Μπονζούρες προς μπονσουάρες!
Τι κάνετε,ομορφιές μου;Πού ελευθερώνετε τις ανάσες σας;
Ποιός ουρανός σας σκεπάζει;Πού περιφέρετε τις αιθέριες υπάρξεις σας;
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΡΟΖ ΓΡΑΒΑΤΑ
Printable View
Μπονζούρες προς μπονσουάρες!
Τι κάνετε,ομορφιές μου;Πού ελευθερώνετε τις ανάσες σας;
Ποιός ουρανός σας σκεπάζει;Πού περιφέρετε τις αιθέριες υπάρξεις σας;
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΡΟΖ ΓΡΑΒΑΤΑ
Π έ θ α ν α! Μιλάμε πέθανα!!!!!!!
Με το παλούκι, με το ΓΙάννη και εν τέλει με τον παλουκογιάννη!!!!!!!!!
Πού το βρήκες βρε Νατάλι;;;;<απορώ!
Μετά το τέλος ενός εξααντλητικού ΣΚ. νομίζω ότι θα ξεκινήσει παλι μια εβδομάδα κουραστική αλλά είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα και, ποιος ξέρει, μπορεί κάποιοι να πάρουν και δώρο από τον ʼγιο Βασίλη(γιατί το άλλο το καταθέσαμε στην πατρίδα...τρομάρα της!)
σας φιλώ και καλή,καλή εβδομάδα!
Mετά τον Μάρτη γδάρτη και κακό παλουκοκάφτη,Quote:
Originally posted by tidekpe
Με το παλούκι, με το ΓΙάννη και εν τέλει με τον παλουκογιάννη!!!!!!!!!
ήρθε η ώρα του Γιάννη Παλουκογιάννη!
Παλουκογιάννης!
Γιάννης Παλουκογιάννης!
(αλά Bond! James Bond!)
Καλημέρα κορίτσα !
Τελικά το πήγαμε το 3ήμερο ... και περάσαμε τέλεια.
Αφήκαμε τα παιδούδια μας εις τα γιαγιάς, να 'ναι καλά, και πήγαμε ένα απολαυστικό 3ήμερο, με φοβερή παρέα και ωραιότατα χαμάμ και σάουνες ! Ιτ γουάζ μαϊ φέρστ τάϊμ.
Επιστρέψαμε πολύ μα πολύ κουρασμένοι, αλλά και πολύ πολύ ανανεωμένοι.
Αυτά.
Υποψιάζομαι οτι τις τελευταίες μέρες, γράφω πολύ περισσότερο από την Νεκ στο φόρουμ? Ε?
Mπράβο παιδιά!!!Τελικά, υπάρχει ελπίς και για τους παντρεμένους!Βεβαια, τα χαμάμια και τα σαούνια συνήθως ξεκουράζουν...εσείς γιατί γυρίσατε κουρασμένοι;;;Οεο!!
Νατάλι, τα φώτα σας περί της κούρασης των παντρεμένων που, όντως έχουν ψυχή!
Καλημέρα!!!
1) να πω NADINE πως ποστάρεις ωραίες εικόνες και 2)επειδή διάβασα τα πρώτα ποστ για το reductil που πρώτη φορά το ακούω τελικά το συνεχίζεις; Είδες διαφορά; Και οι παρενέργειες που έγραφες στην αρχή τι απέγιναν; Και αν το σταμάτησες ξαναπήρες κιλά; Πολλές ερωτήσεις ε;
Lixouditsa, να σου απαντήσω εγώ σε ό,τι ξέρω...
1)το ρεντουκτίλ αποσύρθηκε για ευνόητους λόγους...
2)Προφανώς δεν υπάρχει δέυτερο σημείο απάντησης, δεδομένου ότι η πρώτη απάντηση καλύπτει τις άλλες σου!
Ό,τι άλλο θέλεις ρώτα...
Καλησπέρα στην τρελλοπαρέα με τα σκαμπανευάσματά της!!!!
Τί κάνετε? Εγώ μόλις πηρα το cd με τις φωτογραφίες του γιου μου από την φωτογράφιση που κάναμε και είναι όλες θεικές!!! Δεν μπορώ να αποφασίσω πιές θέλω!!! Και το κακό είναι ότι απόψε πρεπεί να αποφασίσω πια θέλω τουλαχιστος για να δωσω στοθσ συγκενείς, και να την παραγκείλω για να είναι έτημη μέχρι τέλος βδομαδας.... Αχ δύσκολό... πολύ σύσκολο βρε κορίτσια....
