Καλημερα,
- 700 γραμμαρια απο χτες (92,8)
Καλη συνεχεια!!!
Printable View
Καλημερα,
- 700 γραμμαρια απο χτες (92,8)
Καλη συνεχεια!!!
Kαλημερα.-300 σημερα.:)
Ευχαριστώ ....επιτέλους ξεκόλλησα με έδειχνε ένα μήνα σταθερά τα ίδια....Quote:
Originally posted by brazil
Οχι... μαλιστα ηπια και αρκετο νερο χθες. Ουτε περιμενω να αδιαθετησω. Δεν ξερω τι εγινε, αλλα πραγματικα ελπιζω αυριο, μεθαυριο να γυρισω παλι στα χθεσινα κιλα και να αρχισει να πεφτει παλι!
Ο.Κ μπραβο για την απωλεια σου!
Ελπίζω αύριο τα νέα να είναι καλύτερα και για σένα, δεν έγινε και τίποτις!!!
Σημερα εγινε η ανατροπη!!
-800 γρ.
67,5 kg :tumble::bigsmile::bouncing::bouncy::smilegrin:
οh my god.... τι απωλειες ειναι αυτες σήμερα κοριτσια!! bravissimo!!(αν γραφεται ετσι)
Να σας πω βεβαια πως ειχα φοβηθει/τρομοκρατηθει οτι δεν θα καταφερω να ξαναπεσω κατω απο 68 και οτι θα αρχισω να παχαινω παλι..
:rolleyes:
Απο κουταμαρες αλλο τιποτα :eureka:
Oleeee κοριτσάκια!!:spin:
Αυτό που θαυμάζω περίσσοτερο σε εσάς είναι ότι δεν υποκύπτετε στα τσαλιμάκια και τα πείσματα της ζυγαριάς και συνεχίζετε ακάθεκτες την προσπάθεια σας. Αυτό είναι ένα απο τα "κλειδιά" πιστεύω και μακάρι ναι το καταφέρω και εγώ κάποια στιγμή γτ αυτό είναι το σημείο για μένα, που χάνω την μπάλα!:sniffle:
Γεια σας κορίτσια , Ελενακι, chance, Constance ευχαριστώ για τη υποδοχή :starhit:
Σήμερα λοιπόν μετά από τρεις ημέρες διατροφή, παραμένω 65 κιλά. Ακίνητη η ζυγαριά :mad:
Αλλά με έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια κολήματα. Αναμονή λοιπόν...
σημερα κ εμενα μ εδειξε +400 αλλά ελπιζω οτι ειναι λόγω περιόδου.αντε να δω αυριο!
Eχω καταλαβει επιτελους πως πρεπει να μην δινουμε και τοσο σημασια στη ζυγαρια γιατι σχεδον παντα μερικες μερες μετα ξεκολλαει,απλα υπομονη αν και ειναι σπασιμο νευρων...
βασικά έχεις δικιο.εγω πλέον θα ζυγίζομαι αλλά δεν θα επηρεάζομαι γιατι έχω μακροπρόθεσμο στόχο.δλδ να χάσω 4 κιλά σε ενα μήνα,οποτε δε δίνω τοση σημασία στα +/- 100 τη μέρα πχ.
Eτσι μπραβο! ;):thumbup:
:love:
Kαλημερα παιδακια
-300 σημερα Ενας Θεος ξερει πως...
54.9
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην βγω για τσικνισμα...
Σημερα +500γρ απο Τριτη, δηλαδη 74,3... χωρις λογο και αφορμη! Τεσπα...
Καλη Τσικνοπεμπτη!
-600gr Καλά δεν το πιστεύω....
Καλημερα
- 500 γραμμαρια σημερα
Καλη συνεχεια!!!
Καλημερα +1κγ για κανεναν προφανη λογο... 53
Καλημερα,σημερα στα ιδια γιατι χθες εφαγα 1800 τουλαχιστον.Κι εγω σκεφτομαι σοβαρα να μη βγω για τσικνισμα.
Όχι ρε παιδιά και να μην βγούμε για τσίκνισμα!!!!Εν ανάγκει τρώμε μια μοσχαρίσια με σαλάτα!!!
Εγώ εδώ κολημένη στα 65, αλλλα ούτε που το σκέφτομαι να μη το τσικνίσω, καλά όσο θυμάμαι την περισινή τσικνοπέμπτη
τι είχαμε φάει μερικές από εδώ , γελάω μόνη μου! :roll:
Θεωρητικά τρεις είναι οι μέρες πειρασμοί ρε κορίτσια, τικνοπέμπτη, καθαρή Δευτέρα και Πάσχα, τι είναι τρεις μερούλες αμαρτίες?
:o
Θα προσπαθήσω να μη φάω γλυκό τουλάχιστον, θα δούμε....
Εγώ 54 αλλά η ζυγαριά μου δεν είναι ψηφιακή και έτσι.. βολεύομαι με αυτή που έχω.
