παλι δημηουργησες βλεπω λιλακι!
αληθεια ειναι οτι μου εχει λειψει κατι γλυκο και εμενα
αλλα δεν ξερω τι να φαω εχθες παντως δοκιμασα ενα μπισκοτο μιραντα
Printable View
παλι δημηουργησες βλεπω λιλακι!
αληθεια ειναι οτι μου εχει λειψει κατι γλυκο και εμενα
αλλα δεν ξερω τι να φαω εχθες παντως δοκιμασα ενα μπισκοτο μιραντα
καλώς σας βρήκα βρε :D μέχρι πότε έχουμε περιθώριο να γράψουμε ε???μπορώ να γράψω μία ωραιότατη ιστορία αγάπης-μίσους αλλά με τον άνδρα μου όλη μέρα τριγύρω είναι λίγο δύσκολο,θα αναρωτηθεί τι κατεβατά γράφω :lol::lol: και δεν είναι για τα ματάκια του ;)Quote:
Originally posted by Eli
Ιωάννα μου επιτέλους γύρισες κοντά μας! Καλωσόρισες ! Τα νεώτερα είναι ότι γράφουμε ερωτικές ιστορίες που έχουμε ζήσει ή και που ζούμε ακόμη.
φτου σας βρεεεεεεεεεεεεε,ακόμα να μου γράψετε όσα έχασα τόσο καιρό,από χτες μου μπόρεσα και ξαναμπήκα διαβάζω και έχω φτάσει αισίως στην σελίδα 906! διαβάζω από πίσω προς τα μπρός,μεγάλο μπέρδεμα λέμε.Μου έμεινε η ερωτική ιστορία της Λίλας,της Ναταλίας,της Μακ και της Ελλης μας,αν κατάλαβα καλά έγραψε κ το Γιωτάκι μας αλλά δεν την βρήκα πουθενά.Γλαύκη μου σου στέλνω το τηλ:)Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Aγγελουδακι μας καλως ωρισες κ παλι κοντα μας!Για πληροφοριες των οσων εγιναν τοσο καιρο στη Τζινα η μαλλον στον αστυνομοΤζινη!Αν θες στειλε μου U2U με το τηλ σου που θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα.
φτύστε με ομαδικά μην με ματιάσετε :lol::lol::lol: δόξα το θεό από τις λίγες φορές μέσα στα τελευταία χρόνια που μου αρέσω πως είμαι (αν εξαιρέσω την χαλάρωση στα χέρια και το σχεδόν ανύπαρκτο βυζί είναι όλα σούπερ :D ) είδα και το μπλε μαγιουδάκι που πόσταρε η Λίλα,λέω να παραγγείλουμε καμιά δωδεκάδα να έχουμε να βολευτούμε όλες μας!Ο άνδρας μου δυστηχώς δεν έχει βρει ακόμα δουλειά,πριν από το Πάσχα μου έλεγε μην ανησυχείς τώρα είναι νεκρή περίοδος μετά όλο και κάτι θα γίνει,τώρα συνεχίζει να λέει πως όλα θα πάνε καλά αλλά εγώ έχω αγχωθεί απίστευτα!φοβάμαι πως δεν θα μπορέσει να βρει κάτι σύντομα και όλο σκέφτομαι "δεν μπορούσαμε να συμβεί αυτό πέρσι πρόπερσι που δεν έπρεπε να τρώω συνέχεια πρωτείνη?" Καταραμένη κρίση!εντωμεταξύ δεν μπορώ να μαγειρεύω κρέας για εμένα και κάτι άλλο για αυτόν,δεν νιώθω καλά,αν και είναι τόσο καλόβολος που προκειμένου να μην λείψει κάτι σε εμένα δεν θα νοιαζόταν ακόμα και ψωμί με τυρί να έτρωγε κάθε μέρα.Το κακό είναι πως τον έχω όλη μέρα στο σπίτι και έχει αρχίσει να μου ψιλοσπάει τα νεύρα :saint: έχουμε άλλους ρυθμούς γενικά και έχουμε βγει ολίγον εκτός των συνηθειών μας.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ιωάννα καλώς ήρθες πάλι στην παρέα μας, είδα μία φωτογραφία σου στο fb και έχεις ομορφύνει επικίνδυνα!! Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει ο σύζυγός σου είχε χάσει τη δουλειά του, για πες μας βρήκε άλλη δουλειά;
Σοκολατίτσα και εμένα μου λείψατε!
Γιωτάκι μου καλά είσαι??πως πάει η καλιέργεια ποπ???θέλει πολύ κουράγιο αυτή η δουλειά βρε κορίτσι!!!εμείς βοηθήσαμε την γιαγιά του άνδρα μου 4-5 μέρες σκάβοντας-τσαπίζοντας-ξεχορταριάζοντας και μου βγήκε η γλώσσα έξω!
