-Σκεφτομαι οτι πρωτη φορα, με εξαιρεση τα σχολικα-φοιτητικα χρονια, θελω τοσο πολυ να ερθει το καλοκαιρι.
-Νιωθω πολυ περηφανος (σπανιοτατο συναισθημα για μενα) που αλλαξα τροπο ζωης και μου το ανταπεδωσε τοσα απλοχερα το σωμα και η ψυχη μου.
-Μου λειπει η σκυλιτσα μου.
-Η θηλυκια μου γατα αν και στειρωμενη εδω και τρια χρονια, θελει αντρα και συνεχεια κλαψουριζει σαν μικρο παιδι με αποτελεσμα να μην αφηνει κανεναν στο σπιτι να κοιμηθει. Ο αρσενικος την κοιταει με αδιαφορο και νυσταγμενο βλεμμα μιας και εχει αποχαιρετισει τα μπαλακια του εδω και καιρο. :D
-Σκεφτομαι οτι εκανα λαθος που επιχειρησα να αποκαταστησω την σχεση μου με μια πρωην και να δω πως θα ξεφυγω τωρα.
-Δεν εχω ουτε ενα παντελονι, κυκλοφοραω με τις γνωστες φορμες fuma. Ευχαριστος πονοκεφαλος :)
-Θα παω την Δευτερα σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων ρουχων, θα δοκιμασω τζην, μπλουζες, κοστουμια, γραβατες, στρινγκ, καλτσες, ζωνες, γοβες και θα σηκωθω να φυγω χωρις να παρω τιποτα, για να μαθουν τα ζωα οτι υπαρχουν και ανθρωποι που φορανε μεγαλυτερα νουμερα και με το να τους αποκλειεις απο πελατες σου, εκτος του οτι τους περιθωριοποιεις , χανεις κα σε τζιρο.
Νευρα!!