*Katie μην ανησυχεις με την πρωτεινη μου παω πολυ καλα οι εξετασεις βγαινουν πολυ καλες κ ασ μην τρωω κρεατακι. γαλακτοκομικα τρωω παρα πολλα κ αρκετους ξηρους καρπους. παγωτακια δε τρωω συχνα κ αν φαω θα ειναι λαιτ.ετυχε τις μερες που εγραψα να εχω φαει. θελω να ελπιζω οτι η χτεσινη μανια για γλυκα... να ηταν γιατι περιμενω περιοδο. γενικα παω καλα με τη διατροφη μονο που τωρα με τη δουλεια δε μπορω να κανω πολλα μικρα γευματα που εκανα κ ειναι κ η κουραση πολλη κ η αληθεια ειναι οτι εχω μερικες ατονιες που κ που. ο χρονος στη δουλεια για να φαμε ειναι ενα 20λεπτο κ ετσι αναγκαζομαι να τρωω πιο γρηγορα απο οτι συνηθως εστω κ τη μικρη μου ποσσοτητα κ μερικες φορες δε μπορω να το κρατησω.μεσα στο 20λεπτο θελω κ να φαω κ να πιω νερακι κ αυτο δε γινεται δυστυχως.οταν το δοκιμασα ηταν καταστροφικο. για το λιπος πρεπει να εχω χασει πολυ γιατι ολοι με κανουν λιγοτερο απο 78 κιλα κ η αληθεια ειναι κ στα ρουχα μου το βλεπω.το τρεξιμο στη δουλεια βοηθησε πολυ στην απωλεια.χιχιχ καλυτερα κ απο γυμναστικη...