εγω εχω το ιδιο θεμα με τη τζινα.θελω μαγιο με υποστηριξη.αλλιως τα μεμε θα τα κλωτσαω.θα ριξω αυριο μια βολτα στα μαγαζια να δω τι παιζει.
Printable View
εγω εχω το ιδιο θεμα με τη τζινα.θελω μαγιο με υποστηριξη.αλλιως τα μεμε θα τα κλωτσαω.θα ριξω αυριο μια βολτα στα μαγαζια να δω τι παιζει.
ετσι θα κυκλοφορησω
Σοκολατίτσα άμα περιμένω να μην είναι κανείς δίπλα μου για να βουτήξω στη θάλασσα θα με κάψει ο ήλιος και μετά θα σε φωνάξω να μου βάζεις γιαούρτια για να μου περάσει το έγκαυμα! :lol: Από το να με ψήσει ο ήλιος ή να τουρτουρίζω μέσα στη θάλασσα τώρα που είμαι κι εγώ λίπος free :lol: προτιμώ να φοράω τη βερμουδίτσα μου κι από πάνω ένα στηθόδεσμο με μπανέλα και να μπαινοβγαίνω στη θάλασσα κιουρία.
Πάνω πάνω στο τόπικ μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν ξέρω τι είναι "Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/nido/public_html/forum/header.php on line 207", επίσης δεν μπορώ να κάνω αποσύνδεση. Γνωρίζει κανείς τι θέλει να πει ο ποιητής;
και εμενα και δεν μου ανοιγει και μια φωτο που ανεβασα
και εμένα το ίδιο Τζινάκο και επιπλέον δεν φαίνονται οι συννημένες φωτογραφίες πουθενά! Τα έχει παίξει το φόρουμ τελευταία!
κοκκινίζω κοριτσάκι εύκολα, ευτυχώς που τα διαβάζω και δεν τα ακούω και έτσι δεν προδίδεται η ντροπή μου από τα καλά σου λόγια!Quote:
Originally posted by Eli
Αααχ και εμένα με συγκίνησε το Μακοκόριτσο μας! Μακ μου μοιράζεσαι μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με την μανούλα σου. Εύχομαι να την χαίρεσαι για πάαααρα πολλά χρόνια ακόμη και να είναι γερή και προπάντων χωρίς πόνους! Μακ μου είσαι μία γυναίκα σπάνια, γεμάτη αγάπη και φως και για όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι έχει βάλει το χεράκι της και η αγαπημένη σου μανούλα. Την ευχαριστώ λοιπόν μέσα από την καρδιά μου που σε έφερε στον κόσμο και τώρα έχω την δυνατότητα να μπορώ να σε έχω φίλη μου! :starhit:
Μπράβο βρε Λίλα, αυτό θα έλεγα κι εγώ τώρα, ούτε εμένα δεν μου ανοίγει τις φωτογραφίες, ούτε αυτές που είδαμε πριν λίγο τα γλυκά της Γλαύκης κτλ ʼρα δε φταίει ο υπολογιστής μου όπως νόμιζα, είναι θέμα του τόπικ.
του αλλαξαμε τα φωτα του φορουμ.
Μάλλον έπαθε σοκ το φόρουμ με το μαγιώ μου, στο καπάκι ανέβασε ζάχαρο με τα γλυκά της Γλαύκης, ε, δεν θέλει και πολύ! :lol:
τζινοκοριτσο τη δικη σου εβδομαδα ποτε θα την γευτουμε?????
Δεν ξέρω, όλο το αναβάλλω. Μου είπε η Ναταλία για αυτήν που μας έρχεται αλλά επειδή θα λείπει για 2 εβδομάδες της είπα καλύτερα μόλις γυρίσει για να την έχουμε κι αυτήν στην παρέα μας.
http://www.youtube.com/watch?v=Wv6TDifxWMo
αυτο το τραγουδι μου κολλησε απο το πρωι χωρις λογο.
εχει το ημερολογιο στον alpha
Ωραίο τραγούδι Λίλα κι απ'ότι φαίνεται είμαι πολύ άσχετη γιατί δεν το ήξερα.