Έχουμε καμιά πληροφορία για τα προϊόντα σόγιας (τυρί άσπρο, κίτρινο, γάλα σόγιας κλπ)?
Printable View
Έχουμε καμιά πληροφορία για τα προϊόντα σόγιας (τυρί άσπρο, κίτρινο, γάλα σόγιας κλπ)?
Καλησπέρα σας.
Είμαι παλιό μέλος των WW και χαίρομαι πολύ που υπάρχουν εδώ μέλη που ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα.Από ότι βλέπω έχετε καιρό να γράψετε μάλλον λόγω καλοκαιρινών διακοπών..
Εγώ πάντως θα ξεκινήσω από αύριο πρόγραμμα και θα γράφω εδώ την πρόοδο μου.Ελπίζω να ακολουθήσετε και οι υπόλοιποι.:blush:
Αγαπητά μου γουεητγοτσεράκια καλησπέρα σας! :) μετά από τον καλοκαιρινό αναβρασμό, επιστροφή στην απλή κι ευχάριστη καθημερινότητα... :) φραπέ ! δουλειά! ψυχραιμία! πέρασα ένα όμορφο και γεμάτο καλοκαίρι, με χαρές, λύπες και ποικίλα συναισθήματα, που με έκαναν να νιώσω πιο ζωντανή και πιο έτοιμη για αυτά που πρόκειται να φανερωθούν στο μέλλον :) κατάφερα σε γενικές γραμμές να κρατηθώ σε καλά επίπεδα όσον αφορά τα κιλά μου και έχω ξεκινήσει διατροφή από εκεί που την άφησα, για την κατηφόρα. Ήδη είμαι στην τρίτη μέρα και μαζί με μένα ακόμα 3 άτομα τρώμε το ίδιο φαγητό :) προς το παρόν τρώω κάποια συγκεκριμένα γεύματα για 2-3 βδομάδες για να πάρω λίγη φόρα κι έπειτα θα ακολουθήσω την διατροφή των ww με όλη την ευελιξία και τις ελευθερίες της :) από αύριο αρχίζω να γράφω και πάλι! πάαααμεεεεεε τώραααααα πουυυυυ γυρίιιιιιζει!!!!!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας και ένα τεράστιο άλμα πιο κοντά στα όνειρα σας!
καλησπέρα σας!ελπίζω να ειστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.
η μέρα ξεκίνησε με ένα κρύο τσάι λίνεα. ένα μεγάλο ποτήρι κρύο νερό, με μια πυραμίδα τσάι λίνεα εσπεριδοειδών και όχι το έτοιμο στο μπουκαλάκι με τα σάκχαρα. είναι δροσιστικό σε μισό λεπτό έχει βγάλει άρωμα και κατεχίνες. Παρατήρησα ότι έχοντας την πυραμίδα στο ποτήρι, πίνω περισσότερο νερό απ'οτι πριν. Πολύ καλό για να πίνουν νερό όσοι δεν το συνηθίζουν όπως κι εγω...
ένα καφεδάκι
μία σαλάτα με κολοκυθάκια, πατάτα, καρότα βραστά, μαϊντανό, καλαμπόκι, τόνο, ντομάτα, ελίτσες, αλατοπίπερο, λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο.
μήλο, αχλαδι (μικρά)
1 κομματάκι φανουρόπιτα
Καλησπέρα και από μένα.
Γειά σου Νεφέλη και καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου.
Ξεκινάω και εγώ από σήμερα.Οι ημερήσιοι πόντοι μου είναι 24-27
-Μία φέτα ψωμί του τόστ,ένα κγ βούτυρο,ένα κγ μαρμελάδα και ένα ποτήρι φχυμό πορτοκάλι (4π)
- Μία φέτα καρπούζι
-Μία μέτρια μερίδα μοσχάρι με πουρέ,σαλάτα με ένα κγ λάδι(11π)
-Ενα ροδάκινο και ένα νεχταρίνι
-Ενα μέτριο κομμάτι μακαρονόπιτα (9π)
Σύνολο 24π
Θέλω να ξεκινήσω και διάδρομο.Σήμερα πάντως περπάτησα αρκετά για εξωτερικές δουλειές.
Καλή συνέχεια σε όλους.
καλή νέα αρχή και σε σένα αφρατούλα. Μου φαίνεται μαζί θα βγάλουμε τον χειμώνα! :) καλή μας δύναμη λοιπόν!
http://spiti.pblogs.gr/files/19552-7347%5B1%5D.jpg
(ο ιδανικός φίλος για να τρώει ό,τι δεν τρώω)
καλημέρα! :)
ξεκινήσαμε με φραπέ κι ένα μήλο.
κουνέλι στο φούρνο χόρτα, σαλάτα, λίγο τυράκι.
1 αχλάδι μικρό
παγωμένο τσάι
γιαούρτι
1 μήλο
Γειά σου Νεφελάκι.
Μιά χαρά τα πας απ'ότι βλέπω:thumbup: Και εγώ προσπαθώ να τα καταφέρω αυτή την φορά!
