εγω σκεφτομαι να κανω αυτο ομως χωρις γλασσο και αντι για sour cream θα βαλω γιαουρτι και αντι για ζαχαρη φρουκτοζη
Printable View
εγω σκεφτομαι να κανω αυτο ομως χωρις γλασσο και αντι για sour cream θα βαλω γιαουρτι και αντι για ζαχαρη φρουκτοζη
Κοριτσια!! Νομιζω τρωω πολυ? Εχτες για παραδειγμα ειχα 1 ποτηρι γαλα 1 μπολακι αρακα και 3 πατατες (κομματακια) με ενα πολυ μικρο κομματι κρεας απο μπριζολα (ζαλιςτικα μολις το εφαγα!!) μετα απογευμα ειχα 1 ποτηρι γαλα και μετα βραδυ παλι αρακα! εκανα αιωνα για να τα φαω αλλα νιωθω λες και εν τρωω σωστα και παχαινω!!! Μιλαμε παρανοια σκετη!!
βρε ναταλια μην λες χαζομαρες.τοσα κιλα εχεις χασει πως παχαινεις????
Wow αν συνεχίσεις να τρως με αυτόν το ρυθμό αυτές τις εξωφρενικές ποσότητες είναι σίγουρο ότι σε 15 χρόνια θα παχύνεις τουλάχιστον 5 γραμμάρια!! :lol:
To 3ερω ρε γαμωτο!!! σου λεω παρανοια!!! μετα τις κορτιζονες νοιωθω λες και εν χανω πλεον!!!! Πριζεται λιο ακομα το ποδι μου και φρικαρα παλι!! πραγματικα το πιστευω! Πρεπει να ηρεμισωωωωω!!!!
Τζιναααααα!!!! με εκανες και γελασααααα!! αχαχαχαχαχ :D:D
Wow προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία με το αλλεργικό σοκ που έπαθες πριν ακόμα προλάβεις να αναρρώσεις από το χειρουργείο σου και ακόμα δεν έχεις συνέλθει τελείως. Δε χρειάζεται να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και με το άγχος, ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά, ήδη πηγαίνουν δηλαδή γιατί έχεις χάσει πολλά κιλά και σύντομα θα χάσεις περισσότερα.
Είπε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι και ήτανε μέρα Σάββατο! Ένα απόγευμα είπα κι εγώ να κουβεντιάσουμε και διεκόπη η σύνδεση στο ίντερνετ. Ευτυχώς μόλις την αποκατέστησαν οι ειδικοί τηλεφωνικά.
Wow, τι να σου πω; Αν έτρωγα αυτά που τρως εσύ, τώρα θα θέλατε μεγενθυτικό φακό για να με διακρίνετε! Μισό κιλό παγωτό και τρεις σοκοφρέτες, μετά το φαγητό εννοείται, σου λέει κάτι; Αυτό θα πει "τρώω πολύ" ή μάλλον τρώω κτηνωδώς και το πληρώνω με ένα τρίκιλο πάνω και λίγο είναι!
