Τζίνα μου μακάρι γιατί το φαγοπότι κλείνει αισίως μία βδομάδα σήμερα. Παρόλα αυτά ο δρόμος είναι γνωστός και χωρίς άγχος. Ότι έγινε έγινε, απόλαυσα, πέρασα όμορφα και πάλι προς την δόξα τραβώ!
Printable View
Τζίνα μου μακάρι γιατί το φαγοπότι κλείνει αισίως μία βδομάδα σήμερα. Παρόλα αυτά ο δρόμος είναι γνωστός και χωρίς άγχος. Ότι έγινε έγινε, απόλαυσα, πέρασα όμορφα και πάλι προς την δόξα τραβώ!
Σας αφήνω και εγώ :), το ταξίδι ήταν μεγάλο και είμαι εξαντλημένη.
Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά σε όλη μας την παρέα και στους νέους!
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καλησπέρα ή καλύτερα καλημέρα κ από εμένα!
Χάθηκα κοριτσάκια μου μιας κ όλες αυτές τις μέρες έτρεχα όχι για καλό λόγο εκτός απο την Κυριακή που πήγα να ψηφίσω, μετά Λούτσα σε κάτι φίλους που ψήσαμε στα κάρβουνα κ φάγαμε, έχουνε ένα τέλειο σπίτι με έναν τέλειο κήπο από τον οποίο έχεις θέα θάλασσα!
Εχθές είχα τα άσχημα μαντάτα που πήγα να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων του πατέρα μου μιας κ εκείνος είχε πάει στο χωριό για να ψηφίσει, κ δεν ήτανε κ πολύ καλά,σήμερα λοιπόν τον κάναμε χρυσό να πάμε στον γιατρό κ δεν θέλει με τίποτα, απορώ γιατί.
Πριν απο 6 χρόνια που είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα στη καρδιά είχε πάει μόνος του στον γιατρό, χωρίς να μας πει το παραμικρό με την πρώτη ενόχληση που είχε αισθανθεί, ώστε να μην ανησυχήσει την οικογένεια κ τώρα έχει την απόλυτη άρνηση.
Μακ δεν ήξερα πως είχες πάει κ εσύ στα βόρεια, είμαι σίγουρη πως τα περάσετε τέλεια, μπράβο κοριτσάκια μου, Τζίνα εσύ γιατί δεν πήγες?
Αλήθεια Τζινάκο ο γιατρός τι σου είπε σήμερα?
Διάβασα όλες τις ιστορίες αγάπης κ βλέπω πως ο κάθε άνθρωπος φέρει την ιστορία του, που τον σημαδεύει, όλα είναι μαθήματα ζωής.
Σοκολατίτσα εύχομαι ο μπαμπάς σου να αλλάξει γνώμη τελικά και να πάτε στο γιατρό για να του δώσει τη θεραπεία που πρέπει. Ελπίζω να είναι περαστικά και να γίνει γρήγορα καλά. Δεν πήγα μαζί με τα κορίτσια διότι το ταμείον είναι μείον, ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω και να δω κι εγώ το μοναδικό κουκλόσπιτο και τη νεράϊδα που ζει μέσα από κοντά (τι έχω ν'ακούσω χιχιχι). Δεν πήγα σήμερα στο γιατρό, το ραντεβού είναι για αύριο στις 12.
Νεραϊδίσιες ιστορίες...............
ʼντε να έχουμε καλά νέα αύριο, νόμιζα πως ήτανε Τρίτη το ραντεβού.
Στην αρχή μου είχε πει Τρίτη στις 11 αλλά μετά πήρε τον φίλο μου τηλ. και του είπε να με ειδοποιήσει για Τετάρτη στις 12. Εγώ βέβαια δεν έγραψα εδώ για την Τρίτη, έγραψα μόνο για το ραντεβού της Τετάρτης αλλά μάλλον φταίει η τηλεπάθεια που έχεις! :lol:
Έλενα, Λιλάκι και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
καλημερα???εβαλαν φολα στη σκυλα του παππου μου και ψοφησε.
Καλημέρα. Λίλα πολύ λυπάμαι για τον κακόμοιρο σκύλο του παππού σου, δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θ'αρχίσω να χώνω μπινελίκια πρωί πρωί!
Καλημερα κ απο μενα.Λιλα λυπαμαι για το σκυλακι..προτιμω να μην επεκταθω γιατι θα βρισω πρωινιατικα..Τζινακι μου θα σε παρω το μεσημερακι να δω τι σου ειπε ο γιατρος..ευχομαι ολα καλα...μπαινω σας διαβαζω αλλα εχω ψιλοχαθει γιατι παμε τη μια για ποδηλατοβολτα..χτες 3 ωρες να βρει η κορη μου μαγιω..δεν οριζω τα ποδια μου σημερα κ σερνομαι στη δουλεια..κ παρολο το περπατημα κ παρολες τις ποδηλατοβολτες η ζυγαρια εχει φαει ενα κολληματακι..πιστευω να ξεκολλησει...την αλλη πεμπτη θα κανω κ τις αιματολογικες μου εξετασεις του 3μηνου..αντε να δουμε τι κανει ο ργανισμος μου..φιλια θα επανερθω δριμυτερη..
Καλημέρα Μαράκι, μη γκρινιάζεις γιατί η ζυγαριά σου τα πάει θαυμάσια μέχρι τώρα κι είναι αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα κολλήσει. Καλή δουλίτσα.
Παρόλο που έχω πάρει γάλα, γιαούρτι και τυριά με full λιπαρά προφανώς είναι τόσο λίγες οι ποσότητες που τρώω που έφυγε κι άλλο κιλό. Νόμιζα ότι φτάνοντας το στόχο μου θα πανηγύριζα και δεν θα ήμουνα μέσα στο άγχος να μου ανοίξει η όρεξη!
κοριτσακι μου..πολλα μπραβο..κοιταζω το νουμερο κ νιωθω συγκινηση για σενα
http://3.bp.blogspot.com/-6uCd_RGQu1...s1600/cong.gif
Μια βιαστική καλημέρα στον μουσικουτόκοσμο μου!
Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά και να έχουμε μια υπέροχη μέρα όσο απαιτητική κι αν είναι...
Θα σας διαβάσω αύριο-μεθαύριο με την άνεση μου από τη Θεσσαλονίκη.Εδώ τρέχω και δε φτάνω!
Φιλάκια πολλά στη βραχιολοτετράδα,που ήδη μου λείπει πολύ και στα υπόλοιπα κοριτσάκια,που αδημονώ να φωτογραφίσω!