Λιλάκι από χτες που μπήκα μέχρι σήμερα κατέβηκε άλλο ένα κιλάκι το τικεράκι σου??Μπράβο!
εντιτ Γλαύκη μου δεν με αφήνει να στείλω υ2υ λέει μία π@παριά για "An appropriate representation of the requested resource /forum/u2u.php could not be found on this server." θα προσπαθήσω αργότερα!
Ααααααααααα Λίλα τώρα που το θυμήθηκα διάβασα πως έφτιαξες κάτι σταφιδόψωμα με λίγη ζάχαρη,είναι εύκολο να μου δώσεις την συνταγη?
Καλησπέρα,Μουσικοκουτένιε� � μου!Σας έχω νέα,όχι πολύ ευχάριστα,αλλά ευτυχώς ούτε δυσάρεστα ακριβώς...
Έχει λίγες μέρες,που η Πωλίνα μας έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω της γνωστής αιμορραγίας,που παρουσίαζε...
Στην αρχή τρόμαξε πολύ,που τη μετέφεραν εσπευσμένα εκεί,την έβαλαν στην αίθουσα τοκετών και περίμεναν το γιατρό.
Τελικά μέρα τη μέρα βελτιώνεται η εικόνα,ωστόσο είναι ενδεχόμενο να την κρατήσουν εκεί μέχρι να γεννήσει με το καλό!
Παρακολουθούν κάθε τέσσερις ώρες το μωρό κι αναπαύεται σ'ένα δωμάτιο με καλή παρεούλα(κάτι κορίτσια στην ηλικία της).
Δέχεται καθημερινά επισκέψεις από τους δικούς της,έχει τα βιβλία της,ωστόσο internet δεν έχει το νοσοκομείο αυτό και δεν πρόλαβε
-όπως υπολόγιζε- να φροντίσει για στικάκι.Έχετε τα φιλιά της και θα σας ενημερώνω εγώ για την πορεία της,όσο εκείνη αδυνατεί.
Επικοινωνούμε καθημερινά,απλά δε μου είχε μέχρι τώρα δώσει το πράσινο φως να σας πω τι συμβαίνει...Πάντως την ακούω ψύχραιμη.
Για τον Αντρίκο της έχει φυσικά έγνοια,που δυσανασχετεί χωρίς τη μαμά του σπίτι.Μάλιστα όταν προσπάθησε να του εξηγήσει η Πωλίνα
για τη μικρή που είναι άρρωστη και πρέπει να μείνουν στο νοσοκομείο για να την προσέχουν,εκείνος πρότεινε να τη βγάλουν από την κοιλιά
και να την κρατήσουν εκεί για να την κάνουν καλά,όσο η Πωλίνα φυσικά θα έχει επιστρέψει σπίτι μαζί του.ʼντε να του εξηγήσεις μετά...
Συντονίζουμε λοιπόν θετική σκέψη και προσευχή στην Πωλίνα μας και την Αμαλία,να είναι γερές και να τα καταφέρουν μέχρι τέλους!
Βρε,βρε!Καλώς το Αγγελουδάκι μας!Χρόνια και ζαμάνια από τα μέρη μας...Ελπίζω να είστε και οι δύο καλά!
Τρέχω πίσω,που έμεινα πίσω στα μαθήματα μου(μη με αφήσετε και στην ίδια τάξη)κι επανέρχομαι σύντομα,ελπίζω...ΧΧ
διάβασα χτες τα προβλήματα που είχε η Πωλίνα και ήλπιζα πως μένοντας ξάπλα στο σπιτάκι της ίσως ξεπερνούσε το όποιο πρόβλημα,κρίμα που χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο αλλά τουλάχιστον εκεί είναι υπό στενή παρακολούθηση !Ειλικρινά εύχομαι να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να καταφέρουν να φτάσουν σε σημείο να κρατήσει αγκαλιά την υγιή κορούλα .Οι προσεύχες μου είναι μαζί τους.
και εγω ευχομαι οτι καλυτερο στο πωλινακι!
εχω μια ξαδερφη που γεννησε στο 5 μηνα γιατι της σπασανε τα νερα απο το ζαχαρο
και η μπεμπα ηταν μονο 1/2 κιλο !
σημερα ειναι μια κοπελαρα 14 χρονων και 1.70
ολα θα πανε καλα !!!
υ.γ
ο μπαμπας της ειναι πολυ μεγαλοσωμος και κραταγε το μωρο μεσα στις χουφτες του για τετοι μεγεθος μιλαω!
Ευχαριστούμε Ναταλία για την ενημέρωση, είναι δύσκολο αυτό που περνάει τώρα η Πωλίνα, να πρέπει να μείνει τόσο καιρό στο νοσοκομείο έχοντας και το γιό της να περιμένει στο σπίτι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχει την καλύτερη φροντίδα από τους γιατρούς εκεί, να μπορέσει να φέρει εις πέρας την εγκυμοσύνη της χωρίς άλλα προβλήματα και όταν έρθει η ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το υγιέστατο κοριτσάκι της.
