Προς το παρόν κάνω προετοιμασία για να κλείσω την ιστορία μου. Την μετέφερα με copy-paste σε word και γέμισα 15 σελίδες ήδη :crazy:! Ελπίζω να έχω οίστρο αύριο και να σας ολοκληρώσω πριν εκπνεύσει η βδομάδα μας...
Printable View
Προς το παρόν κάνω προετοιμασία για να κλείσω την ιστορία μου. Την μετέφερα με copy-paste σε word και γέμισα 15 σελίδες ήδη :crazy:! Ελπίζω να έχω οίστρο αύριο και να σας ολοκληρώσω πριν εκπνεύσει η βδομάδα μας...
κοιτάζω μαγιώ στο διαδίκτυο και βρήκα αυτό...
Κοριτσαρες τι ωραι απου σας βλεπω παλι ονλαιν!!!! :roll:
Εστειλα στην Καλλιοπη στο φεις μπουκ εχτες και με καθυσηχασε οτι δεν ειχα μονο εγω προβλημα με το φορουμ και δεν μου ανοιγει!! :crazy::crazy:
Τι κανετε?? Τετοια ωρα θα κοιμαστε λογικα!!! Καληνυχτα σας λοιπον και ευχομαι τα ονειρα σας να ειναι γλυκα απο4ε!!!! φιλακια πολλα πολλα!!! χχχ
καλησπερα! ολες καλα???
απουσιες βλεπω παλι!
εκτος την αγγελικουλα που σημερα εχει ξεκουραση και τη γλαυκη που φτιαχνει γλυκο οι αλλες που ειναι?
ελλη σου εστειλα και εγω αιτημα στο f/b
Ειδα τρεηλερ για το τελευταιο επεισοδιο και εμεινα.η μικρη γκρεη η αριζονα και η τεντυ ειναι το πιο πιθανο να πεθανουν κατα την αποψη μου.
Κοπελιες τι απουσιες και υπνους λετε εδω ειμαστε και κοιταμε το μελλοντικο μαγιο της μακ που ειναι τελειο.
συμφωνείς Λιλάκο! νομίζω κρύβει επίμαχα σημεια με ατέλειες και αναδεικνύει το νεοαποκτηθέν ζιζι!
Μακ ωραίο το μαγιο τρε σικ!
Καλλιόπη παρούσα! Μόλις σου έκανα και αποδοχή! Αλλά δεν βλέπω την φάτσα σου! Μα καλά τι έχετε πάθει όλες και κρύβετε τα μούτρα σας;;; Ααααααα!
Λίλα μου άσε μην μου λες άλλα θα τα κατεβάσω και θα πάθω το εγκεφαλικό μία και καλή! Με τόσες σειρές που βλέπω έχω πλέον συνηθίσει να μένω στα κρύα του λουτρού! :lol:
Μακ τελειο!!!!!!!!
Ειναι πολυ κομψο και μου αρεσει και η διχρωμια πολυ μακ!!!!!
εχω μια παλια και μακρινη δεν εβαλα προσφατη μη τρομαζω το κοσμο:P
απλα δεν εχω και πολλες φωτο ελπιζω συντομα να βαλω καμια νεα να με δειτε και εσεις
αν ειμουν στο pc θα σας εβαζα μια αλλα καθετε ο γιος και εγω ειμαι στο λαπτοπ οποτε εδω δεν εχω δικες μου μονο η κορη εχει εδω!
Eli βλεπεις the mentalist?εχω παθει πορωση και την αλλη βδομαδα εχει φιναλε σεζον.
Α εγω απο τωρα 3ερω πως θα κυκλοφορω και θα οπλοφορω στις παραλιες σε 2 καλοκαιρια απο τωρα!!!
Ενα πολυ ωραιο pin-up με διχτυ στο μαλλι και victory rollς!!!! CANT W8!!!!! :roll::roll:
Μακ το μαγιώ είναι καταπληκτικό, καμία σχέση με τα κλασικά ολόσωμα μαγιώ και είναι ακριβώς όπως το θέλεις. Το βρήκες σε ελληνικά μαγαζιά;
Εγω βλεπω supernatural!!! kai criminal minds kai pretty little liars!