Μπράβο Pinocchio, μπράβο DreamOn, για το θάρρος σας, την δύναμή σας, την υπομονή σας...
Στο τέλος εσείς θα κερδίσετε!
Είσαστε σπουδαίες και δυνατές!
Printable View
Μπράβο Pinocchio, μπράβο DreamOn, για το θάρρος σας, την δύναμή σας, την υπομονή σας...
Στο τέλος εσείς θα κερδίσετε!
Είσαστε σπουδαίες και δυνατές!
Quote:
Originally posted by NADINE
Mια καληνύχτα στα ομορφοκόριτσα μου με ευχές για παραμυθένια όνειρα τούτη την ώρα
και μια φωτογραφία από τη σημερινή μου βόλτα τρίτου τύπου για τις περίεργες παραπονιάρες...
Φιλάκια πολλά πολλά!Περισσότερα με την αυριανή μας καλημέρα...
Πάντα συγκλονιστικές αυτές.... οι βόλτες τρίτου τύπου.....!!!!! μμμμμμμμ
Καλή επιτυχία!! περιμένω νέα από όλα τα μέτωπα..
καλα πολυ ατυχη ειμαι. πηγα να μπω το πρωι και κρακ το ιντερνετ μεχρι πριν λιγο. ισα που μπηκα και ειδα οτι η κυρια με τις στενες επαφες μας ψιλοεγραψε, με πεταξε εξω. αρχισα ομως τα οομ μου και νατο παλι. ειδατε καλε? δουλευει το συστημα. τα επομενα οομ να τα κανω για τον γκομενο που λεγαμε με τα ετσι και τα αλλιως?
κυρια εσυ που μας στελνεις θεικες φωτογραφιες απο υποπτες περιοχες, μια εξηγηση μας τη χρωστας, σιγη ιχθυος τηρεις. καλε μη ντρεπεσαι. ολα τα λεμε εδω. ελα, βασια ξεκινα, πες μας πως περνας τα βραδυα. εγω σας λεω. τηλεοραση αυτος, ροχαλητο εγω. αυτα. δεν εχει τιποτε αλλο. αλλες ειναι στις γλυκες και δεν μας λενε τιποτε, μα τιποτε. δεν το γλυτωνει το τηλεφωνημα μου φαινεται. εχω φοβερη περιεργεια. τουλαχιστον θα μας πει τα νεα της γαστροσκοπησης? τα οομ γι'αυτη τα ξεκινησα εγω απο νωρις, λετε να πιασουν?
λιγα οομ και την πινοκιο μας που ευτυχως δεν ανυσηχει υπερβολικα.
λιγα και για εμενα που ανακαλυψα οτι εχω ενα μικρουλη οζο στο θυροειδη και θα αρχισω κατι φαρμακακια
λιγα και για τη λιντα για να μας ερθει συντομα, με υποσχεσεις και χωρις υποχρεωσεις στη θεσσαλονικη
λιγα για τον αστροναυτη μας να ειναι παντα καλα
λιγα και για την ευγενια που δεν μας ξεχναει
λιγα για τη μαιρη λουλου που μας εκανε τη χαρη και μας εγραψε δυο λογακια
λιγα παραπανω για τα κοριτσια που δεν μπηκαν σημερα ή τις τελευταιες ημερες και δεν ξερουμε νεα τους
μερικα ακομη και για τις cysters Που δεν μπορεσα να μπω σημερα
φευγω-σχολασα-παω κολυμβητηριο...
αυριο μερα παρασκευη......
Tα νέα από το μέτωπο:
Τα καλά είναι πως ο δακτύλιος δε μας έκανε ζημιά,απλά είναι πολύ χαλαρωμένος.
Αναμενόμενο αυτό καθότι δεν τον ένιωσα ποτέ να με σφίγγει,παράδοξο δε γιατί
κάθε ενάμισυ μήνα για ένα χρόνο(μέχρι να μου κροκιδωθεί δηλαδή)όλο συσφίξεις
έκανα(με δάκρυα,ιδρώτα και μελανιές)και τάχα μου τάχα μου ήταν πολύ σφιγμένος!
