Η δικη μου ιστορια αγαπης:
The End
Πιστευω ειναι η πιο συγκινητικη απο ολες!!!!!!
Printable View
Η δικη μου ιστορια αγαπης:
The End
Πιστευω ειναι η πιο συγκινητικη απο ολες!!!!!!
Τζινα μου περαστηκα!!! Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις αλλο με το ποδι σου!!
Eli μου ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΕΕΕΕΕς!!!!! Τι μου θυμιζεις Παναγια μου!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑς!:flaming::dork:
Ax wow μου δεν ήθελα να την κάνω με τίποτα!!! Να φανταστείς πήγα μέχρι το νοσοκομείο και δεν μίλησα καν με γιατρό γιατί φοβόμουν ότι θα με κάνουν να την πάρω με το ζόρι! Απλά ήμουν εκεί, μέχρι να σιγουρευτώ ότι υποχωρεί το οίδημα και δεν έχω δυσκολία στην αναπνοή και γενικά δεν έχω κάποια επιδείνωση. Μόλις σιγουρεύτηκα η σειρά μας ακόμη δεν είχε έρθει και έτσι είπα στην αδερφή μου να φύγουμε! Μετά εξάλλου πήγαμε σε άλλο νοσοκομείο για την αφαίρεση του ράμματος στο στήθος της και την επανεξέταση και έτσι ήμουν και πάλι σε νοσοκομειακό χώρο οπότε λέω αν πάθω κάτι πάλι θα είμαι σε καλά χέρια! :lol:
Δεν έχω πάρει ποτέ μου κορτιζόνες αλλά ξέρω ότι πρήζουν και μετά από αυτά που έφαγα αυτές τις μέρες και με την περίοδο έχω ήδη πρηξίματα αν έκανα και την κορτιζόνη θα γινόμουν μπαλονάκι :lol:
Εσύ διάβασα είσαι καλύτερα τώρα ε; Δεν ξέρω ακριβώς τι έπαθες απλά από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι σε πλάκωσαν στις κορτιζόνες λόγω αλλεργίας. Περαστικά σου όπως και να χει και καλή συνέχεια στην κατηφόρα σου :D
γεια σας παιδάκια!! πως είστε? εγώ μέσα στο κέφι για κάποιο ανεξήγητο λόγο..!
ο τίτλος του τόπικ μου θύμισε ένα άλλο ---> κουτί
ωραίες αναμνήσεις!! :starhit:
ρίχνοντας μια ματιά τριγύρω είδα ότι Η ναταλία και η Καλλιόπη χειρουργήθηκαν!!!Με το καλό κορίτσια και καλές κατηφόρες να έχετε!!!
Τζινάκι περαστικά,Ελη μου τα αλεργικά σοκ είναι πολύ ύπουλα!!!!καλά έκανες που πήγατε μέχρι το νοσοκομείο για καλό και κακό!!ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να κάνεις ένεση κορτιζόνης!έχω διαβάσει πως αν τρως αλάτι κ ζάχαρη κάνουν τρομερή κατακράτηση και πρήζουν,εγώ πέρσι που επίσης από αλεργικό σοκ χρειάστηκε να κάνω θυμάμαι πως με πόναγε τόσο πολύ ο (_!_) μου στο σημείο της ένεσης που μέχρι να πάνε νοσοκομείο-σπίτι γκρίνιαζα σε κάθε μία μικρή λακούβα που πέφταμε με το αυτοκίνητο...απαπαπα αφόρητος πόνος!
