Wow εγω σε εκανα αντ στο φεης.αν ξανακουσω οτι προτιμας τον τσακ απο τον νταν θα χ@στουμε.τζινακι κανενα τραχαναδακι δεν τρως που κατεβαινει ευκολα?
Printable View
Wow εγω σε εκανα αντ στο φεης.αν ξανακουσω οτι προτιμας τον τσακ απο τον νταν θα χ@στουμε.τζινακι κανενα τραχαναδακι δεν τρως που κατεβαινει ευκολα?
Καλη νυχτα και καλη ξεκουραση ελακιον.τελος μαρτιου αν δεν κανω λαθος ναταλια την εκανε η καλλιοπη.
Ραντάρ όρεξης έφτασεεεεεεεεεεεει!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο ραντάρ της Μακ! :lol:
Καλούτσικα τα πήγες αλλά μπορούσες και καλύτερα, πρέπει νομίζω να σε δω σύντομα από κοντά να σου δώσω το μηχάνημα μου που δουλεύει άψογα, π.χ. σήμερα έφαγα, πρωτεΪνικό ρόφημα, παστελάκια, αυγό με ψωμί, μια σακούλα lays δημητριακών με γεύση sweet chilly, και δυο τυροπιτάκια! Θα τη βρούμε μαζί την όρεξή σου, trust me!
Τώρα είμαι στο κουίζ...Δε φαντάζομαι να μην το βρήκε καμιά σας...Αν ναι,ντροπή σας και μεγάλη μάλιστα!Quote:
Originally posted by NADINE
Υ.Γ. Κουίζ ημέρας : ποιό χέρι ανήκει σε ποιά...(πανευκολάκι,πιστεύω)
Με λίγη παρατήρηση και σκέψη βγάζει μάτι!Σχεδόν διαβάζω σε τατουάζ τα ονόματα στους βραχίονες μας!
Επισυνάππτω και πάλι τη φωτογραφία για δεύτερη ευκαιρία μέχρι να φτάσω στα σημερινά μηνύματα...
Τι λες καλε??? Οταν ειδικα λεει: "Im Chuck Bass"
Ειμαι ουυυυυυυαουυυυυυυ!! Ο Νταν ειναι 3ενερα ρε!!!! λολ
Παρε Νταν να παρω Τσακ!!!
Ποσο χρονων εισαι? Ασχετο! :p
Ρε Ναταλια μου ουτε εγω νοιωθω να χανω πολλα κιλα!
Αν και σημερα εβαλα ενα τισερτ μου που μου ηταν κολλητο τωρα ειναι φαρδουλοοοο!!! Αλλα θα δουμε που θα παει ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!:punk::pu nk::punk:
Από τώρα καληνύχτα,κοπελιά;Πάλι θα ντιβιντιαστείτε ή τίποτ'άλλο πιο ενδιαφέρον;Quote:
Originally posted by lila198621
Καλη νυχτα και καλη ξεκουραση ελακιον.
τελος μαρτιου αν δεν κανω λαθος ναταλια την εκανε η καλλιοπη.
Αχάμ!Δεκατρία κιλά σε ενάμισυ μήνα δηλαδή!Ευχαριστώ Λιλοχαφιέ μου!
Πρέπει δηλ. το εργαλείο μου να είναι αρκετά οδυνηρό προς ικανοποιητική συμμόρφωση!
Πάρε θέση,Καλλιοπάκι,
μπας και συνέλθεις με μπατσάκι!
Wow θα σε λεω ναταλια junior για να μην μπερδευομαστε.26 ειμαι.
Δώσε μου κι εσύ ημερομηνία χειρουργείου και μέχρι τώρα απώλεια για να διαλέξω και για σένα το κατάλληλο εργαλείο...Quote:
Originally posted by -wow-
Ρε Ναταλια μου ουτε εγω νοιωθω να χανω πολλα κιλα!
ναταλια μου εκανα την επεμβαση στις 29-3 δλδ 40 μερες περιπου
και εχω χασει μονο 13 και κατι ψιλα!
δεν μπορω να φαω κιολας αν αρχισω και μπορω δλδ τι θα κανω?
τωρα μονο γιαουρτι και γαλα τρωω ανετα αντε και κανενα τυρακι
θα κανω εγω το χαφιε τωρα μια μερα πριν απο μενα την εκανε στις 28 μαζι ειμαστε στο δωματιο!
Καληνύχτα νοικοκυρEli και καλή ξεκούραση. Μακ μετά τον αστυνόμο Τζίνη θα έχουμε και τον αστυνόμο Ορεξίνη! :lol:
Καλλιοπη ηθελα να στο πω και το μεσημερι αλλα δεν ειχα ιντερνετ.οταν ξυπνας το πρωι ειδα οτι πινεις μονο καφε και δεν τρως μεχρι το μεσημερι.αυτο ειναι μεγαλο λαθος.πεφτει ο μεταβολισμος σου.υπολογισε οτι πινεις μονο καφε το πρωι και η τελευταια φορα που εφαγες ηταν το προηγουμενο βραδυ που και αυτο ηταν πολυ λιγο σε ποσοτητα.ο οργανισμος χρειαζεται καποιες θερμιδες για να συντηρει τα συστηματ οπως καρδια εγκεφαλος και τα υπολοιπα οργανα.οποτε αν εσυ δεν του δινεις θερμιδες δεν καιει για να μπορει να συντηρηθει.
Αυτό τώρα αφήνει να εννοηθεί πως εγώ είμαι η senior?Α...Δε θέλω τέτοια!Θα μου κόψετε τα τυχερά...Quote:
Originally posted by lila198621
Wow θα σε λεω ναταλια junior για να μην μπερδευομαστε.
Θα διαβάζουν οι θαυμαστές μου και θα θεωρούν πως είμαι κανά πουρό...Και μάλιστα πάνω στο άνθος της ηλικίας μου!
ΚΑΛΙΟΠΗ~!!!! Εγω 29 εσυ 30 babe!!!!!!!!!
Κοιτα τις 1ες μερες εχασα 7 μετα 15 (ηταν 20 μερες? μετα την επεμβαση?)
Και τωρα εν 3ερω!!! εν ζυγιζομαι!!! ΤΟ ΑΠΟΦΑσΑ!!!
Ελλι οκ Ναταλια junior it iς!!
του φουξια νυχι στην κατερινα
το λαδι μπλουζακι η μακ
τα μαυρα βραχιολια στη ναταλια και
το τελευταιο χερι στην ελλη
κερδισα?