Τα όχι τόσο καλά νέα είναι πως βρήκαμε οισοφαγίτιδα,γατρίτιδα και ελικοβακτηρίδια.
Αύριο μάλιστα θα ξέρουμε αν τα τελευταία είναι του πυλωρού.Με πολλά φάρμακα λοιπόν
και με την ελπίδα πως θα καταφέρω να τα πάρω σωστά θα τη βγάλουμε ελπίζουμε καθαρή!
Οπότε προχωράμε τις διαδικασίες της sleeve χωρίς προς το παρόν το άγχος του δακτυλίου.
Και τώρα,σας χαιρετώ και πάω να ξαπλώσω,γιατί ακόμα είμαι υπό την επίρροια της νάρκωσης...
Καλή σας νύχτα!Τα λέμε αύριο πάλι με το καλό!Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά!
Υ.Γ : Μπαρμπουνομπάρμπουνο μου,σ'ευχαριστώ για τα οομ σου(προφανώς έπιασαν!),
καθώς άλλωστε κι όλες τις αγαπημένες μου για τις ευχές και τη θετική σας ενέργεια!
Καλημερα Ναντιν. Ευχαριστα νεα για σενα σε σχεση με τον δαχτυλιο. Μια χαρα....!!!! Δεν θα φερω γνωμη για την οισοφαγίτιδα,γατρίτιδα και ελικοβακτηρίδια διοτι δεν εχω ιδεα τι προκαλουν και αν ειναι ανησυχητικα. Αφου αντιμετωπιζονται με φαρμακακια εστω πολλα απο δαυτα τοτε ολα καλα. Προς ολοταχως..... !!!!!
http://2.bp.blogspot.com/_oAQmd6-bIu.../pinocchio.jpg
Kαλημέρα,καλέ μου Πινόκιο!Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...
Μια χαρά φτηνά τη γλυτώσαμε,λέω κι εγώ,εμείς που έχουμε μάθει στα χειρότερα...
Ούτε εγώ πολυξέρω τι είναι αυτά κι ούτε και με νοιάζει...Το Πεννόπλασμα
λέει πως οι πόνοι προέρχονται από τα ελικοβακτηρίδια.Το μόνο που ξέρω
για αυτό του πυλωρού είναι πως προμηνύει καρκίνο στομάχου και επειδή έχουμε
πολύ μεγάλο ιστορικό καρκίνου εκεί στην οικογένεια,ζήτησα να το δούμε
επί τη ευκαιρία και αυτό.Όπως μου αφήνουν εμένα στην τρέλα μου
(--->άσ'τον τρελό στην τρέλα του)έτσι τους αφήνω κι εγώ στην ιατρική τους!
Επίσης τον ρώτησα για τις βαριατρικές επεμβάσεις και μου είπε καλύτερα να κάνω
την παράκαμψη και να μην τη φοβηθώ,αλλά όταν του είπα εγώ πως δεν τη συζητώ,μου λέει
οκ,κάνε σλιβ,αλλά πρόσεξε πού θα το κάνεις.Και τα μόνα δύο ονόματα,που μου ανέφερε,
ήταν του πρώτου μου γιατρού,που είναι τυχερός που δεν τον μήνυσα και του Καλφαρέτζου.
Σωθήκαμε δηλαδή!Πάμε Σκρέκα γερά!ʼντε να ολοκληρώσω τη διαδικασία και να μανικώσω το στομάχι μου.
Η μόδα φέτος το επιτάσσει,απ' ό,τι είδα στο Marie Claire-μια γυναίκα με πάθος-εγώ!
Τι καλά να μας βάζανε σε δίκλινο!Ή μάλλον τρίκλινο και με το Μαρικάκι μας...