Ευτυχως που δεν εκανες! Ακομα πριζομαι μερικες φορες και με νευριαζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ! Επισης μου ειχαν δωσει ειδικη διαιτα και μου ειχαν αποκλεισει οσα μπορουσα να φαω τοτε (λαχανικα και τετοια!!!)και το αλατι και δεν ετρωγα τιποτα! Ασε ειχα λιποθυμικες τασης και τετοια!! Ναι επαθα αλλεργεια απο το amoxil που μου εδωσαν!! Χαιρομαι που ευτυχως εσυ δεν πηρες!!!! :smilegrin::smilegrin:
Καλησπέρα σας. Από όταν έκοψα την προσθήκη του αλατιού στο φαγητό, άρχισα να νιώθω τις γεύσεις. Και κατάλαβα τότε ότι όλα τα τρόφιμα περιέχουν αλάτι. Μάλιστα έτσι καταλαβαίνεις κι αν τα λαχανικά που ψωνίζεις είναι καλά. Αν είναι καλά θα είναι και νόστιμα. Αν δε σου αρέσουν σημαίνει ότι ο παραγωγός έχει κάνει κάποια λαδιά. Τα παραπότισε, τα παραγέμισε φυτοφάρμακα, είναι εκτός εποχής και δε ξέρω και 'γω τι άλλο.
Ένα παράδειγμα είναι το στείρο άσπρο ρύζι που μάθαμε να τρώμε, προσθέτοντας τόνους αλάτι, χωρίς να ξέρουμε καν την ύπαρξη του σκούρου νόστιμου ρυζιού.
Ποτέ δε μπόρεσα να φάω άσπρα μακαρόνια χωρίς σάλτσες. Κανένα πρόβλημα με τα ζυμαρικά ολικής.
Λίγα λόγια και για το αλάτι που. Τον ύπουλο εχθρό μας.
http://diatrofi.medlook.gr/articles.php?id=100&type=1
Το αλάτι προσθέτει γεύση στα φαγητά μας γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλές. Τόσο κατά το μαγείρεμα των φαγητών όσο και στο πιάτο μας, η προσθήκη αλατιού αποτελεί μια βαθιά ριζωμένη συνήθεια.
Ωστόσο πόσο καλά γνωρίζετε το αλάτι, τις ωφέλιμες δράσεις του αλλά και τους σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να δημιουργεί η απρόσεχτη χρήση του;
Το αλάτι (χλωριούχο νάτριο) είναι απαραίτητο για τη ζωή. Χρειάζεται για πολλές λειτουργίες του σώματος. Στο αίμα είναι βασικός ηλεκτρολύτης, διατηρείται σε φυσιολογικά πλαίσια με διάφορους μηχανισμούς (ορμόνες, νεφρική λειτουργία, διατροφή).
Η πτώση του νατρίου κάτω από τα κανονικά επίπεδα είναι επικίνδυνη και μπορεί ακόμη να οδηγήσει στο θάνατο. Όμως η υπερβολική κατανάλωση αλατιού δημιουργεί σοβαρούς κίνδυνους όπως ψηλή πίεση, έμφραγμα μυοκαρδίου και εγκεφαλικά επεισόδια.
Πόσο αλάτι χρειάζεται ο οργανισμός μας;
Οι ανάγκες μας σε αλάτι κάθε μέρα, δεν ξεπερνούν τα 5 γραμμάρια (περίπου η ποσότητα που περιέχεται σε 1 κουταλάκι του γλυκού). Δυστυχώς οι άνθρωποι καταναλώνουν πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται ο οργανισμός τους και συχνά πάνω από 10 γραμμάρια ημερησίως. Οι λόγοι είναι πολλοί.
Τα έτοιμα φαγητά που αγοράζουμε και τα προπαρασκευασμένα τρόφιμα, είναι πλούσια σε αλάτι. Υπολογίζεται ότι 75% του αλατιού που τρώμε προέρχεται από έτοιμα φαγητά ή τρόφιμα. Επίσης πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν να προσθέτουν άφθονο αλάτι στα φαγητά που βάζουν στο πιάτο ακόμη και πριν τα δοκιμάσουν.
Η απρόσεχτη, υπερβολική κατανάλωση αλατιού, δημιουργεί σοβαρούς μακροχρόνιους κινδύνους για την υγεία.
Από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης ψηλής πίεσης είναι η υπερβολική πρόσληψη αλατιού. Η ψηλή πίεση είναι σοβαρή χρόνια πάθηση. Μπορεί να προκαλέσει καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο και νεφρική ανεπάρκεια.
Η ψηλή πίεση είναι ύπουλος εχθρός. Μπορεί να υπάρχει, να εξελίσσεται και να δημιουργεί σοβαρές βλάβες χωρίς ο ασθενής να το καταλαβαίνει. Για αυτό, η ασθένεια έχει ονομασθεί "ο σιωπηλός δολοφόνος". Η μείωση της πρόσληψης αλατιού και η διατήρηση της στα πλαίσια των φυσιολογικών αναγκών, μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακή πάθηση κατά 20%.
Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφεύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλατιού;
Μην προσθέτετε αλάτι στο φαγητό σας. Τα ίδια τα τρόφιμα έχουν αρκετό για τις ανάγκες σας. Περιορίστε το αλάτι που βάζετε στα φαγητά κατά το μαγείρεμα. Χρησιμοποιείτε άλλα μπαχαρικά που εμπλουτίζουν τις γεύσεις των φαγητών. Ελέγχετε την περιεκτικότητα σε αλάτι των έτοιμων ή προπαρασκευασμένων φαγητών που αγοράζετε. Διαβάζετε τις ετικέτες των προϊόντων για να γνωρίζετε το περιεχόμενο τους σε αλάτι.
Μην ξεχνάτε ότι το αλάτι είναι αναγκαίο στη ζωή αλλά όταν τρώτε περισσότερες ποσότητες από ότι χρειάζεστε, δημιουργούνται σοβαροί μακροχρόνιοι κίνδυνοι για την υγεία σας.
Τρώγοντας κάθε μέρα, μόνο την ποσότητα του αλατιού που χρειάζεται ο οργανισμός σας, περιορίζετε σημαντικά τον κίνδυνο να προσβληθείτε από ψηλή πίεση, έμφραγμα μυοκαρδίου και εγκεφαλικά επεισόδια.
Aγγελουδακι μας καλως ωρισες κ παλι κοντα μας!Για πληροφοριες των οσων εγιναν τοσο καιρο στη Τζινα η μαλλον στον αστυνομοΤζινη!Αν θες στειλε μου U2U με το τηλ σου που θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα.
Γιώργο καλωσόρισες στην παρέα μας και από εμένα :)
Είναι πράγματι αλήθεια όσα λες για το αλάτι και υπάρχουν πολλές έρευνες να τα υποστηρίξουν. Η προσωπική μου εμπειρία με το αλάτι είναι ότι όταν άρχισα να τρώω φαγητά με λιγότερο αλάτι και άρχισα να καταναλώνω μη επεξεργασμένα τρόφιμα, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση επεξεργασμένων ένιωσα το ίδιο με αυτό που ένιωσες και εσύ. Δηλαδή ένιωσα την γεύση μου να επαναφέρεται και να εκτιμώ διαφορετικά την νοστιμιά των φρούτων, των λαχανικών, των καρπών και κατ επέκταση των μαγειρεμένων φαγητών με λίγο αλάτι. Είναι τόσα τα μυρωδικά που μπορούν να νοστιμίσουν πιο πολύ τα φαγητά μας που είναι κρίμα να μην το δοκιμάσουμε. Αυτό όμως για να γίνει χρειάζεται να απομακρυνθούμε από τα επεξεργασμένα, αλατισμένα τρόφιμα. Ένα άλλο που έμαθα πρόσφατα και πλέον τηρώ στην καθημερινή μου διατροφή είναι να χρησιμοποιώ μόνο φυσικό μη ραφιναρισμένο αλάτι, που είναι πλούσιο σε μέταλλα και προάγει την υγεία όταν το καταναλώνουμε με μέτρο φυσικά.
