περπατας καθολου?βοηθαει πολυ.
Printable View
περπατας καθολου?βοηθαει πολυ.
οχι πολυ μου ειπε μετα τον εναμιση μηνα
αλλα εχω ατονια και κοβοντε τα ποδια μου μολις περπατισω λιγο
παιρνεις συμπληρωματα?οι εξετασεις σου πως ηταν?
συπληρωματα οχι οι εξετασεις τωρα τις πηρα στο γιατρο θα παω στις 23 αλλα απο οτι ειδα καλες πρεπει να ειναι μονο μερικη ελλειψη στο φυλλικο οξυ ειδα και τα αιμοσφαιρια που ειναι στα 6.25
Καλησπερούδια,μουσικουτόκ� �σμε!Quote:
Originally posted by lila198621
γυριστρες θεσσαλονικομενες τι κανετε?
Μόλις με ξέβρασαν στην Κατερίνη,Λιλάκι μου και συνεχίζουν τώρα ακάθεκτες την επιστροφή τους στην Αθήνα,σα δε ντρέπονται!
Τι κι αν έχουν δουλειές,συζύγους,παιδί;Φτ� �νές δικαιολογίες!Επιτρέπεται να με παρατάνε μόνοι μου,αφού με αναστάτωσαν καλά καλά;
Έχω πολλά ντοκουμέντα του τρελού διημέρου.Τα πιο ζουμερά αφορούν στην ποδαποπλάνηση της Μακ από την Κατερίνα.
Προς το παρόν αφήνω μια φωτογραφία(που αφιερώνουμε στο Τζινάκι μας για ευνόητους βραχολόγους)από τον πρωινό καφέ μας
στο Bungallow στην παραλία.Τρέχω τώρα που έχω ραντεβού και τα λέμε πάλι το βράδυ,οπότε και θα διαβάσω και τα νέα σας!Φιλάκια!
Υ.Γ. Κουίζ ημέρας : ποιό χέρι ανήκει σε ποιά...(πανευκολάκι,πιστεύω)
Σας ζηλευω που γνωρίζεστε.... (με την καλή εννοια και χωρίς παρεξηγηση!)
Καλησπέρα κορίτσια και συνονόματε Γιώργο. Καλλιόπη μπράβο για τα κιλάκια που έχασες, μην ανησυχείς θα φύγουνε τα άτιμα, λίγο υπομονή χρειάζεται. Δεδομένου ότι δεν μπορείς να λείψεις από το σπίτι καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να περπατάς κάθε μέρα, προσπάθησε σε όποια ευκαιρία βρίσκεις να περπατάς όσο μπορείς εφόσον βέβαια δε ζαλίζεσαι και νοιώθεις δυνατή. Μακ, αφές και αρχηγέ είναι πολύ όμορφη η φωτογραφία που βγάλατε, θα μπορούσε να είναι διαφήμιση σε περιοδικό και σας ευχαριστώ για την αφιέρωση. Εγώ δεν απαντώ στο κουίζ σου Ναταλία γιατί θα είναι σα να κλέβω! Αγγελική μακάρι να καταφέρεις να κάνεις σήμερα έστω και τα μισά από αυτά που θέλεις. Λιλάκιον χρυσοχέριον για πες καμιά ωραία συνταγή που έφτιαξες τελευταία μήπως και μου ανοίξει η όρεξη!
τζινακιον!!!!!ελα κλεψε λιγο γιατι εγω δεν τα καταλαβα ποια χερακια ειναι ποιας.μπισκοτακια βρωμης εφτιαξα προχτες για τη θεια μου κατα τα αλλα εχω πεσει λιγο σε μουργελα μιας και ακομα μαζευουμε το σπιτι και μετα ειμαι ψοφια.
και εγω το ιδιο το σπιτι με εχει ξεθεωσει
παπλωματα φλοκατες κουρτινες χειμωνιατικα κλπ
που να βρω κουραγιο για περπατημα μετα....
σημερα θελαμε να πλυνουμε παραθυρο ομως το παει για βροχη και το αναβαλλαμε.