Μας βλέπω αυτό το νυχτερινό ξεσάλωμα που δεν έρχεστε να οργιάσουμε,
να το κάνουμε τελικά στη Βιοκλινική!Να κατέβω αν είναι κι εγώ Αθήνα να βολέψει όλες!
ʼλλοι πάνε τριήμερο στα Ζαγοροχώρια κι άλλοι κλείνουν σουίτα να μανικωθούν!Ε,ρε γλέντια!
Καλημερουδια κι απο εμενα
καλε τι ευχαριστα ειναι αυτα που ακουω? οχι δεν ειναι η ναταλια που ειχα γνωρισει πριν κατι μηνες. ειναι ενα κοριτσι μεσα στη αισιοδοξια και στη χαρα. κι αυτο, μονο χαρα μας δινει ολες εμας που τη νοιαζομαστε
μπιηκα πρωι πρωι, πριν καν δω τα μειλ της δουλειας για να μαθω τα νεα κι ευτυχως ακουω ολο ευχαριστα. καλα, υπαρχει κι ενα θεματακι με τα ελικοβακτηριδια αλλα φανταζομαι οτι συντομα το ελικοπτερο θα απογειωθει με φαρμακακια και θα μας αποχαιρετησουν. οχι, δεν θα κλαψουμε αυτη τη φορα-θα ευχηθουμε αντιος και στον αγυριστο αντι του ογ(ρ)εβουαρ!!!!
Αγαπημένο μου μπαρμπουνοζιζάνιο,όσες μου τηλεφωνούν και μαθαίνουν νέα μου,Quote:
Originally posted by BARB3
ισα που μπηκα και ειδα οτι η κυρια με τις στενες επαφες μας ψιλοεγραψε, με πεταξε εξω. αρχισα ομως τα οομ μου και νατο παλι. ειδατε καλε? δουλευει το συστημα. τα επομενα οομ να τα κανω για τον γκομενο που λεγαμε με τα ετσι και τα αλλιως?
κυρια εσυ που μας στελνεις θεικες φωτογραφιες απο υποπτες περιοχες, μια εξηγηση μας τη χρωστας, σιγη ιχθυος τηρεις. καλε μη ντρεπεσαι. ολα τα λεμε εδω. ελα, βασια ξεκινα, πες μας πως περνας τα βραδυα. εγω σας λεω. τηλεοραση αυτος, ροχαλητο εγω. αυτα. δεν εχει τιποτε αλλο. αλλες ειναι στις γλυκες και δεν μας λενε τιποτε, μα τιποτε. δεν το γλυτωνει το τηλεφωνημα μου φαινεται. εχω φοβερη περιεργεια.
το κάνουν από ενδιαφέρον και όχι απο περιέργεια.Εσύ τα τηλέφωνα μου τα έχεις από τις πρώτες
και δε σε βλέπω να σε νοιάζουν ιδιαιτέρως...Προς τι λοιπόν το θράσσος των παραπόνων;
Κι αν μας πετάς το ξεροκόματο του τηλεόραση αυτός-ροχαλητό εγώ τις καθημερινές και του
ηλεκτρονικό εγώ-προχαλητό αυτός στις διακοπές χωρίς παιδιά και περιμένεις να το χάψουμε,
σου λέω πως εγώ τα βράδια μου τα περνάω μόνη μου στο διπλό κρεβάτι μου μ'ένα μόνο
τηλεφώνημα καληνύχτας,στο οποίο διαλέγουμε σπίτι ή ξενοδοχείο(ανάλογα πού βρισκόμαστε)
και μετά την σχετική περιγραφή του χώρου(να ξέρω πού κοιμάμαι)πιάνουμε την πλευρά μας
και κοιμόμαστε εικονικά μαζί.Λέμε την τελευταία καληνύχτα και την πρώτη καλημέρα και το πρωί ξαναμιλάμε...
