Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κάνω ισπανικό. Νούμερο 2 φοράω. :p
Printable View
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κάνω ισπανικό. Νούμερο 2 φοράω. :p
μυδια σαγανακι,μαριδα,τζατζικακι και θαλασσα!
Σκέφτομαι ηλιοβασίλεμα σε μια ωραία παραλία, να φοράω ένα ωραίο ανάλαφρο φόρεμα, να φυσάει υπέροχο χαλαρωτικό αεράκι, να πίνω μαργαρίτες και να λικνίζομαι στο ρυθμό μιας σάλσα...
για να μη μπερδευομαστε και σκαμε και νιωθουμε μειονεκτικα... πρωτα απ'ολα δεν ειναι το θεμα των μεγαλων βυζιων μονο, ουτε ειναι μονο το ισπανικο, εγω μιλησα γενικοτερα για καμπυλες. απλα φαινεται πιο θυληκη πιστευω αν καποια ειναι ετσι, παρα αδυναμη με ισιο σωμα. τεσπα το θεμα ειναι πρωτα αν ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ θελετε να κανετε κατι με καποιον, κι αυτο φαινεται και στη συμπεριφορα σας, και τη προσοχη που του δινεται, κι ολα σας. ετσι μπορειτε να τον κανετε να ασχοληθει μαζι σας αμα δεν ξεκινησει αυτος πρωτος, επειδη δε του αρεσε το οτιδηποτε πανω σας ή για οποιον αλλον λογο κομπλαρει. μιλωντας πιο συγκεκριμενα, τη Lacrymosa που την ειδα ηταν μια χαρα κουκλιτσα και σιγουρα θα πηγαινα μαζι της αν εμενε Αθηνα και γουσταρε. τη Gypsy Cello δεν την εχω δει και δε ξερω. ουτε τη void (η οποια ειναι και πιασμενη, λολ). το θεμα ξαναλεω ομως ειναι να θελουν και οι δυο κατι, οχι μονο ο ενας...
Όλα σχετικά είναι αυτά με την εμφάνιση. Εγώ είμαι 1.79 και καμπυλάτη του κερατά με τα λοιπά αξεσουάρ των καμπυλάτων γυναικών. Αποτέλεσμα… Αυτό περιορίζει την επιτυχία στους άντρες, γιατί πρέπει ο άλλος να έχει από ένα ύψος και πάνω για να έχει το θάρρος να σου την πέσει. Οι περισσότεροι άντρες αισθάνονται μυγοχέσματα δίπλα μου και δεν τολμούν να κάνουν την κίνηση (παρ’ ότι μου είχαν αρέσει και κάποιοι που δεν ήταν παρά στο ύψος μου, μη σου πω ότι μπορεί και να τους έριχνα και κανέναν πόντο).
Ένα πληθωρικό παρουσιαστικό αν συνδυάζει και ένα δυναμικό περιεχόμενο, είναι το εισιτήριο για τις δύσκολες σχέσεις όπου ο άντρας θα φέρεται 8 στις 10 φορές κομπλεξικά.
Τίποτα δεν είναι κανόνας παιδιά. Τίποτα!
Τι θυμηθηκα τωρα, ημουν τις προαλλες στην παραλια, και ακουω απο δυο ξαπλωστρες παραπερα 3 φιλους γυρω στα 28 με 30 να συνομιλουν και να λεει ο ενας: Γυναικα ωραια και μορφωμενη και εξυπνη ειναι οτι χειροτερο ρε!! Μακρια απο τετοιες!! Και δε μπορεις να τις κουμανταρεις και ειναι δυσκολο να την κρατησεις!!
ΚΕΝΟ thanks ρε συ θα γουσταρα κ θα κανα κατι πιστευω αλλα ειναι κ η αποσταση γαμωτο.. ρε συ πανω δεν ανεβαινεις?? λολ!!
Ληθη θελω το υψος σου ρε συ !!!!!!!!! Ελπιζω να μην βαζεις κ τακουνια,ε ??
τα χουμε ξαναπει αυτα και στο MSN (το οποιο μου ζητησες, στο δωσα, μιλησες μια φορα κι εξαφανιστηκες/με μπλοκαρες/δε ξαναμπηκες/δε ξερω τι το κανες), και σου απαντησα οτι δεν εχω χωρο στη Σαλονικα να μεινω. εκτος αν ψηνεσαι για συγκατοικηση να νοικιασουμε καπου μαζι, που δε νομιζω να θελεις λογο ηλικιας κι επειδη δε ψαχνεσαι για κατι σταθερο (εκτος αν αλλαξες γνωμη).
οπως και να χει γενικοτερα, δεν ειμαι κανας κουκλος ουτε αξιζω τοσα, αλλα το αντιθετο! επισης δε μου αρεσουν ουτε εμενα οι ψηλες, προτιμω απο 1.70 και κατω γιατι κουμανταρωνται καλυτερα στο κρεβατι. το υψος της Lacrymosa ειναι μια χαρα, αλλα ακομα καλυτερο βρισκω της Gypsy Cello. αν κοιτουσατε να τρωτε και λιγο παραπανω θα εισασταν τελειες, λολ.
Ποσο ειναι η Gypsy Cello ?? To υψος εννοω !!
Γιατι ρε συ να φαμε παραπανω?? Μια χαρα ειμαστε κι ετσι !!!
Για τα υπολοιπα θα σου πω pm, εχει προβλημα το msn κ δεν με βαζει εδω κ μερες...
Τι θα πει κουμαντάρω και κουμαντάρομαι; Τι είμαστε ρε παιδιά; Τριαξονικές νταλίκες; Δεν μπορώ να ακούω βλακείες! Εννοείται ότι ο καθένας θέλει ένα σώμα στα μέτρα του. Και φυσικά ήταν καλύτερα όταν ήμουν με έναν τύπο 1.98 από ότι με κάποιον 1.85 , ανεξάρτητα ποιον ερωτεύτηκα πιο πολύ ή τι έγινε μέσα στη σχέση. Αντικειμενικά ο καθένας αποζητά κάτι ταιριαστό.
Άλλο δεν είμαι για ψηλή γυναίκα και άλλο δεν μου αρέσουν οι ψηλές. Έχω δει ωραίους άντρες που ήταν κοντοί για μένα, αλλά αυτό δεν θα πει ότι λέω πως δεν μου αρέσουν οι κοντοί. Απλώς δεν μου κάνουν!
Η τζίπσι στο 1.57 , μια χαρά θα έβρισκε κάποιον στο 1.73 του. Εγώ τι να τον κάνω; Όλα είναι σχετικά.
Aχ... ο ιδανικος αντρας...
http://ones2watch4.com/content/wp-co...arsgard/09.jpg
και ειναι και ψηλος, κι απο ολα..!! :o