-
Ναντιν παμε ολοταχως για Σκρεκα? Ποιος ηταν ο πρωτος γιατρος που εκανες δαχτυλιο? Μπρουμε να αναφερουμε το ονομα του? Εγω σκεφτομαι να δω και τον κ. Κωσταντινιδη στο Ιατρικο Κεντρο στο Μαρουσι. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Εννοειτε οτι πρωτο ραντεβου ειναι ο Σκρεκας....
-
ναταλια μου χαιρομαι που ολα καλα με την γαστροσκοπηση σου, αυτα που σου βρηκε τα εχουμε σχεδον ολοι αν κανουμε γαστροσκοπηση, λογω του μη σωστου τροπου διατροφης μας, με τα φαρμακα θα εισαι μια χαρα,
τωρα οσον αφορα το προσωπικο νομιζω πως οντως και εμεις το παρατραβηξαμε,να ειστε καλα, να περνας καλα και τα υπολοιπα θα τα πουμε κατ ιδιαν, και δεν το λεω για να μην πω και εγω τα δικα μου, αν και λιγο πολυ τα ξερετε αλλα γιατι ενιωσα πως οντως σε πιεσαμε
μικρη και παιδικος τερμα, δεν την ξαναστελνω γιατι δεν μπορεσε να προσαρμοστει, φωναζαν και οι γιαγιαδες οτι το παιδι ερχεται κλαμενο, ταλαιπωρημενο και κανουν 2 ωρες να το φερουν στα ισια τους οποτε τερμα, του χρονου που θα ειναι πιο μεγαλη ελπιζω να ειναι καλυτερα,
φιλακια και απο μενα για ενα καλο σαββατοκυριακο. εγω την Δευτερα δεν δουλεω οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να τα πουμε μεχρι τοτε
-
την ακουσα τη καμπανα, οκ ζητω συγνωμη αν το παρατραβηξα
βασια δεν περιμενα ακομη να κλαιει η μικρουλα σου. μαλλον σου εχει φοβερη αδυναμια. οχι, δεν ειμαι ειδικη αλλά νομιζω οτι κι εγω θα εκανα οτι κι εσυ στη θεση σου. εφοσον εχεις τη λυση των γιαγιαδων, καλα κανεις.
απο οτι καταλαβα, δεν εχει καφεδακι αυριο. ειμαστε σαν το γνωστο τραγουδι. την δευτερα μπορεις? την τριτη μπορεις? την τεταρτη μπορεις? α, ναι ε? αλλα δεν μπορω εγω...ενα τετοιο πραγμα μου θυμιζει....
δεν πειραζει, καποτε θα μπορεσουμε
φιλακια καλα να περασετε
-
Αϊνταααααααα...
Χαζέψαμε εντελώς μου φαίνεται!
Καλέ τι είναι αυτά που λέτε,Βασιαμπάρμπουνα;Ποιά πίεση;
Μόνο τι χρώμα βρακί φοράω δε σας λέω κι αυτό από μόνη μου!
Είπα εγώ ποτέ πως είστε αδιάκριτες;Είμαι εγώ κρυψίνους άνθρωπος;
Απλά επειδή πάντα έχω κατά νου μην μπει ο καλός μου και του έρθει κανένα έμφραγμα
καμιά φορά,είπα να τα πούμε στο καφεδάκι μας.Μη με στεναχωρείτε!Είστε δικοί μου άνθρωποι,
απλά είναι που μας διαβάζουν και ηδονοβλεψίες...Έλεγαν που έλεγαν που δε λέμε για το χάπι,
αν τώρα λέμε και τα προσωπικά μου,δε με ξεπλένει μετά ούτε η Μεσόγειος!Φιλάκια πολλά ομορφιές μου!
Τρέχω τώρα να πάω να κόψω μαλλί!Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε,να σας προσέχετε!Μάκιααααα
-
Καλημέρα κορίτσια
καλημέρα ομορφιά μου... πολύ χάρηκα που σε διάβασα χαρούμενη, μπράβο για την απόφαση, περαστικά για τα παλιοβακτηρίδια να πάνε και να μην ξανάρθουν και .... πιο πολύ χάρηκα με το ότι έρχεσαι Αθήνα!
Θα μας πεις το πότε όμως, μην έρθεις ξαφνικά (πρέπει να προλάβω να κάνω κούρα ομορφιάς για να με αγαπήσεις για τα καλά!!).
Μια ερώτηση: θα κόψεις το μαλλάκι σου? Μην το κάνεις, σε θέλω με μακρύ για να στο τραβάωωω!!
-
ωστε αθηνα η φιλεναδα ε? και δεν μας λεει τιποτε εμας? μη μου πεις οτι θα ερθει το επομενο σουβου για να της μπει καλα ο μηνας γιατι αντι για οομ θα αρχισω τα vd με καρφιτσες....
μια εξαρτηση την εχω....μαξιμουμ δυο μηνες μακρυα της. πιο πολυ δεν το αντεχω....
-
και τωρα που το σκεφτομαι, καποτε της ελεγα οτι δεν θελω να αναφερω τα προσωπικα μου πχ ονομα, περιοχη που μενω κλπ γιατι μπορει να μπει κατα λαθος ο δικος μου ή οι κακες γλωσσες και μου ελεγε "ελα βρε τι γραφουμε? σιγα μη τα σκεφτομαστε αυτα...."
ειδατε πως γυριζει η ροδα?