Ελπίζω να σε κάλυψα...Όποια άλλη περιέργεια έχεις να σου καλύψω,επί προσωπικού.Αν κι ένας Σέρλοκ,
που σέβεται τον εαυτό του,οφείλει να διερευνά μόνος του τα μυστήρια,δε νομίζεις;
κι επειδη ειναι σημερα παρασκευη, εκανα το τολμημα και ανεβηκα στην αγαπημενη μου ζυγαριτσα που ευτυχως γι'αυτη με εδειξε μονο 84,9. αντε απο βδομαδα παω να χτυπησω το 83,8 για να ειμαι ακριβως μειον εικοσι. τελικα με αγαπαει η ζυγαρια μου, βοηθαει η προσπαθεια μου ή φταινε τα οομ....που και να εφτιαχνα δηλαδη.....
απο εχθες ξεκινησα και τον διαδρομο ξανα μετα απο διακοπη μιας εβδομαδος. εχω μπολικη ενεργεια νομιζω διοτι σκοπευω σημερα να πλυνω ολα μου τα καλοκαιρινα χαλια (σκοπευω ε? δεν ξερω τι δικαιολογια θα βρω μεχρι το απογευμα.....) και αυριο στις 7 παρακαλω περιμενω μια καθαριστρια να συμμαζευτω λιγο. στις 12 θα μου φυγει για αλλου και μετα ειμαι ελευθερη για οτι προκυψει. αφηνω και τα παιδια στο χωριο αμα λαχει και θα ειμαι ελευθερη για μεσημεριανο/απογευματινο κοφι απο τις 2 και μετα αν με καλεσει καμια...λεμε τωρα....
Τι υπαινίσσεσαι μπαρμπουνομπάρμπουνο;Δεν είμαι εγώ κορίτσι της αισιοδοξίας και της χαράς "από εξ' απ'ανέκαθεν";Quote:
καλε τι ευχαριστα ειναι αυτα που ακουω? οχι δεν ειναι η ναταλια που ειχα γνωρισει πριν κατι μηνες. ειναι ενα κοριτσι μεσα στη αισιοδοξια και στη χαρα.
Μήπως είχες γνωρίσει κάποια άλλη Ναταλία πριν μήνες και μόλις σου ξέφυγε η αποκάλυψη του κέρατου;Για 'ξηγήσου!
Καλημέρα αγαπημένες. Ναντίν μου χαρηκα πάρα πολύ για τα καλά νέα περι δακτυλίου. Όσο για τα υπόλοιπα....αφού αντιμετωπίζονται με χάπια, όλα καλά. Αυτή τη φορά κοριτσάκι θα πάνε όλα καλά. Δε σας γράφω συχνά πια, λίγο με έχω χάσει, αλλα θα με ξαναβρω. Δε σας ξεχνω. Ααααααααα και για να μη το ξεχασω: στο βαρος σταθερη από 79.8 εως 80.4 Φιλιά
Καλά καλέ!Είναι Παρασκευή σήμερα;Πωπω...πώς περνά η εβδομάδα!
Μπράβο,βρε!Είδες τι καλή ζυγαριά που έχεις;Όχι πως κάνεις τίποτα κι εσύ...
Τι κερνάς στην εικοσάδα,φιλενάδα;Όχι όμως σήμερα,γιατί φεύγω για πουσουκου.
Έρχεται και ο αδερφός μου οσονούπω από τη φάμπρικα της Τζερμάνια-λάγκερ!
Θα το κανονίσουμε όμως σύντομα ή τα δυό μας ή τα τέσσερα μας(+όποιος άλλος θέλει)
Καλό μεΐλιασμα,καλή γενική...εξάλλου αν δεν πλύνεις και τζάμια,βόλτα δεν πάμε!Παράδοση πλέον!
μμμ, τουλαχιστον μας εδωσες μαι ιδεα....οσο για διερευνηση..την αφηνω στους βοηθους μου- κυριες απο θεσσαλονικη-Quote:
Originally posted by NADINE
Αγαπημένο μου μπαρμπουνοζιζάνιο,όσες μου τηλεφωνούν και μαθαίνουν νέα μου,Quote:
ισα που μπηκα και ειδα οτι η κυρια με τις στενες επαφες μας ψιλοεγραψε, με πεταξε εξω. αρχισα ομως τα οομ μου και νατο παλι. ειδατε καλε? δουλευει το συστημα. τα επομενα οομ να τα κανω για τον γκομενο που λεγαμε με τα ετσι και τα αλλιως?