Αυτό ήταν! Τώρα ζήλεψα!
Τι όμορφη και συντροφική βραχιολοφωτογραφία! Μου θύμισε ως κόνσεπτ μία άλλη, καλτσοφωτογραφία..
Το τριήμερο δεν πέρασα καλά, έπεσε πείνα στην Πείναλόγκα, γκρίνια και όλα τα σχετικά, οικογενειακά και χαριτωμένα.. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως από τα πολλά γλυκά και παγωτά, που καταβροχθίζω τελευταία, φορτώθηκα τρία κιλά, τα οποία δημιούρησαν μίρλα στο πατρικό μου. Εκεί το αγνόησα. Έλα, όμως, που άρχισαν να μου τη λένε κι εδώ! Γι' αυτό, κοριτσάρες μου, αποφάσισα να δράσω. Η λαική και ο μανάβης ξαναέγιναν φίλοι μου. Αντιθέτως, μαλώσαμε με τους περιπτεράδες και τους ζαχαροπλάστες. Επειδή η ζάχαρη είναι εθιστική, σήμερα, μετά το γεύμα μου έκανα σαν τρελή για το γλυκό μου. Έφαγα φράουλες με λίγη ζάχαρη και κάπως με ξεγέλασα. Τώρα με ξαναέπιασε η λύσσα και έκανα ένα παγωμένο τσάι, που έχει μέσα λίγη ζάχαρη, μπας και ξαναξεγελαστώ. Δε μου έφταναν τα βάσανα και οι σκοτούρες μου, έβαλα κι άλλο μπελά τώρα στο κεφάλι μου, τη διατροφή! Τελικά ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Μόλις αγνόησα τη σωστή διατροφή, ο οργανισμός μου με εκδικήθηκε και άρχισα να φουσκώνω. Η αρχή έγινε με τον cul (είδες που το θυμάμαι, Ναταλία μου), που μεγάλωσε και άρχισε να ξαναγίνεται τρισδιάστατος και με το προγούλι που ξαναπέταξα. Δεν πειράζει, μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα..
ava σου εχω λυση για τη γλυκοεξαρτηση αλλα χωρις να παχαινει.γιαουρτι με λιγα λιπαρα και ζελε με γλυκαντικο το ανακατευεις και το βαζεις σε μπολακια.μοιαζει λιγο με πανακοτα μουφα.την ξεγελα μια χαρα την μανια για γλυκο.
Λίλα μου, το γιαούρτι το σιχαίνομαι, αλλά μου έδωσες λύση: Ζελέ φρούτων. Δροσερό, λάιτ και κυρίως δεν παχαίνει. Ευχαριστώ! Αυτή τη στιγμή μαγειρεύω φασολάκια για αύριο. Κάθε βράδυ, δε, αποφάσισα να τρώω μόνο σαλάτα και ψωμί. Μεγάλη σαλάτα, εννοείται, γιατί είμαι και πεινάλα! Όσο για γλυκά, θα τρώω σπάνια και μόνο ότι αξίζει πραγματικά. Με δυο λόγια, δεν εξαιρώ τίποτε από τη διατροφή μου, δεν κάνω υστερίες, απλά προσέχω.
Αβουλίνι μην ανησυχείς, αφού πήρες απόφαση να προσέξεις τη διατροφή σου τα 3 κιλάκια θα ξαναφύγουν γρήγορα. ʼλλωστε είναι γνωστό ότι τα γλυκά έχουν πάρα πολλές θερμίδες κι αν τα περιορίσεις πολύ σύντομα ο cul σου θα ξαναγίνει μονοδιάστατος! :lol:
Avaki αν σε αυτό που σου γράφει η Lila ρποσθέσεις και φράουλες φρέσκες ή ανανα σε φυσικό χυμο γίνεται απίθανο!
Επίσης μπορείς να καταψυξεις φράουλες που έχεις βάλει γλυκαντικό και να τις χτυπήσεις στο multi με γιαούρτι να γίνει Smoothie!