Μια χαρα :P
Printable View
Μια χαρα :P
Μπα, δυστυχώς...γιατί ξεκίνησα να γράφω όταν η κατάσταση ήταν ήδη χάλια και παραμένει...τώρα προσπαθώ κάτι ν' αλλάξει με συνεδρίες που κάνω σε ψυχολόγο αλλά ακόμα είναι νωρίς...διακόψαμε και για το καλοκαίρι και σίγουρα μ' επηρέασε κι αυτό, έχω δυο βδομάδες και κάτι να πάω ενώ κανονικά πηγαίνω κάθε βδομάδα...
Κι έχω αμφιβολίες για το αν πρέπει να της πω για την απόπειρα που έκανα γιατί φοβάμαι μήπως με "διώξει" επειδή μια φορά πριν καιρό που αυτοτραυματίστηκα μου είπε να μην το ξανακάνω όσο είμαι σε θεραπεία...λες κι είναι εύκολο, λες κι αν ήμουνα καλά θα πήγαινα σ' εκείνη...ξέρω πως μάλλον ακούγεται βλακεία αυτό που λέω το να μην της το πω αλλά πραγματικά φοβάμαι, πες μου κι εσύ τη γνώμη σου...
Όμως πριν δεν έγραψα ότι είμαι τρομαγμένη γι' αυτό αλλά γιατί είδα στον ύπνο μου ότι πέθανε η μαμά μου... :s
μια ανυπομονησια γτ μετακομιζω δεν εχω υπομονη καθολου θελω να γινουν ολα τοσο γρηγορα!!
Προσπαθω να μην σκεφτομαι και να μην αισθανομαι χαζολογοντας διαδικτυακα!!Αυτο ειναι το σχεδιο για σημερα,αυριο βλεπουμε!!Ισως παιχτει κανενα μεζεδακι με την συντροφια του πλωμαριου,βεβαια εχουμε να κανουμε και κατι εξετασεις αιματος και ετσι ατσαλα που τρωω μαλλον με κοβω με lipitor και θα φταιει η λυπη-τορ!
συνεχεια το κανεις αυτο στο ιντερνετQuote:
Προσπαθω να μην σκεφτομαι και να μην αισθανομαι χαζολογοντας διαδικτυακα
Αλεξανδρε θες να παντρευτουμε??Λατρευω την μουρμουρα σου!!
με τα 7 κακα της μοιρας μου καπια συναδελφος σου θα με τυλιξει... κ θα με κυνηγισει αλυπητα ετσι κ αλλιως... δεν υπαρχει τροπος να απαλαγω...
Όχι καλά...με έπιασε ταχυκαρδία και μουδιάζουν και τρέμουν τα χέρια μου και δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά...φοβάμαι...
Όχι αλλά ήμουν σχετικά καλά, κοιμήθηκα κι ως αργά και ξεκουράστηκα...όμως μερικές φορές με πιάνει έτσι κι αλλιώς φόβος όταν νυχτώνει πόσο μάλλον όταν είναι έτσι ο καιρός...
Άσε που και να ήθελα να βγω έβρεχε από το πρωί σήμερα...
Ακόμα δεν μου έχουν περάσει αυτά τα συμπτώματα...δεν ξέρω τι μ' έπιασε, δεν είναι πάντα τόσο άσχημα...
Απο αυριο ξεκιναω παλι απο την αρχη!!!!
αισθανομαι οτι ο χρονος κυλαει αργα. ενω θα επρεπε να συμβαινει το αντιθετο αφου τωρα νυχτωνει νωριτερα. φταιει ο τοπος που ειναι ερημια, μπορεις να βγεις να φωναξεις και κανεις δε θα ενδιαφερθει, γιατι πλεον δεν υπαρχει ψυχη. και το παρατηρω συχνα οταν εχουμε την ελευθερια μας φαινονται ολα βαρετα και δε τη θελουμε, οταν δε την εχουμε μας πιανει αγχος και βιασυνη και τη ζηταμε. σαν μια σχεση μαζι δε κανουμε και χωρια δε μπορουμε.
Δύσπνοια πάλι που να με πάρει! Γιατί με πιάνει αυτό, γιατί;;;
Σφιξιμο δοντιων,νευρα,ανησυχια.Ειν
ο,τι χειροτερο να κατευθυνεται ολη η αρνητικη ενεργεια προς τον εαυτο σου,ειδικα οταν δεν αξιζει να κατευθυνθει πουθενα αλλου.
Κενη κ αγχωμενη.
Ανία κι απογοήτευση...
Σκέψου ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα.Απλά προσδιόρισε χρονικά αυτό το αύριο και κάνε κάτι γιαυτό γιατί αν το αφήσεις έτσι σκέτο ως "αύριο" και σε μια δεκαετία απο τώρα πάλι έτσι θα νιώθεις.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση... :) Αυτό προσπαθώ, να κάνω κάτι για όσα με απογοητεύουν έστω με τη λίγη δύναμη που έχω...μακάρι να το καταφέρω...
Τώρα μου θύμισες μια αγαπημένη μου ταινία, το "Όσα παίρνει ο άνεμος", την έχεις δει; Στο τέλος της η ηρωϊδα λέει "after all, tomorrow is another day"...ταιριάζει μ' αυτό που μου είπες να σκεφτώ ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα που μακάρι να είναι γιατί έχω άγχος για κάτι που θα ξέρω το απόγευμα κι απ' αυτό θα εξαρτηθεί μερικώς κι η έκβαση της αυριανής μέρας...
Oχι δεν την έχω δει.Εύχομαι να πάνε όλα καλά
πιο χαλια δεν γντ...πατος...
Niwthw moni mou (klasika) alla den mporw na kanw ki alliws giati diavazw olh mera kai diavasma me parea den pan mazi
Παρακαλούμε σεβαστείτε τους όρους χρήσης:
Συζητήστε με ευγένεια και σεβασμό, αποφύγετε τα greeklish, τις μονολεκτικές απαντήσεις, το chat.
Ευχαριστώ!
Αισθάνομαι μόνη, δεν έχω κανέναν να μιλήσω τώρα... :( Άντε ν' αρχίσει η ταινία που θέλω να δω να ξεχαστώ...
Sorry gia ta greeklish oute.emena.mou aresoun alla den exw ellhnikous xarakthres sto kinhto.
Πεσμένη...θέλω να χωθώ κάτω απ΄τα σκεπάσματα και να κουλουριαστώ παρέα με το λούτρινο σκυλάκι μου αλλά πάλι θα σκέφτομαι...
Μελαγχολική...ελπίζω να μην συνεχιστεί όπως άρχισε η μέρα από άποψη συναισθημάτων...
αισθανομαι ελπιδα.. γιατι δε θελω να το βααλω κατω......
Χάλια...δεν θέλω τίποτα, δεν θέλω να βγω, θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη αγκαλιά με το ζωάκι μου...
αδυναμια, πονους στο στηθος, ναυτια, κακοκεφια ..... σερνομαι! ολο ετσι ειμαι τελευταια! κ νευρα! πολλα νευρα!!!