κυρια εσυ που μας στελνεις θεικες φωτογραφιες απο υποπτες περιοχες, μια εξηγηση μας τη χρωστας, σιγη ιχθυος τηρεις. καλε μη ντρεπεσαι. ολα τα λεμε εδω. ελα, βασια ξεκινα, πες μας πως περνας τα βραδυα. εγω σας λεω. τηλεοραση αυτος, ροχαλητο εγω. αυτα. δεν εχει τιποτε αλλο. αλλες ειναι στις γλυκες και δεν μας λενε τιποτε, μα τιποτε. δεν το γλυτωνει το τηλεφωνημα μου φαινεται. εχω φοβερη περιεργεια.
το κάνουν από ενδιαφέρον και όχι απο περιέργεια.Εσύ τα τηλέφωνα μου τα έχεις από τις πρώτες
και δε σε βλέπω να σε νοιάζουν ιδιαιτέρως...Προς τι λοιπόν το θράσσος των παραπόνων;
Κι αν μας πετάς το ξεροκόματο του τηλεόραση αυτός-ροχαλητό εγώ τις καθημερινές και του
ηλεκτρονικό εγώ-προχαλητό αυτός στις διακοπές χωρίς παιδιά και περιμένεις να το χάψουμε,
σου λέω πως εγώ τα βράδια μου τα περνάω μόνη μου στο διπλό κρεβάτι μου μ'ένα μόνο
τηλεφώνημα καληνύχτας,στο οποίο διαλέγουμε σπίτι ή ξενοδοχείο(ανάλογα πού βρισκόμαστε)
και μετά την σχετική περιγραφή του χώρου(να ξέρω πού κοιμάμαι)πιάνουμε την πλευρά μας
και κοιμόμαστε εικονικά μαζί.Λέμε την τελευταία καληνύχτα και την πρώτη καλημέρα και το πρωί ξαναμιλάμε...
Ελπίζω να σε κάλυψα...Όποια άλλη περιέργεια έχεις να σου καλύψω,επί προσωπικού.Αν κι ένας Σέρλοκ,
που σέβεται τον εαυτό του,οφείλει να διερευνά μόνος του τα μυστήρια,δε νομίζεις;
επι προσωπικου λεπτομερειες παρακαλω....αυριο?
Καλημέρα,αγαπημένη μου πριγκίπισσα!
Κι ό,τι πραγματικά θ' ανησυχούσα αν δε μου εμφανιζόσουν και σήμερα,που είσαι τυπικότατη έστω στο ζύγισμα της Παρασκεύής!
Μας λείπει πολύ η καλημέρα σου,η χάρη της υπόκλισης σου,αλλά τι να κάνουμε;ʼτιμο δικαίωμα αυτοδιάθεσης!Σε περιμένουμε με λαχτάρα
να βρεις τον εαυτό σου ,να σε βρούμε και πάλι κι εμείς στην καθημερινή μας παρεούλα.Αυτό ισχύει και για κάτι άλλα χαμένα κορμία,υπόψιν!
Αυτά που τώρα και καλά θίγονται,αλλά μέσα τους κρυφοχαμογελούν κι ελπίζω να έχουν επίγνωση της ξετσιπωσιάς του!
καλα, καλα, μονο τη βασια βλεπω να το ψιλοσκεφτεται. η μακαροναδα μου θα παει τριημερο κι αυτη, καμια αλλη δεν βλεπω να δειχνει ενδιαφερον, αρα, νεξτ γουικ
αντε καλα να περασετε οσες πατε ταξιδακια σε πατρια ή οχι εδαφη....φιλακια πολλα πολλα