ναταλακι μου wow ου γαρ ερχεται μονον δικιο εχεις !
Printable View
ναταλακι μου wow ου γαρ ερχεται μονον δικιο εχεις !
Senior εσενα ναταλακι μου?να πεσει φωτια να με καψει και να μου καει το βιντεο που λεει και η τζινα.
Quote:
Originally posted by Basilika
του φουξια νυχι στην κατερινα
το λαδι μπλουζακι η μακ
τα μαυρα βραχιολια στη ναταλια και
το τελευταιο χερι στην ελλη
κερδισα?
Nαταλια μου εισαι η junior και εγω η junior 2!!! κκ??? :spin:
O αστυνόμος Τζίνης έκανε καλά το χρέος του...Να δούμε η υποφαινόμενη πότε θα κάνει το δικό της!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα Γιωτάκι. Ο αστυνόμος Τζίνης την έχει στείλει με μήνυμα την ιστορία σου στη Ναταλία μεταξύ άλλων, οπότε έχεις φακελωθεί κι εσύ, μόνο τα αποτυπώματά σου λείπουν!
Εντωμεταξύ,λυπηθείτε με και σταματήστε να γράφετε σαν τρελές!Σχολιάζω τα τρέχοντα και μένω πίσω στα παλιά...Χάιντε!
δεν κρατιεμαι πλεον!!
η ακρατεια στις μερες μας δεν ειναι ντροπη.πανες ενηλικων η λυση!!!!!!Quote:
δεν κρατιεμαι πλεον!!
Ούτε αυτό μου αρέσει γιατί παίρνεις εσύ το 2 που ανήκει στο 27 και το 72 μου.Quote:
Originally posted by -wow-
Nαταλια μου εισαι η junior και εγω η junior 2!!! κκ??? :spin:
Μα κι εσύ!Τόσο σπάνιο όνομα έχω!Έπρεπε να σε βαφτίσουν Ναταλία;Χάθηκαν τα υπόλοιπα;
Το μόνο που με ηρεμεί κάπως είναι να με φωνάζετε με το γαλλικό μου Nathalie...
Αλλά προσοχή στην ορθογραφία ε;Στο εξής Ναταλία είμαι μόνο για τη συνονόματη...
Θα έρθει κι εσένα η σειρά σου,τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά!Quote:
Originally posted by angel79
Σας ζηλευω που γνωρίζεστε.... (με την καλή εννοια και χωρίς παρεξηγηση!)
Και μάλιστα υποσχέθηκα να έρθω αβασάνιστα στο χώρο σου...
Εκεί στο ηλιοβασίλεμα,χύμα στο κύμα...Το πότε μόνο εκκρεμεί...
Eσύ μη μιλάς καθόλου γιατί στη φωτογραφία εξαιτίας σου δεν είναι πέντε τα βραχιολοχέρια!'Αντε γιατί Α!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτό ήταν! Τώρα ζήλεψα!
Τι όμορφη και συντροφική βραχιολοφωτογραφία! Μου θύμισε ως κόνσεπτ μία άλλη, καλτσοφωτογραφία..
:thumbup:Quote:
Originally posted by Ava
Η λαική και ο μανάβης ξαναέγιναν φίλοι μου. Αντιθέτως, μαλώσαμε με τους περιπτεράδες και τους ζαχαροπλάστες. Επειδή η ζάχαρη είναι εθιστική, σήμερα, μετά το γεύμα μου έκανα σαν τρελή για το γλυκό μου. Έφαγα φράουλες με λίγη ζάχαρη και κάπως με ξεγέλασα. Τώρα με ξαναέπιασε η λύσσα και έκανα ένα παγωμένο τσάι, που έχει μέσα λίγη ζάχαρη, μπας και ξαναξεγελαστώ. Δε μου έφταναν τα βάσανα και οι σκοτούρες μου, έβαλα κι άλλο μπελά τώρα στο κεφάλι μου, τη διατροφή! Τελικά ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Μόλις αγνόησα τη σωστή διατροφή, ο οργανισμός μου με εκδικήθηκε και άρχισα να φουσκώνω. Η αρχή έγινε με τον cul (είδες που το θυμάμαι, Ναταλία μου), που μεγάλωσε και άρχισε να ξαναγίνεται τρισδιάστατος και με το προγούλι που ξαναπέταξα. Δεν πειράζει, μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα..
Αποκλείεται με 3 κιλά να προέκυψε η παραπάνω περιγραφή,ωστόσο καλά κάνεις που μάλωσες με τους σουγκαρντίλερς
και τα ξανακάνεις πλακάκια με τους ζαρζαβάτηδες γιατί δε θέλει πολύ να μας πάρει η άνω βόλτα!Στα βήματα αυτά είμαι σιγά σιγά
κι εγώ...Πλέον έχω και τη ντόπα μου να παίρνω(οι τρεις χάριτες αποφάσισαν να με αλλοτριώσουν και μου'καναν δώρο συμπληρώματα)
δεν μπορεί,θα μας ξαναπάρει η κατρακύλα των κιλών!Το σαχλαμαράκι μας πώς πάει;ʼντε,να ξεμπερδεύουμε ένα ένα με τ'ανοιχτά μέτωπα!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
η ακρατεια στις μερες μας δεν ειναι ντροπη.πανες ενηλικων η λυση!!!!!!Quote:
δεν κρατιεμαι πλεον!!
Kαλλιοπη αυτη ειναι μια μερ απανω κατω!! Αυτα μου ειπε να τρωω!! Εν εχω φταςει ςε αυτο το επιπε6ο!
:lol: :lol: Αχ!ʼλλη φοβάται κι άλλες το εύχονται...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πριν λίγο πήγα στο σούπερ μάρκετ να πάρω σαντιγύ και δεν την έβρισκα στο ψυγείο που κοιτούσα. Εκεί ήταν ένας υπάλληλος που έφτιαχνε τα γιαούρτια και τον ρώτησα αν γνώριζε που θα βρω έτοιμη σαντιγύ που διατηρείται στο ψυγείο. Μου εξήγησε με μεγάλη προθυμία σε ποιό διάδρομο θα έβρισκα το ψυγείο με τη σαντιγύ και στο τέλος μου λέει ελάτε να σας πάω και με συνόδεψε μέχρι το ψυγείο και μετά μου έδειξε κιόλας τα μπουκάλια με τη σαντιγύ ενημερώνοντάς με για τις μάρκες και τις αντίστοιχες τιμές! Τον ευχαρίστησα και λίγο έλειψε να του πω ότι με τέτοια εξυπηρέτηση και ανάλυση φοβήθηκα μήπως μου έδειχνε και άλλα μέρη που μπορώ να βάλω τη σαντιγύ εκτός από το κέικ και τις φράουλες! :lol: :lol:
Μα τι τους κάνεις τους άντρες στα σούπερ μάρκετς και σ'ακολουθούν στους διαδρόμους,Τζινάκι μου;
Εννοείται ακόμα δεν ξεπέρασα τον Γιώργο,τον ψυχολόγο...Μην κοιτάς που δε μιλώ....Σκληρή γυναίκα!
Εκτός βέβαια από μια στιγμή που ήσουν έτοιμη να πέσεις πάνω στο γύρο έτσι που παρέδιδες πνεύμα στην καρέκλα...Quote:
Originally posted by Mak
Ο χουζούρης ευτυχώς δεν ξύπνησε μέσα μου και τα εβγαλα πέρα παλικαρίσια!