αυτες αλλιως τις priorin
Printable View
αυτες αλλιως τις priorin
το πριοριν κοριτσια το πηρε μια γνωστη μ
Πολυ αποτελεσματικο...εβγαλε παντου τριχεσ εκτοσ απτα μαλλια:lol:
Χωρις πλακα, η κακομοιρα μέχρι και στο πηγουνι έβγαλε ρε συ, εννοω απο κατω που έχουν οι αντρεσ τα γένια, τραγικό...ακόμα παιδεύεται:thumbdown:
Ισως είναι μεμονομένο περιστατικό αλλά εγω όφειλα να πω την εμπειρια
:o:o:o
Οι frezyderm ειναι επισης πολυ καλες....εμενα priorin δεν μου κανουν τιποτα..Σκεφτομαι επισης να δικιμασω τις perfectil που ειναι για δερμα μαλλια και νυχια.
υπάρχουν βραχιόλια στο μέγεθος ΄σαν αυτό το δερματινο που έχει η κλίκ?
ήθελα ένα. θα παω αυριο (σημερα) να ψαξω. ελπίζω να βρω.
απλά δε το ήθελα δερμάτινο. ίσως κάτι σε ύφασμα ή κορδόνι, αλλά να μη παθαίνει κάποια ζημιά με το νερο.
πολλά θελω κ γω. αλλά θα ψαξω μέχρι να βρω.
Γκόμενες; Μα τι εκφράσεις είναι αυτές; Τς τς τς, δε το περίμενα από σας δεσποινίς μου :P. Πάνε οι παλιοί (καλοί; ) καιροί που αποκλειστικός στόχος της εξόδου ήταν να βρούμε γυναίκα, τώρα πρώτος στόχος είναι να περνάμε καλά κι αν σου κάτσει φυσικά... έκατσε...Quote:
Originally posted by Ciciliana
ααα.. αυτό είναι μπαρότσαρκα? εγω νομιζα οτι μπαρότσαρκα=παμε για γκομενες (λολ...)
Ένα από τα μεγαλύτερα σοκ της ζωής μου ήταν οτι άκουσα από κοπέλα την έκφραση "ο Χ είναι ωραίο γκομενάκι" για πρώτη φορά, είχα μείνει λέμε... άσχετο
Anyway, κωμικές κατστάσεις χθες,να συνεννοούμαι με barwomen/σερβιτόρες να παραγγέλνω τζιν/τόνικ και να φέρνουν περιέ, γιατί αν με παίρναν χαμπάρι τι έπινα δε με ξέπλενε ούτε ο Νιαγάρας από τα σχόλια!!!
6 το πρωί περάσαμε και από κρεπερί και από σουβλατζίδικο ΦΥΣΙΚΑ(σιγά μη συμφωνούσαν όλοι) κι εγώ βράχος και ας ήθελα κρέπα με λευκή σοκολάτα και όρεο και στα σουβλάκια έπαιζε αυτό το τραγούδι στο κεφάλι μου
http://www.youtube.com/watch?v=Es7FGH9wocA
καλημερα, σκευτομαι ποσους τρελλους ακομα θα μαγνητησω? μολις γυρισα απο καφε και με κυνηγουσε ενας με μια μηχανη απο πισω, εγω με το αμαξι ηταν απο πισω και κορναρε και εκανε χειρονομιες, λεω μπα δε το κανει σε μενα? σταματαμε στα φαναρια μου χτυπαει το τζαμι και μου λεει ''θελω να σε γαμπιπ'' χαχαχαχαχαχαχαχαχα τεσπα σκαω στα γελια γιατι γυαλλιζε και λιγο το ματι του με προσπερναει και μπαινει μπροστα μου με ζιγκ ζακ και δε μαφηνε να τον προσπερασω.
ε ρε πουστη λεω θα σε φτιαξω τωρα, σταματαω κανω το αυτοκινητο στην ακρη και περιμενω να δω τι στο πεος θελει.
ερχετε διπλα, μου λεει τι θα γινει? παμε καπου? επιτοπου?
του λεω, αν πας μπροστα μου θα σε πατησω, αν κατσεις πισω μου θα φρεναρω να πεσεις πανω μου, ειμαι τρελλη εγω. διαλεξε η φευγεις η σε σακατευω.
ε εκεινη την ωρα βιδωσε και αρχισε να βριζει, βριστηκαμε λιγο μας ακουσε η μιση κερκυρα και μετα πηρε ο καθης το δρομο του.
αχχχ ρε κερκυρα με τουσ τρελλους σου, τελικα δεν τοχουμε τζαμπα το ονομα
οση ωρα εγραφα ολο αυτο σκευτομουν την κρεπα με τα ορεο που ειπε ο Φιλλιπαρας.
δε θα μας αφησεις να αγιασουμε παλικαρι ετσι???
http://www.whenwedine.com/restaurant...estaurants.jpg
:saint::saint::saint:
Συγγνωμη,αλλα αυτο με την κρεπα ξεφευγει πολυ απο τα ορια του σαδισμου...
α ρε ατιμε θα το βρω το κουμπι σου! :saint2:
έχω ενα πόνο πίσω στη πλάτη όταν παίρνω ανάσα, κάτι σαν τσίμπιμα, σαν μαχαιριά.
και είναι στο ίδιο ύψος με τη καρδιά περίπου..(το έχω απο χθες)
Ξέρει κανείς τι είναι? το έχω πάθει κι άλλες φορες , το παθαίνω κατα καιρούς, αλλά μετα απο λίγες μερες περνάει.
σκέφτομαι μηπως είναι απο άγχος?
ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑ μιτσοκολο μιλαμε εγω λιωσειι!!!!!!! να σε γαμπιπ;;;;;ΗΑΑΗΑΗΗΑ και εμενα μου ειχε πει ενας ηλιθιος στο δρομο "δε σε βλεπω απο τις μπιπμπιπ,τρυπαω και τις ταβλες" :smug::wow:
Φιλιππε,αξιος!!!!Ηρωας!!Βασι� �α,εγω γυρο θα ηθελα οχι κρεπα,ταιριαζουμε:P
Ciciliana, καλό θα ήταν να πας σε έναν γιατρό, γιατί εμείς να σου πούμε ότι κατά 90% είναι από το άγχος, αλλά αν δεν είναι?? μπορεί να είναι ψύξη? μπορεί να είναι πιάσιμο? πάντως σίγουρα πάνε να το δεις!!!! :)
Παιδιά, τι κρέπα είναι αυτή??? Τα ορεο δεν μ'αρέσουν, αλλά σκεπτόμενη ότι θα μπορούσαν να'ταν μέσα σε μία κρέπα.... σλουρπ!!!!!!!
mitsokolo εγώ έχω έναν βοθρατζή 50αρη περίπου, που όποτε με βλέπει στον δρόμο φωνάζει κάτι παρόμοια... μανία που έχουν τα πουρά με τις παχουλές... πφφ!!!!!
ΠΩΠΩ τέλεια θα είναι αυτη η κρέπα...
Χθεσ εφαγα για πρωτη φορα την λακτα ορεο και οση ςρα την ετρωγα ήμουν σε άλλη διασταση:crazy:
ΘΕΙΚΗ απλά!Αχχχ τι μου το θυμίσατε:sniffle: