XAXAXAX ΡΕ τον κακομοιρηηη.... μα ειμαι μικιο με τσεχασες???:(
Printable View
XAXAXAX ΡΕ τον κακομοιρηηη.... μα ειμαι μικιο με τσεχασες???:(
nai re sy καλα τι νουμερο κιλων ειναι αυτο σατανιστικο...φυγε απο αυτο αντε 65 :D
πως εισαι κοριτσουδα ΜΟΥ...εχουμε καιρο να τα πυμε...
xalia imoun
τωρα πηρα αποφαση οτι πατωσα κ πρεπει να συνελθω, κ θελω δε θελω τα βλεπω ολα καλυτερα.
οντως εχουμε να τα πουμε απο τοττεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεε παλια που δεν εχανες,
τωρα πηρες φορα κ σε χασαμε ε? καλααααααα
:*****
πως πας εσυ "μικρο"? κολλαει τωρα :D
κ εγω όλα ροζ θα τα κανω!!!!!
χαλαλι σου! τον αμοιρο τον γαμπρο ρωτα πρωτα ομως :P
καμια σχεση καλο μου..παλι εχω κολλησει..απλα το 8εμα ειναι οτι ειχα εξεταστικη και καταλαβαινεις.. σημερα τελειωσα επιτελους..κα8ε μερα σας διαβαζα..απλα δεν μπορουσα να γραψω.. αχ κοριτσακι ου γλυκο τοσο καιρο σε γυροφερνει αυτο το 80+..8υμαμαι οτι ειχες χασει πολυ καπου 78 με διαιτα γρηγορης απωλειας αλλα μετα που ξαναεγραψες ποσο ησουν, ησουν 84..
ασε επι μηνες στα 80+ ειχα βαρεθει, κ δοκιμασα ο,τι ναναι απο διαιτες.
η γρηγορη απωλεια ηταν υπο την εποπτεια του διαιτολογου αλα μετα το ζωον δεν εκανα την συντηρηση...
μετα καταλαβα οτι αν δε το ραψω ξανα δε θα χασω κιλα κ τελειωσε το θεμα πλεον, νομιζω δηλαδη.
το θεμα ειναι να ελαττωθουν παλι τα βουλιμικα...
εχεις χασει τοσα πολλα κιλα, μην πιεζεσαι πολυ, σκοπος σου ναναι να τρως υγιεινα κ ομορφα τον περισσοτερο καιρο.
αν με πικρανε κατι ειναι που ετρωγα βλακειες επι μηνες...
καρδουλα μου ξερεις τι εχει σημασια??ουτε τα κιλα ουτε η κοιλια μας.. εισαι ευτυχισμανη?
οχι ολα αυτα πανε πακετο,
αποψε εχω τελεια διαθεση που δεν εφαγα γεμιστα το βραδυ κ τα πεταξα
εχω τελεια διαθεση που εχω γεματο στομαχι αλλα με λιγες θερμιδες
παροτι χαλασα τη διαιτα μου.
ολα αυτα πανε μαζι σεμενα δυστηχως,
εχω τελεια διαθεση που ενω ολα ειναι δυσκολα στη ζωη μου αυτο τον καιρο καταφερα κ δεν τρωω πια γιαυτο...
tοτε μμικρουλι μου ξερεις τι πρεπει να κανεις... να σε κανεις χαρουμενη συνεχεια!!! κανοντας κατι καλο για σενα..και εγω οταν χανω κιλα το κανω οταν δεν αισθανομαι καταπιεση αλλα χαρα που τρωω υγιεινα!!!
07:00
δημητριακά με γάλα
10:00
μισό κουλούρι
13:00
μισό κουλούρι
17:00
κοτόπουλο στήθος ψητό και 3 πιρουνιές μακαρόνια με σάλτσα λαχανικών
σαλάτα
21:00
φρουτοσαλάτα
καλημέρα!
Καλημέρα καλοκαιρινά δροσερά κορίτσια!!!
Πως πάνε τα κέφια;
Εγώ προσπαθώ να βρω ισορροπίες αλλά δύσκολο ακόμα.
Τουλάχιστον πίνω γάλα!
Εχθές μάλλον μου έπεσαν βαριά το γάλα με τα δημητριακά και πήγα κατευθείαν στο μεσημεριανό 1 πιάτο φασολάκια με πατάτες + φέτα το οποίο πάλι βαρύ μου έπεσε. Ύστερα ακολούθησε λίγο καρπουζάκι, 1 φρυγανιά και το βράδυ μια αραβική πίτα με τυρί Φιλαδέλφεια και ντομάτα.
Οι αραβικές πίτες κανονικά δε θέλουν ψήσιμο;;;
Ορισμένοι τις γεμίζουν και χωρίς να τις ψήσουν,άσε που είναι ήδη λίγο ψημένες και θέλουν λίγο ζέσταμα απλώς.
Καλημέρα!!!
Σε ευχαριστώ!
Την άλλη φορά σκέφτομαι να την βάλω λίγο πρώτα στον φούρνο μικροκυμάτων σκέτη και μετά να βάλω τα υπόλοιπα υλικά.