειες να διώξω και τα τελευταία 5 κιλά,
αρχίζω λοιπόν από σήμερα στα 65 ακριβώς και πάμε ολοταχώς για τα 60.
Καλή συνέχεια σε όλες! :starhit:
52 και σημερα... για 3η συνεχομενη μερα...
Καλη αρχη της συνεχειας Betty!
Σημερα χωρις τουαλετα 2η μερα,-100 γρ.
68,3 και θα κρατηθω καλα κ σημερα μηπως πεσω αυριο.
52 για τεταρτη συνεχομενη μερα.. και βεβαια δεν επιασα των 51.5 για σημερα.. Στοχος επομενης Τεταρτης τα 51, για να δουμε
Ναι ναι ναι επιτέλους ξεκόλλησα και χάνω...........
-700 γρ σήμερα!!!
Καλημερα! Ρεπαρω σημερα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη...
-200 σημερα...ελεγα οτι θα μαι +λογω του martini το βραδυ...
55.3
Εγω σημερα χωρις να καταλαβω πως και γιατι, ειμαι 75,1 δηλαδη +1,3!!!!!!!!!!!!! Αλλα δεν θα πτοηθω!
Μήπως περιμένεις να αδιαθετήσεις?Μήπως έφαγες λίγο παραπάνω αλατάκι?
Οχι... μαλιστα ηπια και αρκετο νερο χθες. Ουτε περιμενω να αδιαθετησω. Δεν ξερω τι εγινε, αλλα πραγματικα ελπιζω αυριο, μεθαυριο να γυρισω παλι στα χθεσινα κιλα και να αρχισει να πεφτει παλι!
Ο.Κ μπραβο για την απωλεια σου!