Κοιτα3τε το 3ερο ειναι 9ΕΟΚΟΥΦΟ!! αλλα πραγματικα το πιστευω! 9α ηρεμισω μετα 9α λεω τι χαζη Θεε μου που ειμαι και μετα (ΕΛΠΙΖΩ!) ολα θα ειναι οκ!!! σημερα εχει γιγαντες!! Μηπως προτρεπω? Ο ιατρος μου ειπε να δοκιμαω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Και ακουω αλλες εδω που εφαγαν γεμιστα μετα απο 1 χρονο! Και εγω στο μηνα επανω εφαγα την γεμιση σε 3 ωρες βεβαια αλλα την εφαγα!! Βασικα θελω να βρω τροφες που να μου δινουν ενεργεια αλλα οχι λιπαρα! Τεσπα νομιζω Τζινα μου εχεις δικιο στο οτι εν εχω συνελθει ακομα απο την βλακειο-αλλεργεια μου!!!:mad:
Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα ότι η χρέωση που έχω στο λογαριασμό μου της ΔΕΗ "υπέρ κοινής ωφελείας" ποσού 106,5 ? είναι παράνομη γιατί έχει καταργηθεί με νόμο τον Αύγουστο του 2011. Μπήκα στο site του Εθνικού Τυπογραφείου και βρήκα το ΦΕΚ με το νόμο και το άρθρο που αναφέρει αυτήν την κατάργηση κι έτσι μου έρχεται να το τυπώσω και να πάω να το τρίψω στη μούρη του μακάκα που μου έλεγε με ύφος ότι αυτές είναι οι νόμιμες χρεώσεις και πρέπει να τις πληρώσω αλλιώς θα γίνει διακοπή, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν είμαι άνεργη κι αν μπορώ να πληρώσω τέτοιες υπέρογκες χρεώσεις! Μου είπε η αδερφή μου να καταθέτουμε σε μηχάνημα της τράπεζας κάθε τόσο ότι ποσό έχουμε μήπως έτσι τους εμποδίσουμε να το κόψουνε αφού θα έχουμε δώσει έναντι. Πριν λίγο μου έστειλε και η κολλητή μου ένα e-mail που λέει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή ότι είναι παράνομη η χρέωση αυτή και να πληρώνουμε σε μηχάνημα το λογαριασμό αφαιρώντας αυτό το ποσό. Κι ο Θεός βοηθός.
Καλησπέρα όμορφες!!!!
Επιστρέψαμε στα σπιτάκια μας μετά το πολυήμερο τουρ μας :D. Περάσαμε μαγικά και τώρα πάλι τα κεφάλια μέσα. Ήδη οι κραδασμοί από την δουλειά του άντρα μου με επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα. Αυτές οι μέρες όμως ήταν ένα δώρο που το χάρηκα όσο τίποτα άλλο!
Τζίνα μου μόνο τα δικά σου νέα ξέρω με την ΔΕΗ και εύχομαι σύντομα και για αυτό να βρείτε λύση. Ειλικρινά δεν μπορώ να διανοηθώ καν πως αντέχεις τα απανωτά χτυπήματα, αλλά όπως και όλα τα άλλα έτσι και αυτό θα βρει το δρόμο του.
Θα σας διαβάσω λίγο να μάθω τα νέα σας και μετά να τακτοποιήσω και τα πράγματα μου. Είμαι ένα πτώμα...
Πριν λίγο πήγα στο σούπερ μάρκετ να πάρω σαντιγύ και δεν την έβρισκα στο ψυγείο που κοιτούσα. Εκεί ήταν ένας υπάλληλος που έφτιαχνε τα γιαούρτια και τον ρώτησα αν γνώριζε που θα βρω έτοιμη σαντιγύ που διατηρείται στο ψυγείο. Μου εξήγησε με μεγάλη προθυμία σε ποιό διάδρομο θα έβρισκα το ψυγείο με τη σαντιγύ και στο τέλος μου λέει ελάτε να σας πάω και με συνόδεψε μέχρι το ψυγείο και μετά μου έδειξε κιόλας τα μπουκάλια με τη σαντιγύ ενημερώνοντάς με για τις μάρκες και τις αντίστοιχες τιμές! Τον ευχαρίστησα και λίγο έλειψε να του πω ότι με τέτοια εξυπηρέτηση και ανάλυση φοβήθηκα μήπως μου έδειχνε και άλλα μέρη που μπορώ να βάλω τη σαντιγύ εκτός από το κέικ και τις φράουλες! :lol: :lol:
Welcome back Eli. Πολύ χαίρομαι που γυρίσατε όλες οι τσούπρες που λέει και η Λίλα και θα σας έχουμε πάλι στην παρέα μας. Μου έλειψε ο ήλιος από το τικεράκι σου!
γιουπι!!!!!!!!!!!γιναμε παλι πολλες οι τσουπρες.
παω να κανω ενα μπανακι και επιστρεφω για τα νεα των αφων-μακ-ναταλιας!!!!