Γεια σας και από εμένα!
Πωλινάκι μου όλη μας η θετική ενέργεια είναι μαζί σου! Τουλάχιστον τώρα είναι στα ικανά χέρια των γιατρών. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κρατήσεις την μπεμπούλα σου στην κοιλίτσα σου όσο πιο πολύ μπορείς για να δυναμώσει αρκετά και να βγει υγιέστατη στον κόσμο!
Ιωάννα φτου σου Αμαζόναααα μου! :lol: Εύχομαι να βρει σύντομα ο αντρούλης σου δουλειά.
Ναταλία μου ευχαριστούμε για το ιατρικό ανακοινωθέν. Ελπίζω να μπορείς να μας μεταφέρεις συχνά πυκνά τα νέα της και να μας λες πάντα ευχάριστα!
Εγώ έχω ξεσηκώσει όλο το σπίτι τελικά. Δεν έχω κάτσει στιγμή από το μεσημέρι και καθαρίζω ασταμάτητα. Σηκώνω χαλιά και σκουπίζω, καθαρίζω μπάνια και βάζω πλυντήρια. Ουφ η μεσούλα μου ααααχ! Θέλω να τελειώσω με την γενική για να μου μείνουν μετά το πλύσιμο των χαλιών του σαλονιού. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να καταφέρω να ολοκληρώσω για να οργανωθώ και για άλλα. Δεν ξέρω αν θα κάτσει τελικά και η δουλειά με τον μηχανικό που είχα μιλήσει και πρέπει να οργανωθώ και πάλι να ψάχνω τις ανύπαρκτες αγγελίες :lol:
To μυαλό μου μπήκε σε μία σχετική εγρήγορση και αυτό είναι καλό, η νοχελικότητα δεν μου πάει και μου φέρνει μελαγχολία και τάση για φαγητό. Διπλό κακό!
Ιωάννα μου υπομονή! Πράγματι είναι δύσκολη η φάση να έχεις τον άντρα σου όλη μέρα στο σπίτι. Φαντάζομαι πόσο θα σε αποσυντονίζει... Εύχομαι σύντομα να βρει δουλίτσα και να μπείτε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.
Eli πάλι γύρες κάνεις; :lol: Κι αυτές οι γύρες δε σε πρήζουν αλλά σε οριζοντιόνουν! Προβλέπω ότι από την κούραση το βράδυ θα ροχαλίζεις πριν ακόμα ξαπλώσεις! Καλή συνέχεια στις δουλειές σου.
ολη μας η θετικη ενεργεια και η ευχες στην πωλινα!!!!!!
αγγελουδακι θα στη στειλω το πρωι στο φατσοβιβλιο τη συνταγη για τα σταφιδοψωμα.καλλιοπη μπορεις να φας γλυκο μια στο τοσο αλλα καλο θα ηταν κατι που θα φτιαξεις εσυ για να μπορεσεις να ελεγχεις τα λιπαρα και τη ζαχαρη.εγω εφτιαξα το κεηκ απο μια συνταγη που ειχε δωσει η διαιτολογος στον αδερφο μου και εχει πολυ λιγες θερμιδες και ειναι και πολυ θρεπτικο.
Hallo!!! Τι κανουν τα κοριτσια?? Εγω ολα καλα δο3α το Θεο! Τικερακι ακομα να βαλω ομωωως!!! Θα με μαλωσω!!
Εκανα το μπανιο μου και υδρομασαζ εβαλα τις κρεμες μου εβαλα τα ωραια μου ρουχαλακια και παω να κατσω στον καναπε και το γατακι που βρηκε ο αδερφος μου στον ζωολογικο κηπο (ενα μικρουλι ολομοναχο μαυρο με ασπρο με μεγαλα μουστακιααα!!!) ειχε κανει πιπι του!!! ΚΑΙ ΕγΩ ΕΚΑΤσΑ ΠΑΝΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕΕΕ!!!
Το βηκε και ΕΝΝΟΕΙΤΕ δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησουμε μονο του! Ουτως η αλλος εχουμε ηδη ενα σκυλαρο τον Χεντρι3 (ναι απο τον τζιμη Χεντρι3!!) (αν και 5 μηνων ειναι τεραστιος γερμανικος ποιμενικος!!) εναν γατο (τον λενε νιου γκαι new guy!!) και μια γατα (thn slipknot απο τν μπαντα!!) με τα 2 μωρα τις αυτο το μικρουλι θα μας πειραζε??? Τον βγαλαμε whiskers επειδι εχει μεγαλα μουστακια!!! :P
Αυτα!!!! Ασχολουμε με τα μελη τις οικογενειας σημερα απο οτι καταλαβατε!!