τζαμπα πραγμα μακ!!!!τζινα μπορεις να πουλησεις το ενα σου νεφρο και θα ειναι ολο δικο σου.
Printable View
τζαμπα πραγμα μακ!!!!τζινα μπορεις να πουλησεις το ενα σου νεφρο και θα ειναι ολο δικο σου.
μοναδικη διψιφιο βλεπω!
μπαρβο κοπελα μου αντε και κοντευεις αλι απο μενα που ουτε με κιαλια δε το βλεπω ακομη :(
ελα βρε καλλιοπη μην λες χαζα.απο τα ιδια κιλα με εμενα αρχισες και εγω ακομα δεν εχω κλεισει χρονο και κοντευω να πιασω στοχο.θα το δεις το διψηφιο και οχι με κυαλια.
σημερα συζητουσα με τον πατερα μου και του ελεγα οτι τωρα ειμαι 97 κιλα και οτι θελω να χασω αλλα 17 και μετα θα ειμαι οκ.εμεινε κοκαλο ο χριστιανος.τρελαθηκες μου λεει???αν χασεις αλλα 17 κιλα θα εισαι πετσι και κοκαλο ειδικα οταν θα φτιαξεις και την κοιλια σου.
Κορίτσια μου!
Μόλις γυρίσαμε από τον καφέ μας! Περάσαμε όμορφα και η ανιψούλα μου ήταν σαν πεταλουδίτσα και έτρεχε μέσα στην χαρά απο δω και από κει! Σε λίγο θα ξαναφύγουμε να πάμε Θησείο στο στέκι μας με τα κουμπάρια μας που έχουμε να τα δούμε πολυ καιρό!
Ελπίζω να μην σας κούρασα με την ιστορία μας που έσπαγα το κεφάλι μου πως να την κάνω σύντομη αλλά δεν γινόταν με τίποτα! Τόσα χρόνια, τόσα συναισθήματα δεν χωρούσαν σε λίγες γραμμές.
Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια καλή μου. Όλα στην ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, έτσι θέλω να πιστεύω, και όλα όσα ζήσαμε μας κάναν ποιο δυνατούς και πιο αγαπημένους. Δεν είναι τυχαίο που πλέον όλοι μας είμαστε τόσο αγαπημένοι και περνάμε τόσο όμορφα μεταξύ μας! Αυτό είναι το δώρο μας μετά από χρόνια προσπάθειας και είναι ένα δώρο ανεκτίμητο!
Ξέχασα να σας πω κάτι που μου είχε πει η μάνα μου κάποια στιγμή λίγο πριν παντρευτώ με τον Γιώργο: "Τώρα που αποδεχτήκαμε τον Γιώργο ήρθε η δική του σειρά να αποδεχτεί και αυτός εμάς"....
Ολόκληρη η οικογένεια με τον καιρό ζήτησε συγνώμη από τον Γιώργο και από εμένα για την σκληρή στάση που κράτησαν απέναντι μας και κάθε συγνώμη ερχόταν σαν βάλσαμο στην ψυχή μας και την μαλάκωνε.
Συγκινήθηκα πολύ που έπρεπε να ανασύρω τόσα πολλά από το κουτί της μνήμης μου. Γέμισα σελίδες και σελίδες στο word και θα τις κρατήσω σαν προσωπικό ημερολόγιο, μπας και μελλοντικά η μνήμη μου με προδώσει...αν και δεν το νομίζω :D
Γλαύκη μου τα γλυκά σου εκτός από πανέμορφα είμαι σίγουρη ότι θα είναι και πεντανόστιμα! Να περάσετε όμορφα στον καφέ σας!
Μακ μου, Λίλα μου και Τζινάκι μου
και εγώ όλο το πρωί το πέρασα με δάκρυα στα μάτια μου και με ένα κουτί χαρτομάντηλα δίπλα μου! Μου ήταν πολύ δύσκολο να θυμηθώ όλα αυτά που σας έγραψα και να τα αποτυπώσω με λόγια. Ελπίζω να μην έκανα πολλά ορθογραφικά λάθη μόνο, γιατί για κάποιο λόγο στο word μου δεν λειτουργεί η ορθογραφία! :lol:
Ωστόσο είναι όμορφο να θυμάμαι από που έρχομαι και που πηγαίνω και ήταν ένα ταξίδι συγκινητικό μεν αλλά μου θύμισε όλα αυτά για τα οποία έχω παλέψει μέχρι τώρα και με γέμισε δύναμη.