Θα άξιζε να επισκευτώ τα Παλούκια για έναν και μόνο λόγο: Για να δω από κοντά τον κύριο που είχε την καλωσύνη να φωτογραφίσει και να μας δείξει η Ναταλία μας! Να τον πλησιάσω και να του ψυθιρίσω πως όποιος πηδάει πολλά παλούκια... και να απομακρυνθώ με σαρδόνιο χαμόγελο. Κατά τα άλλα η περιγραφή της εν λόγω παραλίας μάλλον δεν μου κάνει. Στις παραλίες ή θέλω να χαλαρώσω παρέα με ένα βιβλίο ή να ηρεμήσω τη σκέψη μου και να πάρω δυνάμεις για το χειμώνα ή κάτι πιο γήινο, να συνέλθω από το χάγκ όβερ της προηγούμενης νύχτας. Φαντάζομαι πως το Γιανάκηηηηηηηηηηηη μέσα στο αυτί μου δεν είναι ότι καλύτερο. Υποψιάζομαι ότι γι' αυτό ακριβώς θα τιμωρηθώ παραδειγματικά και κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή μου ο πιο ζωηρός Γιαννάκης, για να κάνει κόλαση την παραμονή μου στις παραλίες. Όταν συμβεί αυτό θα πλησιάσω τον κύριο και θα του ζητήσω ευγενικά να απομακρυνθεί από το παλούκι, γιατί ήρθε η σειρά μου να καθήσω. :)
Αυτό το βρώμικο μυαλό σας...Εγώ έβαλα μια φωτογραφία ενός αθλήματος
κι εσείς αρχίσατε τα σεξουαλικά υπονοούμενα...Δείτε και ντραπείτε!
--->Indian Pole Gymnastics
Λιχουδίτσα μου,όπως ήδη σε ενημέρωσε η παλίρροια μας,το σκεύασμα έχει από καιρό αποσυρθεί,οπότε και να θέλεις δε θα το βρεις!Quote:
Originally posted by lixouditsa83
NADINE...επειδή διάβασα τα πρώτα ποστ για το reductil που πρώτη φορά το ακούω τελικά το συνεχίζεις; Είδες διαφορά; Και οι παρενέργειες που έγραφες στην αρχή τι απέγιναν; Και αν το σταμάτησες ξαναπήρες κιλά; Πολλές ερωτήσεις ε;
Το πήρα για πολύ λίγο καιρό και να σου πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι αν είχα δει χαΐρι!Ό,τι έγραφα εδώ πιστοποιεί την τότε πορεία μου.
Οι παρενέργειες σταμάτησαν με το που το σταμάτησα.Το πρώτο διάστημα ήταν πολλές και έντονες.Μετά μάλλον συνήθισα,δεν ξέρω...
Κιλά πήρα εννοείται,γιατί αυτή είναι η μέχρι τώρα ιστορία της ζωής μου!Προφανώς μου κοστίζει η απώλεια...
Όπως και να'χει έχω εντωμεταξύ χειρουργηθεί,οπότε η τελευταία μου απώλεια βάρους ανέγεται στην sleeve.
Bέβαια,έχω κάτι χάπια,που ακόμα δεν έληξαν...Δεν αποκλείεται να μου τη δώσει και να τα ξαναρχίσω κάποια στιγμή...
Anyway,νομίζω απάντησα στις ερωτήσεις σου!Τι βαθμό μου βάζετε,κυρία;Πήγα καλά στο τεστ;Τι κερδίζω;
Και μετά λέμε πως έχουμε εμείς εξωτικές χορεύτριες, που έχουν μαεστρία στα παλούκια... :D
Αυτά είναι πραγματικά προβλήματα,Πωλινάκι!Είδες πόσο άδικα στεναχωριόσουν για τον γιατρό και την επιτροπή;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εγώ μόλις πηρα το cd με τις φωτογραφίες του γιου μου από την φωτογράφιση που κάναμε και είναι όλες θεικές!!! Δεν μπορώ να αποφασίσω πιές θέλω!!! Και το κακό είναι ότι απόψε πρεπεί να αποφασίσω πια θέλω τουλαχιστος για να δωσω στοθσ συγκενείς, και να την παραγκείλω για να είναι έτημη μέχρι τέλος βδομαδας.... Αχ δύσκολό... πολύ σύσκολο βρε κορίτσια....