Ενδιαφέροντα πράγματα για το αλάτι και την υγεία μας θα διαβάσεις και στο παρακάτω άρθρο:
http://www.drtsoukalas.gr/subject.php?id=87
wow μου ευτυχώς συνήλθες και έτσι μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια σου ανενόχλητη. Χαίρομαι που απέφυγα την ένεση κορτιζόνης και ναι πράγματι και εγώ φοβόμουν τα πρηξίματα μιας και τις τελευταίες μέρες έτρωγα ότι να ναι και δεν ακολουθούσα την διατροφή μου. Έλειπα σε ταξίδι βλέπεις και είπα να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο να χαρώ γεύσεις που είχα καιρό να γευτώ. Σήμερα πήγα σούπερ μάρκετ και ήμουν μέσα στην χαρά να επιλέξω τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά για να επανέλθω στην φυσιολογική μου διατροφή και να νιώσω και πάλι ανάλαφρη και γεμάτη ενέργεια!
Αγγελουδάκι μου γλυκό πες μας τα νέα σου καλή μου όποτε έχεις χρόνο. Μας έλειψες βρε!
Καλώ σας βρήκα Έλη.
καλησπέρα και από μένα, ζω ένα απίστευτο hangover όχι βέβαια μετά από κατανάλωση ποτού αλλά μετά την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη που με μέθυσε! Πονοκέφαλος, κούραση , ζαλούρα..Χαλάλι όμως!
Το Ελάκιον έπαθε την κρίση αλλεργίας και μας τρόμαξε, ο Τζινάκος τα πάει καλύτερα και θα τα πάει και ακόμη καλύτερα, η Κατερίνα έβγαλε το ραμματάκι και μου μετέφερε τα δυσάρεστα νέα ότι ο γιατρός μας επέβαλε άλλο ένα μήνα με το αντιπαθέστατο στηθόδεσμο που με πιέζει , και πάνω που είχα πάρει τις πρώτες χαρές απελευθέρωσης από τα δεσμά του!
Ιωάννα, πες αλεύρι , η Μακ σε γυρεύει! Που χάθηκες μπρε? ʼλλαξα και nickname στο εντωμεταξύ, έκανα και την πλαστική, μας έλειψες!
Γιώργο, όντως το αλάτι και η υπερκατανάλωση του είναι πρόβλημα, δυστυχώς ανήκω στους λάτρεις του και το αναζητώ συνέχεια παρόλο που έχω στο μυαλό μου να μην το παρακάνω..
Πω πωωωω το κέρατο πάει σύννεφο στο Ελλάντα!
5 άτομα στα 100 που εξετάστηκαν βγήκαν θετικοί στον ιό του έιτζ που είχαν έρθει σε επαφή με τις οροθετικές ιερόδουλες. 6.000 άντρες συνολικά πήραν τηλέφωνο ζητώντας να ελεγχθούν εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν Έλληνες, παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση! :crazy:
mak-μου το ξέρω για την πλαστική,μου τα είχε πει το Κατερινάκι στο τηλ που είχαμε μιλήσει και μου είχε πως πήγαν όλα σούπερ και για τις δύο σας!!Είδα και τις φώτο από το ναύπλιο και πολύ απλά είσαι μια ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και τα μεμέ σούπερ!Αχ πολύ σας ζηλέυω το δικό μου ζιζί εκτός του ότι έγινε πολύ μινιόν έχει γίνει σαν ζελέ,φοράω σουτιέν με ενίσχυση,με δεύτερο μαξιλαράκι και αυτό το άτιμο όταν βρει ευκαιρεία όλο βγαίνει έξω!!Μόνο υποστηλώματα μας λείπουν να του βάλω :D
φτου μόλις πριν λίγο έκανα εντιτ και έπεσε η ασύρματη σύνδεση λόγω κακού σήματος φτου κακά!!!
Έχετε παρατηρήσει ποτέ έξω στις παραθαλάσσιες κυρίως ταβέρνες που δε πέφτει καλά το αλάτι και προσπάθουν μανιωδώς να το ρίξουν στο γεύμα τους;
Όποτε βλέπω αυτή την εικόνα, πάντα λέω από μέσα μου "kill him, kill him, kill him".
Έλη, μεγάλο δράμα η υπόθεση αυτή. Λέτε να βγήκε κανένα καινούριο φάρμακο στην αγορά και γι αυτό να γίνεται τέτοιος ντόρος αυτές τις μέρες ή τους τελείωσαν τα οικονομικά νέα;