χαχαχαχα ναι σιωπησε τωρα κ σφυριζε αδιαφορα μηπως κ κατεβει κ αλλο!
ναι ναι ναι θα κατεβει κ αλλο αρκει να το πιστεψεις!
Printable View
χαχαχαχα ναι σιωπησε τωρα κ σφυριζε αδιαφορα μηπως κ κατεβει κ αλλο!
ναι ναι ναι θα κατεβει κ αλλο αρκει να το πιστεψεις!
Στα ιδια και σημεα
57.3
83.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oeoeoeoooooeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooo
αμην
aaaaaaaaa k χωρις τουαλεττα, δεν προλαβαινω :D
Εγω στα ιδια και σημερα! Περιμενω την Δευτερα να ειμαι 78, παιζει?? Θα δουμε...
Μπραβο Badgirl!
Kαλημέρα! +900! :( Τέσπα, συνεχίζουμε, δεν θα του περάσει...
Καλημερα.Στα ιδια σημερα.bad μπραβο.:)
Καλημέρα!
-300γρ. Από 103 σε 102,7 :)
Παει το 3.:):)Quote:
Originally posted by dew
Καλημέρα!
-300γρ. Από 103 σε 102,7 :)
Επιτέλους constance μου! Μια βδομάδα το έβλεπα!! Το βαρέθηκε η ψυχή μου :P
Kαλημέρα....αν ο μεταβολισμός της Μπέτιτζι είναι βλαμμένος, ο δικός μου είναι απλα γεροξεκούτης...αφού μου φόρτωσς δυο κιλάκια την προηγούμενη εβδομάδα (και παρολίγο να γίνει έκτακτο διοιητικό συμβούλιο στα κρβσ) εδώ και δυο μέρες με έδειξε συνολικά -1.300....δεν ξέρω πώς...είμαι στη δεύτερη μέρα περίόδου αλλά τόση παρακράτηση, πια; Τι να πώ; Το μόνο που λέω είναι ένα ευχαριστώ, καθώς άλλες φορέςτα εικονικά αυτά 2 κιλά θα γίνονταν και πραγματικότητα γιατί μετά διέκοπτα όποια προσπάθεια και έτρωγα κανονικά, ενώ τώρα βλέπω όλες εσάς και το παλεύω κι εγώ...το μόνο που φοβάμαι είναι το ΣΚ....τρέμω!
Kαλημερεεεεες!!! Στα ιδια κι εγω σημερα, αλλα συνυπολογιζοντας την απωλεια των τελευταιων ημερων και το γεγονος οτι απο μερα σε μερα περιμενω περιοδο, ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!!!
Είναι το άτιμο το 3άρι λουκουμάκι μου! ʼλλος αριθμός δεν με έχει παιδέψει τόσο πολύ :P Τώρα που καλοκαιριάζει πάντως παρατήρησα ότι είχα περισσότερο κατακράτηση και ούσκωμα πριν τη περίοδο.. και από ότι βλέπω και το γρανιτάκι και άλλες κοπέλες έχουν το ίδιο.
εμενα πιο πολυ με παιδεψε το 5αρι dew μου, παρα οτιδηποτε αλλο! 10 μερες και! κοντεψα να σκασω!
μπιπ......τα κολληματα μου.... μπιπ...μπιπ....μπιπ....μπιπ...μπ ιπ....μπιπ....!!!!!!!!!!!!!!!
-100!! 67.8 ΣΗΜΕΡΑ... :) :) :) :) :)