και επειδη μου ηρθε τωρα, θα σας πω ποια νταλια ειχα γνωρισει. η νταλια που ειχα γνωρισει δεν ηθελε να ακουσει για επεμβαση στο στομαχι, δεν ηθελε να γνωρισει κανεναν γιατι ο προηγουμενος ηταν ο ενας και μοναδικος γαιδουροπριγκηπας (το γαιδουρο το εβαλα εγω), δεν ηθελε να βγαινει απο το σπιτι, δεν την ενοιαζε τι εγραφε στο φορουμ...α, και με κερατωνε με διαφορες-εδω ειναι ιδια ακομη....
φιλακια πολλα νταλια μου, ετσι σε θελουμε, οπως τωρα....
-
BARB3 το "Ντάλια" είναι το συνθηματικό σας, το αγαπησιάρικό σου να την φωνάζεις έτσι?
-
το εκλεψα απο μια αλλη αγαπημενη της, δεν ειναι πολυ καλο? ταιριαζει με το ναταλια και μου θυμιζει το παραπεντε. καμια σχεση βεβαια η μια νταλια με την αλλη. μονο λιγο στα κιλα ταιριαζουν...
-
Ναταλακι ποτε με το καλο η επεμβαση?
Εχεις τρομερα καλη διαθεση παντως.... φτου-φτου!
Παντως ΝΑΙ ο ερωτας ομορφαινει τη ζωη!
Ειμαι στην ιδια φαση με σενα και....... τρελαινομαιιιι!!!!!!!!!
-
Κορίτσαροιιι γενίτσαροιιι,lol!Καλησπέρα κι από μένα!
Ναταλί μου,περαστικά μανάρι μου όμορφο για τα ελικοδρόμια,δεν είναι τίποτε καλέ,θα απογειωθούν λίαν συντόμως!Όλα να πάνε καλά,έχουμε κι εμείς την έννοια σου(θα πάνε όλα καλά;αυτό το ξέρουμε,άλλες είναι οι έννοιες μας πχ ο γιατρός θα είναι κούκλος;θα έχεις νοσοκόμους με σαγηνευτικά χαμόγελα και ηδονικά βλέμματα;τέτοια βαθυστόχαστα,χαχα)
Χάρηκα που τέλειωσες και με τη γαστροσκόπηση.Και στο κοριτσάκι μας το άλλο με τη χολή,περαστικά και να είναι όπως τώρα πάντα,αισιόδοξη και δυνατή!
Βarbarella,άρχισες και κολυμβητήριο,είδα καλά;Βρε τέρας τρεξίματος πού τα προλαβαίνεις όλα;φτου φτου!
basia,dreamOn,marylou,Klm,marikaki,Hanelle,Alalumi nio,Xeniaaa,
σε όλα τα τρελά κορίτσα μας,φιλάκια!
Δηλαδή,για να καταλάβω,ποια έρχεται Αthens,Η ΝΑΤΑΛΙΑ;Κυρία κυρία,κοίτα μη και δε με κάνεις phonecall άμα είναι να κατέβεις,κάηκες!Καμιά άλλη για τα μέρη μας από δω κάτω θα έρθει;Έρθετε δεν έρθετε,να ξέρετε πως μες στο Νοέμβρη εγώ με τη Hanelle θα έρθουμε,όχι,δε θέλουμε να κάνετε γενική και τα μπακίρια σας με αλατόξυδο κυρία μου(στο λέω για να μη μπεις σε κόπους και βλακιούλες τώρα που πρέπει να κοιτάξεις να είσαι ξεκούραστη και όμορφη και χαλαρή!)
Πώς έκοψες τα μαλλιά σου Nαταλί;(έλεος,ένα σωρό ερωτήσεις,σας έπρηξα πάλι)
Καλάααα,τότε κι εγώ θα πω μόνο για τα κιλά μου:
αυτό το πρωί ήμουν 71,2
Χαρούλες,καλά πάω,ωσάν τον κάβουρα(τι καρκινάκια είμεθα εξάλλου;)
Tι να γίνεται άραγε το Κουλουμού μας;
-
αχ αχ αχ,ξέχασα pinocchio και ευγενία,καλέεεε!Φιλιά και στα άλλα μας κορίτσια λοιπόν!
-
sabe κι εμένα με ξέχασες.....
-
Καλησπερα κοριτσια!!!
Εγω τωρα τι να πω για την ζυγαρια μου??? 95 κιλα παλι...με πηρε κι απο κατω και εφαγα και γλυκο σημερα... ας ελπισω οτι ειναι επειδη περιμενω ν αδιαθετησω.
Ναταλακι μου γλυκο χαιρομαι παρα πολυ που δεν υπαρχει προβλημα με τον δακτυλιο, τα υπολοιπα θα τα αντιμετωπισεις με χαπακια, τα ειχε και ο βασιλης + ελκος και τα εχει ξεπερασει ολα. Ναταλακι μου θα γινουμε μανικοsisterακια τελικα? Να με κρατας ενημερη, μαζι σου θα ειναι πιο ευκολο, θα το ''διασκεδασουμε'' για τα καλα... σε ενημερωνω μονο οτι ειμαι πολυ γκρινιαρα......ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ!!!
ΑΝΕΖΗΝΑ, sabe και barb τα πηγαινετε σουπερ!!! σας ζηλευω αλλα δεν το βουλωνω επιτελους... μπραβο κοριτσαρες μου εισαστε καταπληκτικες!!!
Ενα ομορφο και ξεκουραστο ΣΚ σε ολες!!!
-
Κοριτσια καλημερα. 12-14 Νοεμβριου θα ειμαι Αθηνα. Ποιες κοπελαρες θελουν να πιουμε καφεδακι? Σας ζηλευω που πινετε που και που καφεδακι ολες μαζι.