Kαλη Τσικνοπεμπτη κι απο εμενα! :bigsmile:
Δεν εχω κανονισει ακομη τιποτα και με εχει πιασει μελαγχολια ρε γμτ..Ηθελα να τσικνισω και δεν με νοιαζουν ουτε τα κιλα ουτε τπτ αλλα κανεις δεν θελει απο την παρεα μου να κανουμε τπτ το ιδιαιτερο.. :(
+100 γρ. σημερα και Δοξα τω Θεο μετα απο τοσες θερμιδες χθες!!
67,6kg
Πηνελοπακι ουτε εγω κανονισα τπτ τλκ... να παρουμε καλαμακια και να τα λεμε στο msn... χαχαχα!
ΟΟΟΟ καλη φαση ρε..:eureka:
Αλλα θελει και λιγες πατατουλες,κανενα λουκανικακι..
Καλο θα ηταν το τσικνισμα στο Ρωσσικο!!!!
Mη λες ρωσικο...
Ασε γιατι ειναι πολλες οι φορες που το ονειρευομαι..
Nαι ναι... λοιπον αν δεν κανονιστει τπτ κλεινουμε καλαμακια....
πεσε ρε κουκλα μου ζυγαρια επιτελους πεσεεεεεεεεεε
απολογουμαι αλλα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου
:spin:
Καλησπέρα, δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες σας πάντως θα ήθελα να επισημάνω κάτι. Το καθημερινό ζύγισμα είναι πολύ επίπονη διαδικασία και δα αναλόγως... πάντως όπως βλέπω βλέπετε από μόνοι σας ότι υπάρχουν διακυμάνσεις στο βάρος. Αυτό είναι απολύτως λογικό και υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που το επηρεάζουν. Θα σας πρότινα αν είναι να ζυγίζεστε καθημερινά η ώρα να είναι πρωινή, πριν το πρωινό γεύμα και αμέσως μετά την πρώτη επίσκεψη της τουαλέτας. Μην μπείτε καν στον κόπο να ζυγιστείτε άλλη ώρα καθαρά γιατί ο οργανισμός αρχίζει την έκκριση διαφόρων ορμονών όπου βάζουν τα γρανάζια του οργανισμού σε λειτουργία και εκεί οφείλονται τα μεγάλα σκαμπανεβάσματα του βάρους.
Καλη επιτυχία τα πάτε πολύ ωραία :) (άντε να έρθει η Κυριακή να ζυγιστώ και εγώ!!! :punk:)
Kαλημερα!
Εμ δεν εφαγα τπτ χτες το βραδυ, εμ ειμαι +100 σημερα....
ΕΛΕΟΣ
55
53 και σημερα για κανεναν που**η λογο .. ειναι που παραπονιομουν οτι κολλησα στα 52
Δεν σκοπευω να μειωσω τις θερμιδες κατερινακι.. Και απο σημερα αρχισα μια ψιλογυμναστικη, για να σφιξω λιγο. Ουτε να παραιτηθω εχω σκοπο, βλεπω εδω τοσα κοριτσια που τρων κι αυτα τις φρικες τους αλλα συνεχιζουν ακαθεκτες. Τι στο δ***λο, η επιμενουσα θα νικησει :P
Λενυ μη στενοχωριέσαι βρε, δες εδώ το καλό παράδειγμα του κολήματος, εγώ !
65 πάλι σήμερα, 5η ημέρα διατροφής, που θα μου πάει θα πέσει :flaming:
Πηνελόπη είδες που δεν ήθελες να τσικνίσεις? ενώ εγώ που τσικνισα, παρέμεινα σταθερή ! :dork:
Καλημερα σας,
η ζυγαρια μπορει να μην ξεκολλαει τωρα αλλα μια μερα θα φυγουν ολα μαζι οποτε υπομονη.
-300 γραμμαρια κατω σημερα και πρωτη μερα περιοδου :roll:
+300γρ σήμερα κοκορετσάκια, κρασάκια τι να σου κάνει δεν πειράζει χαλάλι , τα σπάσαμε χθες από τους χορούς!!!
-200 σημερα.
[quote]Originally posted by katerina88
Αυτό ακριβώς, υπομονή και επιμονή θέλει! Σίγουρα θα τα καταφέρεις, είσαι ήδη πολύ κοντά:D Και εγώ μέχρι πρόσφατα ήμουν 60 κιλά με ύψος 1,74, κάλως η κακώς και έμενα μ'αρέσει το αδύνατο, απλά δεν θέλω να βιάζεσαι, ναι?:smilegrin:Για έμενα τουλάχιστον, αυτό ήταν πάντα το κλειδί!;)
Δεν βιαζομαι κατερινακι, απλα ξερεις ειναι σπαστικο το κολλημα. Ξεχναω τα χρονοδιαγραμματα, και ισως ξεχασω και το καθημερινο ζυγισμα για καμμια βδομαδα γιατι με βλεπω να μπαινω στο φορουμ και να μπινελικωνω καθε πρωι. Lol
Εγω σημερα για κανεναν μα κανενα λογο ειμαι στα 74,3!! Ουτε που εχω φαει κατι παραπανω! Μονο που νιωθω πρησμενη (λογω τουαλετας)... Θα φαω σημερα πολλα φρουτακια, θα πιω και νερο αρκετο και ελπιζω να διορθωθει αυριο!! Γιατι πολυ μου αρεσε το 73,8 :P