- Μία φέτα ψωμί του τόστ,1κγ βούτυρο,1κγ μαρμελάδα και ένα ποτήρι φχ πορτοκάλι(4π)
-1 ροδάκινο,1 νεχταρίνι
- Μία μερίδα μαυρομάτικα γιαχνί,30γρ φέτα,σαλάτα αμπελοφάσουλα ,1κγ λάδι και 50γρ ψωμί(12π)
-Μία φέτα καρπούζι
-2 φέτες ψωμί τόστ,50γρ κατίκι και μία φέτα ντομάτα(3,5π);)
-3 μπάλες παγωτό(6π)
ΣΥΝΟΛΟ 25,5
http://friends18.com/img/good-morning/0215.gif
καλημέρα σας!!!
αφρατούλα βλέπω έχουμε ποικιλία από φάσουλα :) την είχες κάνει και στο παρελθόν την διατροφή;
2 μικρές βανίλιες (φρούτο)
1 φραπέ
φιλέτο μοσχάρι με λίγο γιαούρτι
1 τσάι λίνεα
έξοδος σε εστιατόριο : χοιρινά φιλετάκια με λίγη κρέμα γάλακτος και λίγο πουρέ(χωρίς βούτυρο) και νερό
απόψε είμαι πολύ περήφανη για μένα! δεν ήπια κρασί που υπο κανονικές συνθήκες θα έπινα... δεν έφαγα τα απίθανα ορεκτικά ντιπς και ψωμάκια και σφολιατάκια, ενώ ο μεγάλος άθλος είναι ότι δεν πήρα επιδόρπιο όπως όλοι οι άλλοι... κι όχι ότι δεν είχε τπτ που να με συγκινεί... μια χαρά σοκόλαση με μπισκοτένια βάση και σαντιγές και σοκολατόσαλτσα και σοκολατόκρεμα είχε! και τσιζκεικ και κρεμ προυλέ και μπισκοτόκρεμα oreo και σουφλέ και δεν έχει τελειωμό!
οκ μπράβο μου ! με έπεισα! :)
Καλημέρα σας.
Νεφελάκι μου μπράβο βλέπω πως τα πήγες πολύ καλά!
Είμαι παλιό μέλος των WW.Είχα χάσει πολλά κιλά και αυτό ελπίζω και τώρα.
Χθες είχα πολλές δουλειές και δεν έφαγα όλους τους πόντους μου.Σήμερα θα φροντίσω να είμαι καλύτερο κορίτσι:lol:Γένικά δεν πρέπει να τρώμε λιγώτερους πόντους από το κατώτατο όριο που μας αναλογεί!!
Καλή Κυριακή να έχουμε και τα λέμε και αργότερα.
http://i487.photobucket.com/albums/r...day_Kaiser.jpg
καλημέρα μας :) σήμερα ζυγίστηκα και είμαι στα 88 κιλά! καλά πάμε ακριβώς απο εκεί που τ'άφησα :)
έφαγα ένα ζουμερό νεκταρίνι και ένα φραπέ προς το παρόν!
οικογενειακό τραπέζι: κοντοσούβλι ένα κομμάτι χωρίς λίπος με σαλάτα και μισή γεμιστή πιπεριά και για γλυκό 2 κουταλιές του γλυκού γαλακτομπούρεκο
παγωμένο τσάι
ντομάτα με λίγο τυράκι και 1 αχλάδι μικρό
http://i192.photobucket.com/albums/z...nday-roses.gif
πολύ καλημέρα σας!!! Καλημέρα δευτέρα! πάμε γεροί και δυνατοί όλοι!
πρωινό με φραπεδάκι μισό αχλάδι και μήλο.
σαλάτα τόνος λίγο τυράκι και 2 φρούτα
χόρτα
1 χυμός
afratoula κι εγώ είχα χάσει αρκετά κιλά στο παρελθόν και με ww και τα διατηρησα αρκετά. Είχα προσέξει μάλιστα ότι άργησα να τα ξαναπάρω πολύ πράγμα που δείχνει ότι τα είχα χάσει ουσιαστικά κι όχι υγρά και ξεφούσκωμα! Πάμε μαζί τώρα που γυρίζει!!!
καλημερα, επεστρεψα απο διακοπες!!
τα κεφαλια μεσα λοιπον.. αρνουμαι ομως να ευχηθω καλο φθινοπωρο οπως μου λενε πολλοι...
ξεκιναμε παλι διατροφη με μετρο, και γυμναστηριο την αλλη βδομαδα που ανοιγει μιας και μου ειναι απαραιτητο πια για συσφιξη .... να δω πως θα αντεξω που δεν το μπορω καθολου.., αλλα πρεπει να απαλαγω και απο τα υπολοιπα κιλακια και να σφιξω και λιγο!
μιας και το σκ λογω βαπτισης της ανιψιας μου ημουν μεσα στα γλυκα και σε καταπληκτικα φαγητα, οποτε λεω να κανω κατι σαν αποτοξινωση για σημερα μονο, με γιαουρτακια και φρουτακια!! ?( αν αντεξω βεβαιως βεβαιως... ) :P