Αααχ!Δεν εκτιμούμε όσα μας συμβαίνουν και τα θεωρούμε πρόβλημα,μέχρι που η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπους με αληθινές δυσκολίες
κι εκεί είναι που συνειδητοποιούμε πόσο άδικα χαλούσαμε διάθεση και φαιά ουσία για ψιλοπραγματάκια!Να σε δω,μάστορα,τώρα τι θα κάνεις;
Να σε δω,ʼβα μου,όταν με το καλό έρθει η δική σου η σειρά να μου παλουκωθείς,τι τσαχπινιές θα κάνεις!Quote:
Originally posted by Ava
Υποψιάζομαι ότι γι' αυτό ακριβώς θα τιμωρηθώ παραδειγματικά και κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή μου ο πιο ζωηρός Γιαννάκης, για να κάνει κόλαση την παραμονή μου στις παραλίες. Όταν συμβεί αυτό θα πλησιάσω τον κύριο και θα του ζητήσω ευγενικά να απομακρυνθεί από το παλούκι, γιατί ήρθε η σειρά μου να καθήσω. :)
Τύπου Ινδού ακροβάτη,τύπου εξωτικής χορεύτριας ή τύπου...άστα να πάνε;
Μάλλον του τελευταίου τύπου... Πάντως ένα είναι το σίγουρο: Θα σε καλέσω και θα κάθεσαι μπροστά μπροστά!
:smilegrin: Και να μη με καλούσες,τέτοιο θέαμα δε θα το έχανα,κορίτσι λάστιχο
κι εξαιρετικής ομορφιάς,μην ξεχνιόμαστε,βεβαίως,βεβαίω ς,του Θεμιστοκλέους!
Ααααχ, άτιμο εσύ!
Πέρισυ είχε δείξει ο Λαζόπουλος μία ευτραφή κυρία, ολίγον μεθυσμένη, που για ανεξήγητους λόγους είχε μία τέτοια μπάρα στο σαλόνι της, σε μεταλλικό όμως στυλάκι, τύπου στριπτητζάδικο. Έβαλε το δόλιο σύζυγο να καθήσει στον καναπέ και επιδόθηκε σε ερωτικές χορευτικές φιγούρες. Στωικά ο άνθρωπος παρακολουθούσε (τι να έκανε άλλωστε ο καημένος)? μέχρι που κατέρρευσε η μπάρα με την κυρία μαζί! Γι' αυτό θα είσαι εκεί, γλυκειά μου, να μαζέψεις τα αποκαίδια!
Όχι,ʼβα μου!Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος,που θα έρθει να μαζέψει τα κομμάτια της φίλης του!
Εγώ είμαι εκείνη,που θα φροντίσει να βγάλει τον καλύτερο δυνατό εαυτό σου,να μην εκτεθείς!
Να τρίβει τα μάτια του το ανυποψίαστο κοινό,να μην ξέρει από πού του'ρθε!Αμ μπουός;
ʼι εμ γιορ νάμπερ ουάν φαν,άφτερόλ! Δε νομίζω να μην έχεις στύλο σπίτι σου να κάνεις πρακτική;
Έχω δυο τρεις, αλλά όχι πάντα φανερούς. Τους εμφανίζω μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις... Για τα μάτια σου μόνο!
Δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορεί κάτι τέτοιο στο εμπόριο, μέχρι που το είδα, αν είναι δυνατόν!
Ευχαριστώ θερμά για αυτό το ευφάνταστο δώρο! Σου υπόσχομαι ότι θα κάνω πρακτική καθημερινώς και ανυπερθέτως! Θα βγούμε ασπροπρόσωπες!
Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα γιατί κάποιοι κύριοι ζητούν από τις κοπέλες τους να κάνουν στριπτήζ.. Κυκλοφορούν τέτοια προιόντα κι εγώ κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.. Sensual pole dancing for everyone!
Έχασε την παρθενιά του στα μέρη μου ο Σποράκος μου;Πόνεσε πολύ;Quote:
Originally posted by spot
Τελικά το πήγαμε το 3ήμερο ... και περάσαμε τέλεια.
