Δουλειά των στρατηγών ήθελαν να σασ δείξουν τα πάντα θα τραβήξετε εμβόλιο από μένα κ μπορείτε να πάτε κ σε πόλεμο πλέον τα χάπια μου δεν έχουν τίποτα μέσα ετσι νομίζω εγώ για αλήθεια
Printable View
Δουλειά των στρατηγών ήθελαν να σασ δείξουν τα πάντα θα τραβήξετε εμβόλιο από μένα κ μπορείτε να πάτε κ σε πόλεμο πλέον τα χάπια μου δεν έχουν τίποτα μέσα ετσι νομίζω εγώ για αλήθεια
Θα γίνει πολεμοσ αυτοί δεν αστειευονται να ξέρετε δεν πιστεύουν τι έχω κάνει
Σκέφτομαι ότι φεύγει ο χειμώνας σιγά σιγά και αυτό μου ανεβάζει την διάθεση.
Ελπίζω ένα καλοκαίρι διαφορετικό από το προηγούμενο, καλύτερο και με καλύτερη διάθεση.
Ναι ε;
Είδες πόσο διαφορετικοί είμαστε οι άνθρωποι;
Εμένα μου αρέσει ο χειμώνας, η συννεφιά, ο ήχος της βροχής , η μυρωδιά της γης μετά τη βροχή τα μπουμπουνητά με τις αστραπές, η αλλαγή της ώρας που νυχτώνει νωρίς.
Όλα αυτά με ηρεμούν.
Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία μου.
Δυστυχώς φέτος δεν έκανε σχεδόν καθόλου χειμώνα
Μόνο κρύο κάποιες φορές.
Από την άλλη το καλοκαίρι δε το θέλω γιατί με κουράζει η έντονη ζέστη καθώς ζω Αθήνα. Και είναι δράμα η κατάσταση. Είμαι και σχετικά φτωχός οπότε ζω σε παλιό διαμέρισμα που βράζει, άσε που τα κάθε είδους ζωύφια κάνουν την εμφάνιση τους και σου δυσκολεύουν μέχρι και τον ύπνο.
Επίσης το φως του ήλιου δε το αντέχω. Πονάνε τα μάτια μου. Οι σωματικές μου αντοχές το καλοκαίρι λόγω της ζέστης μειώνονται και κάνω λιγότερα πράγματα απ' ότι το χειμώνα.
Εσεισ πόσους φάγατε σήμερα???
Δε φαντάστηκα ότι μπορεί να πάει τόσο στραβά οπότε θέλετε να με σκοτώσετε τη μόνη χάρη που ζητάω είναι να φύγω σαν άνθρωπος οπότε θέτε κάντε το
ερωτηση: τα λαντοζ δεν θελουν συνταγη;;
μιλουσαμε σημερα με φιλους και μας ελεγε ενας για καποιον κοινο γνωστο οτι παιρνει "κατι" που τον κανει να αισθανεται καλυτερα και το παρουσιαζε σαν κατι φυτικο, καποιου ειδους συμπληρωμα, κατι τετοιο. πως το λενε αυτο το "κατι"; νομιζω μου ειπε "λαντοζ", μας λεει.. το λαντοζ δεν θελει συνταγη; πως το παιρνει ετσι αυτος; και δενε χει παρενεργειες; εγω, ξερω οτι ειναι αντικαταθλιπτικο.
Oχι,το λαντόζ δεν θέλει συνταγή,όπως και όλα τα ssri αντικαταθλιπτικά,τα παίρνει ο οποιοσδήποτε από το φαρμακείο...Συνταγή απαιτείται για τα ηρεμιστικά,τις βενζοδιαζεπίνες δηλαδή όπως ζάναξ,στεντόν,λεξοτανίλ,τα� �όρ.
Το παρουσίαζε ως φυτικό γιατί δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι παίρνει αντικαταθλιπτικό.
Εγώ πρέπει να παίρνω φάρμακα του 1920 μόνο συμπεριφορικα με τα δικά σασ μαστουρωνω κ είμαι σαν να βγήκα από πενταστερο ξενοδοχείο
Πω πω μαλακές δεν παλευεστε γι αυτό είστε ότι σασ πούνε τώρα έβγαλα άκρη με σασ με το τι είναι ο κόσμος δεν έχετε δικιά σασ κρίση περιμένετε να σασ τα πουν όλα γι αυτό δε βγάζουμε άκρη με τίποτα
Σκέφτεσαι να τα ξεκινήσεις από περιέργεια?;)
Το λαντόζ είναι το γνωστό πρόζακ των αμερικάνων...
Οπως όλα τα ssri αντικαταθλιπτικά θέλει 2-3 εβδομάδες για να δράσει,δεν είναι φάρμακο που θα πάρεις το πρώτο χάπι και μετά απο 2 ωρες θα αισθάνεσαι καλύτερα...Το αντίθετο!...Τις πρώτες μέρες μπορεί να σε κάνει χειρότερα,γι'αυτό και δίνουν συνήθως και ηρεμιστικό επικουρικά τις πρώτες μέρες.
Δεν θέλει συνταγή γιατί δεν είναι εθιστικό και δεν έχει σοβαρες παρενέργειες,σε αντίθεση με τα ηρεμιστικά που εμπίπτουν στον καταλογο των ναρκωτικών.
Ο γιατρός καθορίζει πότε θα το κόψεις και ποτέ δεν το κόβεις μαχαίρι...Κάνεις σταδιακή μείωση.