Λες γι΄ αυτό να μου έχει κοπεί η όρεξη? :lol::lol::lol::lol::lol: Να μην ανησυχώ δηλ
Printable View
Λες γι΄ αυτό να μου έχει κοπεί η όρεξη? :lol::lol::lol::lol::lol: Να μην ανησυχώ δηλ
Καλησπέρα σοκολατίτσα μου!
:starhit::starhit::starhit::starhit:
Ήρθε ο Γιώργος και ετοίμαζα τα πραγματάκια του, φαγάκι και κολατσιό για αύριο.
Θα βάλουμε το επεισόδιο από το game of thrones που κατέβασα :D.
Σας λέω λοιπόν καληνύχτα από τώρα μην τυχόν και δεν σας πετύχω μετά.
Φιλιάαααα!
Έλενα σου μιλάω για εγγυημένα αποτελέσματα! Λέω να την μετονομάσουμε από ΔΕΗ σε ΔΕΟ δηλαδή Δεν Εχω Ορεξη! :lol: :lol:
Καληνύχτα μελισσEli, καλή διασκέδαση και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έλενα σου μιλάω για εγγυημένα αποτελέσματα! Λέω να την μετονομάσουμε από ΔΕΗ σε ΔΕΟ δηλαδή Δεν Εχω Ορεξη! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλό βράδυ Έλλη!
Πάω να ξαπλώσω να δω tv, καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Το μοναδικό online μέλος του φόρουμ αυτή τη στιγμή σας χαιρετά!!!!!!!!!!!
ΤΖινάκι πολύ ωραία τα νέα ότι το ποδαράκι θα φτιάξει,σε είχα στο νου μου σήμερα!!!!!!!!
Ελλάκι μου περαστικά και σε εσένα ,ευτυχώς που γλύτωσες την κορτιζόνη και είσαι καλά!!!!!!
Ιωάννα μου καλώς μας ήρθες πίσω,μας έλειψες πολύπολύ!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι που είστε όλες καλά και εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι ακόμα καλύτερη για όλους μας !!!!
Σας φιλώ και σας σκέφτομαι πάντα!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα ξύπνησα επιτέλους άνθρωπος! καλημέρα σας λοιπόν!
Τζίνα μου, πέρασες το πατατράκ σου τελευταία με απανωτά να ξυπνάνε δυο από τα μέτωπά σου και ταράχτηκε ο οργανισμός, όμως θα τη βρεις την όρεξή σου, αν θέλεις την ψάχνουμε μαζί γιατί έχω πολύ καλό ραντάρ που έχει ανακαλύψει τη δικιά μου όρεξη εδώ και κανένα μήνα και μου έχει κατσικωθεί τώρα και δεν λέει να φύγει! :lol::lol: Φαίνεται άλλωστε από τα κιλά μου που είναι σταθερά αρκετό καιρό!
Βασικά δεν θέλω τόσο πολύ να αδυνατίσω άλλο όσο θέλω να χάσω λίπος από εκεί που υπάρχει και να σφίξω λίγο -αν αυτό είναι εφικτό-και γι'αυτό μόνη σωτηρία είναι το γυμναστήριο στο οποίο έχω γραφτεί από το Πάσχα αλλά δεν έχω προκάμει ακόμη να πάω! Τεμπελα γαρ!
Καλημέρες σε όλες σας και τον Γιώργο!!!
Ελλάκι ευτυχώς η αλεργιά σου, περάσε ανωδυνα σχεδον!!
Τζινάκι καλά τα νέα για το πόδαράκι σου τελικά - υπομονή και επιμονη θα φτιαξει που θα παει.... α να κοψουμε και το σταυροπόδι σιγα σιγα.....
Ναταλακι - wow καλες κατηφορες αφου ξεπερασες και εσυ την αλεργία σου!!! Φευγεις σε λίγο καιρό για UK σωστα?
Το Κατερινάκι που έχει χαθεί?
Λιλάκι λυπάμαι για την σκυλίτσα του παππου. οι ανθρωποι μερικές φορες είναι πολύ χειρότεροι από ζωα....
Γιώτα υπομονη και εσυ με τον στηθόδεσμο.... για καλο είναι!
Giotaki εσύ καλά είσαι κοριτσι μου με την φάλαγκα που περνας???
Το υπόλοιπο παρεακι??? Ναταλία, Γλαυκη, Καλλιόπη που εχει παρει την κατηφόρα και δεν σταματαει πια??? που είναι και τι κάνουνε???
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...aejjbe5291.gif
καλημέρα Αγγελική! Να έχεις μια όμορφη μαγιάτικη μέρα!
Καλημέρα όλη μέρα.
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
...όμως θα τη βρεις την όρεξή σου, αν θέλεις την ψάχνουμε μαζί γιατί έχω πολύ καλό ραντάρ που έχει ανακαλύψει τη δικιά μου όρεξη εδώ και κανένα μήνα και μου έχει κατσικωθεί τώρα και δεν λέει να φύγει! :lol::lol:
καλημερα και απο μενα παω να διαβασω οσα εχασα και τα ξαναλεμε!
φιλια!
Καλημέρα κορίτσια και Γιώργο :)