Αφήκαμε τα παιδούδια μας εις τα γιαγιάς, να 'ναι καλά, και πήγαμε ένα απολαυστικό 3ήμερο,
με φοβερή παρέα και ωραιότατα χαμάμ και σάουνες ! Ιτ γουάζ μαϊ φέρστ τάϊμ.
Επιστρέψαμε πολύ μα πολύ κουρασμένοι, αλλά και πολύ πολύ ανανεωμένοι.Αυτά.
Υποψιάζομαι οτι τις τελευταίες μέρες, γράφω πολύ περισσότερο από την Νεκ στο φόρουμ? Ε?
Έχει η Κατερίνη χαμάμ και σάουνες;Μήπως πήγατε καπου αλλού τελικά;
Αλλιώς,έλα παππού μου να σου δείξω τ'αμπελοχώραφα σου,είμαστε!
Τουλάχιστον όπου κι αν ήσασταν, ό,τι κι αν κάνατε,περάσατε τέλεια!
Ελπίζω και η νεαρά να είναι πλέον υγιής!Και να τελειώσει η τιμωρία του Νεκταρινιού
και να του επιτρέψεις σύντομα να μας παίξει,εδώ στον Βιταμπελόκοσμο!
Όσο για τις απορίες της παλίρροιας πώς γίνεται να γυρίσατε εξαντλημένοι,
το Νατάλι ασφαλώς και έχει τις θεωρίες του,αλλά ο τόπος δεν είναι κατάλληλος να τις αναπτύξει!
Για να μη σε αφήσω εντελώς ακάλυπτη,θέλω να δώσεις έμφαση στο "με φοβερή παρέα"! ;) :yes:
Κι ύστερα αναρωτιόμαστε,εμείς,τα καθώς πρέπει ηθικά κορίτσια γιατί είμαστε ελεύθερες ακόμη!Quote:
Originally posted by Ava
Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα γιατί κάποιοι κύριοι ζητούν από τις κοπέλες τους να κάνουν στριπτήζ..
Κυκλοφορούν τέτοια προιόντα κι εγώ κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.. Sensual pole dancing for everyone!
Αχ!ʼβα μου!ʼλλαξαν οι εποχές!Πλέον είμαστε στο ή στύλο ή ράφι!Μάλλον λάθος αντικείμενο επιλέξαμε!
Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Με έκανες και γέλασα με φωνή!
Ήθελα να ξερα τι κάθομαι και μαγειρεύω, αντί να κάνω πρακτική για το sensual pole dancing... Έπρεπε ήδη να έχω αρχίσει!
ʼσε το ράφι και πάμε για το στύλο!
Πάντως Ναταλία μου είσαι τυχερή. Κανένας άντρας δε θα σε πιάσει στον ύπνο. Ότι σου ζητήσει θα το γνωρίζεις και δεν θα τον κοιτάς σαν χάνος. Τώρα ενημερώνομαι κι εγώ. Ο επόμενος θα τρίβει τα μάτια του! Μόνο μην το παρακάνουμε και επιστρέψουμε στο ράφι ως ανήθικα στοιχεία...
Ax!ʼβα μου!ʼλλο γνωρίζω θεωρητικά κι άλλο κατέχω πρακτικά!
Μπορεί να ξέρω τι μου ζήτησε και να μην τον κοιτάω σα χάνος,
αλλά άμα αρχίσω την ντεμοστρασιόν,άλλος θα με κοιτά σα χάνος!
Καλή σου ενημέρωση λοιπόν!Που θα μου γίνεις εξπέρ και θα με αφήσεις μόνη μου
στο γεροντοκόραφο,δεν ντρέπεσαι!Χαλάλι!Τι να σε κάνω;Αφού σου πάει η καρδιά...
---> Catriona Irving : Sitting on the Shelf Without Shelly (όπoυ Shelly-->Ava!)
Χαιρετω την ομορφη παρεα!
Καλε εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα εχω αφησει αντικαταστατη για να σας γραφει τα νεα μας! :)
Την προηγουμενη εβδομαδα οπως σας ειπε και ο Δημητρης δεν ειχα και την καλυτερη διαθεση! Σχεδιασαμε ενα ΠΣΚ χωρις τις μικρουλες μας και 2 μερες πριν η μικρη μας αρρωστησε και ανεβασε πυρετο..... οποτε καταλαβαινετε την ψυχολογια μου.... Ο Δημητρης πηρε αδεια την Παρασκευη για να φυγουμε νωρις αλλα δεν ξεραμε τελικα αν θα φυγουμε ή οχι. Ξυπνησαμε Παρασκευη πρωι και εγω δεν ειχα πακεταρει απολυτως τιποτε!!!!