Καλησπέρα κ απο μένα! Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου, Μακ πόσο με συγκίνησαν τα όσα έγραψες για τη μανούλα σου!
'Ελλη μου πολύ με συγκίνησε η ιστορία σας, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά..............
Κάποιο κορίτσι εδώ μέσα βιάζεται πολύ! Καλλιόπη μου μόλις ξεκίνησες την κατηφόρα σου καλέ! Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν καλή μου. Διαβάζω τα κορίτσια σου δίνουν καλές συμβουλές και μοιράζονται εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις και εσύ στον στόχο σου και να απολαύσεις σύντομα την νέα σου σιλουέτα. Μην ξεχνάς να τρως μόνο γοργόνα μου γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου. Πίστεψε με, σε λίγο καιρό θα γιορτάζουμε το διψήφιο και για εσένα!Quote:
Originally posted by mermaid
μοναδικη διψιφιο βλεπω!
μπαρβο κοπελα μου αντε και κοντευεις αλι απο μενα που ουτε με κιαλια δε το βλεπω ακομη :(
Γλαύκη μου τι είναι αυτό το κολασμένο τραπέζι???? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ???? Αντε μην αρχίσω να γλύφω και εγώ την οθόνη!!
Γλαύκη το τραπέζι με τα γλυκά είναι σαν παραμυθένιο!!!!!!!!!
Καλλιοπη εσυ μην το πιστεύεις οτι θα το δεις το διψήφιο, εμεις που ξέρουμε στο φωνάζουμε , been there seen it!!!! Ετσι λέγαμε και εμεις τότε. Δεν είναι στο χερι του καρδια μου, θα το δεις και θα το παραδεις και ακομη παρακατω, μεχρι να θελησεις εσύ να σταματησεις. Απλα αραξε και χαλαρωσε, σου 'ρχετε!!!
Ευχαριστώ σοκολατίτσα μου!
Αααχ και εμένα με συγκίνησε το Μακοκόριτσο μας! Μακ μου μοιράζεσαι μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με την μανούλα σου. Εύχομαι να την χαίρεσαι για πάαααρα πολλά χρόνια ακόμη και να είναι γερή και προπάντων χωρίς πόνους! Μακ μου είσαι μία γυναίκα σπάνια, γεμάτη αγάπη και φως και για όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι έχει βάλει το χεράκι της και η αγαπημένη σου μανούλα. Την ευχαριστώ λοιπόν μέσα από την καρδιά μου που σε έφερε στον κόσμο και τώρα έχω την δυνατότητα να μπορώ να σε έχω φίλη μου! :starhit:
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Μακ κι εγώ τέτοιο μαγιώ σαν την φωτογραφία που έβαλες σκεφτόμουν στην αρχή αλλά τελικά δεν γίνεται γιατί χρειάζομαι σουτιέν με μπανέλα για υποστήριξη και αυτά τα μαγιώ δεν έχουν. Έχει ένα μαγαζί με μαγιώ κολυμβητηρίου και τύπου βερμούδας στο Αιγάλεω πολύ κοντά στο μετρό και θα πάμε να δούμε με την αδερφή μου. Τα ολόσωμα ξεκινάνε από 60 ? αλλά βερμούδες έχει και με 20 ?, οπότε δεν θα χρειαστεί να πουλήσω το νεφρό μου για το μαγιώ, ίσως το πουλήσω για τη ΔΕΗ! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζινάκο τώρα είδα το μαγιό που θέλεις να βάλεις, φόρεσε ένα κανονικό μαγιό κοριτσάρα μου κ μην υπολογίζεις κανέναν στη παραλία, το πολύ πολύ να είσαι μόνιμα ξαπλωμένη, έτσι έκανα όταν είχα χάσει τα πολλά κιλά όταν δεν κοίταζε κανείς προς το μέρος μου τότε έμπαινα ή έβγαινα απο τη θάλασσα :lol: θυμάμαι μια φορά είχα καθίσει μέσα στη θάλασσα 1 1/2 ώρα κ κρύωνα επειδή δεν είχα κ λίπος ενώ τώρα είναι κάπως ανεκτό :lol: