Nα ευχηθω χρονια πολλα σε ολες οσες ειμαστε μαννουλες ,να χαιρομαστε τα καμαρια μας κ να τα δουμε να γινουν καλα κ γερα κ ευτυχυσμενα, αλλα κ σε αυτες που δεν ειναι γρηγορα να γινουν!
Ελακι θα διαβασω μετα την ιστορια την υπολοιπη....
Printable View
Nα ευχηθω χρονια πολλα σε ολες οσες ειμαστε μαννουλες ,να χαιρομαστε τα καμαρια μας κ να τα δουμε να γινουν καλα κ γερα κ ευτυχυσμενα, αλλα κ σε αυτες που δεν ειναι γρηγορα να γινουν!
Ελακι θα διαβασω μετα την ιστορια την υπολοιπη....
Eli διάβασα την ιστορία σου και τώρα που ξεθόλωσαν τα μάτια μου από το κλάμα και βλέπω πάλι για να πληκτρολογήσω θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα. Πιστεύω ότι είσαι σπάνιος άνθρωπος και την αξίζεις χίλια τα εκατό αυτήν την αγάπη που ζεις κι ακόμα περισσότερα. Το Γιώργο δεν τον γνωρίζω αλλά τα λεγόμενά σου με έκαναν να τον εκτιμήσω όπως εκτίμησα και ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έμεινε ποτέ χωρίς δουλειά, έκανε και κ@λοδουλειές προκειμένου να βγαίνει το μεροκάματο κι αυτό και μόνο δείχνει το πόσο άξιος άνθρωπος είναι και ικανός να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα, ότι χρειάζεσαι δηλαδή για να νοιώθεις ασφάλεια κι ότι δεν είσαι μόνη σου. Δεν σας έχει χαριστεί τίποτα, είστε και οι δύο αγωνιστές και γι'αυτό αποκλείεται να μην αποκτήσετε όλα όσα θέλετε στη ζωή σας!
Σας εχω καλεσει ολες για καφε απο το αναλογο τοπικ αλλα σας βαζω κ εδω τα 2 απο τα γλυκακια που εφτιαξα για να σας δελεασω!Αυτο με τον ανανα ειναι κ διαιτιτικο αφου εχει ζελε χωρις ζαχαρη,ανανα μεσα σε φυσικο χυμο κ γιαουρτι 2%.Αυτο με τις φραουλες εχει φυτικη σαντυγι.Το κεικ εγινε λιγο πατατα αλλα θα το φαμε,οπως επισης κ τις φραουλες τις σκετες μς κονιακ κ ζαχαρη.Φυσικα μια απο τις φιλες που περιμενω θα φερει κ ενα εκμεκ καταιφι....της κολασεως!θα τα πουμε αργοτερα!σας φιλω...
Επιτέλους σήμερα έλυσα και το πρόβλημα "πως σκάω μύτη στην παραλία με αυτήν την χαλάρωση" :lol: Μου έδωσε η αδερφή μου ένα μαγιώ, που δεν είναι τόσο όμορφο όπως της Μακ αλλά κάνει τέλεια δουλειά γιατί είναι μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο και σφιχτό, κρατάει δηλαδή όσα χρειάζονται κράτημα. Αυτή είναι και η φωτογραφία του νέου μαγιού που θα φορέσω φέτος στην παραλία, που δεν το λες και στρινγκ! :lol:
ααααααααααααα! θεέ και κύριε! Γλαύκη, γλύφω την οθόνη εξαιτίας σου!
Γλαύκη τα έχεις φτιάξει τόσο όμορφα τα γλυκά που λυπάσαι να τα κόψεις για να τα φας! Καλά να περάσεις με τις φιλενάδες σου στην Κόλαση! :lol:
με το που ειδα το ααααα νομιζα πως το εκανες για το μαγιο της τζινας!!Quote:
Originally posted by Mak
ααααααααααααα! θεέ και κύριε! Γλαύκη, γλύφω την οθόνη εξαιτίας σου!
μετα ειδα οτι το ελεγες στη γλαυκη!
βρε τζινακι λιγο μεγαλο δεν ειναι???
Καλλιόπη είναι σα βερμούδα και το ζητούμενο είναι να είναι μεγάλο για να μην φαίνεται η χαλάρωση στα πόδια και τα οπίσθια.
Tzinako, ασκήσεις ψυχραιμίας, breathe in, breathe out! Δεν είπαμε μπρε ότι μαζί θα κάνουμε προσπάθεια να συμφιλιωθούμε με τα μπούτια μας? Θα σε μαλώσω! Πριν λίγο σκεφτόμουν πως αν γνωρίσω κάποιον αυτό το καλοκαίρι, θα ακολουθήσω το Tzina's style και θα του κλείσω πρώτο ραντεβού στην παραλία,να με δει με τις ραγαδούλες μου, με την κυτταριδούλα μου, με τα πλισέ μπουτάκια μου και αν είναι από τους τύπους που γοητεύονται από τους σφικτούς πωπούς και τους αγαλματένιους μηρούς , να πάει στο καλό του γρήγορα γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο! Μη μου τα γυρνάς τώρα και ετοιμάζεσαι να βγεις με το ποδηλατικό κολάν! Ψηφίζω φούξια μαγιώ δαγκωτό!
χαλαρωση εχω και εγω στα ποδια πριν ακομη χασω κιλα δλδ αμα τα χασω δε θα βλεπομαι :P
Μια μου έρχεται να βάλω φωτό στο τόπικ Πριν και Μετά , μια που μου φεύγει, νομίζω θα βάλω μια τελευταία γιατί μάλλον θα σταθεροποιηθώ σε αυτά τα κιλά.
Μακ το φούξια και το γαλάζιο μαγιώ δε μου κάνουν, τα δοκίμασα σήμερα και είναι φαρδιά. Τώρα που βολεύτηκα με τη βερμούδα θα αγοράσω μόνο το πάνω του μαγιώ και θα είμαι εντάξει.
μου ειχε στειλει μια διευθηνση ο χυμουλης απο το 150+ με μαγιο για ευσωμες και ειχε κατι πολυ ομορφα με φουστιτσα αλλα την εχασα :(
Τζινακο,μάλλον τέτοιο μαγιώ ορέγεσαι αλλά θα σου πω κατι που θα σου κόψει την όρεξη, μπορείς να το αποκτήσεις στην λογική τιμή των 399 ευρώ!
καλησπερα χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες να χαιρομαστε τα παιδακια μας να ειναι παντα γερα κ εμεις επισης να τα καμαρωνουμε...φιλακια σε ολες σας κοριτσια..μακ οι φωτο τελειες..Τζινα μου φαρδυ το μαγιουδακι βρε κοριτσι μου..θα τα ξαναπουμε μιας κ φωναζει η κορουλα μου κ κατι με θελει το βλασταρι μου