Σαν μαμα εβαζα πρωτα το παιδι μου φυσικα, ωστε να ειναι καλα και να γινει καλυτερα αλλα σαν ατομο και γυναικα ηθελα τοσο πολυ να παω ενα ταξιδακι!!! Και οπως σχολιαζει και η Ναταλια δεν θα πηγαιναμε και στις Μπαχαμες! Στην Κατερινη θα πηγαιναμε, να παρει!!!!!!!! (Αχ ποσα δεν ξερεις κουκλα μου για τον τοπο σου!!! χαχαχαχ)
Τελικα η μικρουλιτσα μας δεν χειροτερεψε αλλα ηταν και λιγακι καλυτερα! Οποτε πηραμε την αποφαση να φυγουμε και αν προεκυπτε κατι θα γυρνουσαμε! (ευτυχως δεν θα ειμασταν μακρια)
Και εδω αρχιζουν τα ωραια!!!!!!
Φανταστικο ξενοδοχειο! Καταπληκτικο φαγητο! Τελεια εξυπηρετηση!
Ελεγα σε μια φιλη μου οτι ηταν το καλυτερο κρεβατι που εχω κοιμηθει ποτε! (και μη παει ο νους σας μονο στο πονηρο). Το κρεβατι τεραστιο, λες και γνωριζαν τα κυβικα μας, το ντουβε τοσο μαλακο και ζεστο, τα μαξιλαρια μεγαλα φουσκωτα και μαλακά! Τελειο το δωματιο!!!!
Ο μπουφες στο εστιατοριο του κοσμου τα καλα! Το εδειξε και η ζυγαρια!!!!
Και το καλυτερο το αφησα για το τελος!!! Οπως σας φανερωσε και ο Σποτακος μου, ειχε σπα!!!! ΑΧ! Ξοδεψα συνολικα μεσα εκει 3 ωρες!!! Απο την σαουνα στο υδρομασαζ και απο εκει στο χαμαμ και ξανα στην πισινα!!!! Τελεια!!!
Ειχαμε βεβαια και ?φοβερη παρεα?, κατα Ναταλι. Ηταν μαζι μας και μερικοι φιλοι και περασαμε ομορφα μαζι τους (χωρις πονηρες σκεψεις).
Αυτα περι εκδρομης!!!!
Καλε τι παλουκοακροβατες ειναι αυτοι? Που τους βρηκες καλε παλι??? χαχα
Αχ Αβα, ποσα πολλα εχουμε να μαθουμε απο την πονηρουλα Ναταλια!!! Τι χορους σε παλουκια, τι χορους σε μπαρα......
Αντε πολλα εγραψα, φτανει. Αλλα φταιει οτι ειχα να μπω καιρο.
Μπαρμπιτακι μου που εισαι κουκλα μου? Αντε μη μας αφηνεις αλλο! Ελα στην παρεα μας καλε! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!
Κοριτσια του βορρα θα κανουμε καμια συναντηση? Αντε πριν τα Χριστουγεννα! Θελω να σας δω!!!! Μου λειψατε!
Φιλακια πολλα πολλα
Επέστρεψε το Νεκταρινέλι μου;
Είναι να μην κάνω παρατήρηση στον Σποτάκο!
Αμέσως συμμορφώνεται,το παλικάρι μου!
Καλώς μας ήρθατε και πάλι,μάνα,άτομο και γυναίκα!
ʼμα βρω κι εγώ καμιά φορά φοβερή παρέα,
να μου συστήσεις το ξενοδοχείο με το μεγάλο κρεβάτι!
--->Η κότα η στρουμπουλή ~ Νίκος Γούναρης ~ 1954
Ναταλία. Αγάπη. Μία. Και μοναδική.-
Ξύπνα αμέσως από τον ύπνο που κοιμάσαι και καλωσόρισέ με.
Γύρισα να σε ξανακερδίσω.
[quote]Originally posted by Ava
Υποψιάζομαι ότι γι' αυτό ακριβώς θα τιμωρηθώ παραδειγματικά και κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή μου ο πιο ζωηρός Γιαννάκης, για να κάνει κόλαση την παραμονή μου στις παραλίες. Όταν συμβεί αυτό θα πλησιάσω τον κύριο και θα του ζητήσω ευγενικά να απομακρυνθεί από το παλούκι, γιατί ήρθε η σειρά μου να καθήσω
χαχαχαχα! Ζωγραφίζεις, Γκάρντνερ...
Το ένα δεν ανερεί το άλλο αγάπη μου!!!! Αντε να μου πάρει 2-3 μέρες να αποφασίσω, το πολύ πολύ να τις παραγγίλω όλες κιας πληρώσω τα μαλια την κεφαλής μου, αλλά μετά πάλι θα έρθουμε στο θέμα της επέμβασής μου......Quote:
Originally posted by NADINE
Αυτά είναι πραγματικά προβλήματα,Πωλινάκι!Είδες πόσο άδικα στεναχωριόσουν για τον γιατρό και την επιτροπή;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εγώ μόλις πηρα το cd με τις φωτογραφίες του γιου μου από την φωτογράφιση που κάναμε και είναι όλες θεικές!!! Δεν μπορώ να αποφασίσω πιές θέλω!!! Και το κακό είναι ότι απόψε πρεπεί να αποφασίσω πια θέλω τουλαχιστος για να δωσω στοθσ συγκενείς, και να την παραγκείλω για να είναι έτημη μέχρι τέλος βδομαδας.... Αχ δύσκολό... πολύ σύσκολο βρε κορίτσια....
Αααχ!Δεν εκτιμούμε όσα μας συμβαίνουν και τα θεωρούμε πρόβλημα,μέχρι που η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπους με αληθινές δυσκολίες
κι εκεί είναι που συνειδητοποιούμε πόσο άδικα χαλούσαμε διάθεση και φαιά ουσία για ψιλοπραγματάκια!Να σε δω,μάστορα,τώρα τι θα κάνεις;
Quote:
Originally posted by lidal
Ναταλία. Αγάπη. Μία. Και μοναδική.-
Ξύπνα αμέσως από τον ύπνο που κοιμάσαι και καλωσόρισέ με.
Γύρισα να σε ξανακερδίσω.
Ευχαριστώ ρε Ναταλία για το καλωσόρισμα.Quote:
Originally posted by NADINE
Ρε?
Ρε τη Ναταλία?
Ρε?
Και θέλεις κι έρωτες και καλοσωρίσματα?
Κοίτα το τικεράκι μου, όλο καρδιές για σένα είναι.
Νόμιζα ότι θα χαρείς που θα με δεις εδώ μέσα μετά από τόσο καιρό. Αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Τόση Σιβηρία δεν την περίμενα.
Για να καταλάβω πως το τικεράκι σου είναι για μένα
θα πρέπει να με δω ως ποντίκι!Πόσο ρομαντικό,Θεέ μου!
Όσο για τη Σιβηρία...όσο πιο παγωμένη είμαι,
τόσο πιο πολύ θα λιώνω για σένα όσο με ζεσταίνεις!
'Ελα Σιβηρία μου να σε ζεστάνω.
Έλα να σε λιώσω...
Έλα να σε χουχουλίσω με την αγκαλιά μου και την αγάπη μου.
Έλα να σε ζουπήζω τσουρεκάκι μου και μετά να σε φάω.
Δεν μπορεί να τα έχεις ξεχάσει όλα.
Τώρα είμαι εδώ για να σε κερδίσω.
Οι καρδιές είναι για σένα και το ποντίκι το μεθυσμένο, το παραζαλισμένο είμαι εγώ που το έχεις κάνει να λαλήσει!
Ναταλακι μου...... συγνώμη που σε ενωχλώ από τα ερωτοτροπήματα σου.... αλλά πήρα απάντηση.....και είναι αρνητηκή..... και άρχισα να κλέω πάλι.....
Πωλινάκι,έλα τσατοδωμάτιο...
Φαντάζομαι δεν είσαι σπίτι να σου τηλεφωνήσω...
[quote]Originally posted by NADINE
--->http://www.youtube.com/watch?v=MsNfDKkU9ZM&feature=related [/quote
Τώρα αυτό τι σημαίνει? ότι έλιωσες ή ότι ξανάγινες παγάκια?
Μην με μπερδεύεις....
Εγώ ούτε τσατοδωμάτιο ούτε τίποτα?
Τιμωρία?
Λιδα τοχεις παραχ...... ή ιδέα μου είναι?