Ουφ επιτέλους τα κατάφερα να σας διαβάσω!
Καλημερούδια και επίσημα λοιπόν!
Τι να πρωτογράψω για εμένα ειλικρινά δεν ξέρω, έχω και κάποια διατροφικά κενά αυτές τις μέρες που αν σκεφτώ πολύ μπορεί να τα καλύψω. Από την Παρασκευή δεν γράφω στο διατροφικό μου ημερολόγιο, με έχω αφήσει λίγο χύμα. Την Παρασκευή έφαγα κανονικά τα γεύματα μου μέχρι και το απόγευμα και το βράδυ υπέκυψα στα διαόλια που με τρώγανε όλη μέρα.... ο απολογισμός τρεις σακούλες μεγάλες πατατάκια - γαριδάκια και coca cola :mad:. ʼκυρο το επεισόδιο και δεν επιτέλεσε και τον σκοπό του δηλαδή να με χαλαρώσει ή να με παρηγορήσει... ακόμη και στον άντρα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα τόσο καιρό να κάνω τέτοιο υπερφαγικό που νομίζω του κακοφάνηκε...ήταν πολύ γλυκός μαζί μου βέβαια όπως πάντα και δεν μου είπε τίποτα κακό. Του εξήγησα ότι δεν ένιωθα καλά και να με αφήσει στην ηρεμία μου και το έκανε.
Το Σάββατο ξύπνησα λίγο κάπως. Αποφάσισα να βγω έξω για να νιώσω λίγο άνθρωπος μιας και η κλεισούρα των προηγούμενων ημερών με είχε ρίξει ψυχολογικά πολύ! Εκείνη την μέρα έφαγα:
Πρωινό: 1/2 μπανάνα, 1 κομμάτι πάστα φλώρα (ολικής άλεσης σπιτική)
Πρόγευμα: το παρέληψα...
Μεσημέρι: (έξω) 1/2 αράβικη πίτα με κοτόπουλο και λαχανικά και λίγες τηγανιτές πατάτες
Απόγευμα: 1/2 μπανάνα και 2κ.σ. ξηροί καρποί
Βράδυ: 1 ατομική χωριάτικη σαλάτα, 1 φέτα ψωμί, λίγες τηγανιτές πατάτες, coca cola, 1/2 πανσέτα
Αηδίασα με το κρέας γιατί ο άντρας μου το ζήτησε τηγανιτό και έτσι δεν μπορούσα να το φάω και απλά τσίμπησα λίγο...
Μετά από αυτά το βράδυ με έπιασε πάλι μούρλα, έφαγα γαριδάκια (μισή σακούλα) και δύο φέτες ψωμί με μερέντα σαν υπνωτισμένη! :mad:
Την Κυριακή ξύπνησα αργά κατά τις 12.00. Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν τι έφαγα όλη μέρα απλά δεν έφαγα υπερβολικά. Έφαγα σίγουρα κανονικό πρωινό νορμάλ, το μεσημέρι έφαγα 2 κομμάτια σπιτική σπανακοτυρόπιτα και το βράδυ πριν βγούμε κάτι έφαγα πάλι αλλά δεν θυμάμαι... κενό
Βγήκαμε έξω ήπιαμε όχι υπερβολικά (1 μεγάλη μπύρα, 3 σφινάκια και πολλά φιστίκια...) και μετά όταν γυρίσαμε σπίτι κατά τις 2.00 το πρωί έφαγα ένα κομμάτι ακόμη πίτα. Ότι να ναι...
Την Δευτέρα άρχισα να αποκτάω και πάλι συνοχή:
Πρωινό 10.00: 4κ.σ. δημητριακά με γάλα και 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 13.00: 1 ελληνική μπάρα, και 1 παξιμαδάκι από χαρούπι (μιαμ μιαμ)
Μεσημέρι 15.30: 1 ομελέτα με 2 αυγά, λίγο γάλα, 1 πιπεριά, μανιτάρια και φέτα, 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα 19.00: 1 αχλάδι, λίγο μπανάνα, 2 παξιμαδάκια χαρουπιού
Γυμναστήριο Ταε Μπο 8.00-9.00
Απόγευμα 2ο 9.30: 1 παξιμαδάκι χαρουπιού
Βραδινό 22.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη, 1κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο, 1 κ.σ. δημητριακά βρώμης, 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. σταφίδες
Στις 2.00 έφαγα ένα μικρό κομμάτι σπανακοτυρόπιτα και 40γρ περίπου σοκολάτα γάλακτος
Και είχε τέτοια όρεξη όλη μέρα χθες ρε παιδιαααα, ανοίγει η όρεξη μου πολύ όταν τρώω ανεξέλεγκτα και βλακείες...
Εννοείται πως εδώ και 2 μέρες έχω φοβερές καούρες σχεδόν όλη μέρα...:no:
Τουλάχιστον το στομάχι μου ξέρει να μου λέει πλέον φτάνει τόσο!
Αυτά ήταν τα καμώματα μου για τις μέρες που περάσανε και εύχομαι να μην μου ξανασυμβούν σύντομα... αχ νιώθω τον οισοφάγο μου να καίει αυτή τη στιγμή που σας μιλάω... Υπόσχεση για αυτές τις μέρες, κάθε μέρα δραστηριότητα οπωσδήποτε! Και από διατροφή κάνω τρίωρα και τριάδες απαρέγκλιτα και βλέπω αν δεν αντέχω τρώω και κάτι έξτρα αλλά με προσοχή στην επιλογή...