τι θεματικη εβδομαδα μας επιφυλασσει η Nathalie οεο????η μηπως να τη λεμε ναταλια η original οπως την παπαρηγα την καλη στους απαραδεκτους.
Printable View
τι θεματικη εβδομαδα μας επιφυλασσει η Nathalie οεο????η μηπως να τη λεμε ναταλια η original οπως την παπαρηγα την καλη στους απαραδεκτους.
οποιος δεν εχει δει την ταινια..να προμηθευτει ενα πακετο χαρτομαντηλα και μετα να κατσει να την απολαυσει...
Τι κανετε κορεεεες?? Χρονια πολλα στις μανουλες σας και σε οσες ειναι μανουλες εδω μεσα!!! Ειστε το φως στη ζωη μας! Χωρις την μαμα μου θα ημουν αλλος ανθρωπος ειμαι σιγουρη για αυτο!!
Λοιπον αυριοζ παω για τις ε3ετασεις μου (του μηνα αλλα λογο της αλλεργιας επρεπε να τις κανω πιο μετα!) και παω και φαρμακειο να παρω πολυβιταμινες και σίδηρο/ασβέστιο !!! Ηθελα να ρωτησω η ποσοτητα του σιδηρου/ασβεστιου ειναι ιδια για ολες μας η ο γιατρος τα υπολογιζει αυτα??? Θα παω βασικα και σε παθολογο αυριο αυτος θα μου γρα4ει την ποσοτητα? Τον χειρουργο μου δεν τον ρωτησα!
Οταν του ειχα πει να παρω σίδηρο/ασβέστιο μου ειπε αν χρειαστει αργοτερα θα παρεις! Αλλα δεν θελω να φτασω στο σημειο να ΧΡΕΙΑσΤΕΙ για να τα παρνω!! Απο πολυβιταμινες ποιες παιρνετε?? Ποσο κανουν και για ποσο σας κρατανε?
παρότι νεαρά Λιλάκο, τη θυμάσαι την ατάκα από τους απαράδεκτους!χαχαQuote:
Originally posted by lila198621
ειμαι απο μικρη τηλεορασοπληκτη μακ.η μανα μου λεει οτι οταν ημουν γυρω στα 3 ειχα πορωση με τις διαφημισεις και οτι αν μου αλλαζαν καναλι οταν ειχε διαφημισεις χτυπιομουν σαν χταποδι.διαλεξε σηριαλ και αν δεν το θυμαμαι θα μου τρυπησω τη μυτη.
Εγω ειχα κολλημα με τα τελεμαρκετιν!!!!!!!! Οτι και καλα εβλεπα απο τοτε τι θα παρω οταν παντρευτω!!! μουαχαχαχαχαχαχαχαχ
το σπίτι μου μετά την πλαστική δεν έχει καθαριστεί διεξοδικά, έχει ακόμη τα χαλιά στρωμένα, έχει στοιβαγμένα πράγματα έτοιμα προς αποθήκευση και μέσα μου βιώνω την εκκρεμότητα ως θηλιά στο λαιμό μου! Την Τρίτη θα έρθουν να μου μαζέψουν τα χαλιά για καθαρισμα και μετά , ω τι καλά, θα έρθει μια φίλη μας να μου καθαρίσει το σπίτι γιατί δυστυχώς εγώ δεν κάνει να κάνω απότομες κινήσεις ακόμη , ούτε να σηκώνω βάρη! Θα είμαι και εγώ μια κιουρία! Ανυπομονώ γιατί νιώθω με αποσυντονίζει το ίδιο μου το σπίτι!
ʼραγε τα φάγανε όλα τα καλούδια οι φίλες της Γλαύκης? Ακόμη ξερογλείφομαι!
Αβάκιοοοοοον, είσαι καλύτερα?
ακομη θα τρωνε για να μην εχει μπει καθολου
Natalia no2 θα έπρεπε να ρωτήσεις τον χειρούργο σου πριν πάρεις σίδηρο/ασβέστιο,την δοσολογία μας την δίνει ο χειρούργος ανάλογα με το είδος by pass που έχουμε κάνει.Κάθε μήνα μου τα γράφει παθολόγος.Πολυβιταμίνη ούτως ή άλλως δεν νομίζω να την πάρεις και από μόνη σου και να σου κάνει κακό,εγώ έχω δοκιμάσει supradyn με γεύσι βατομουρο-λέμονο γύρω στα 10 οι 30,centrum στα 18 ευρώ άγευστες-άοσμες,δυστηχώς είχα πάρει διπλό κουτί 2χ60 και αναγκαστικά τις ήπια όλες ,λυπόμουν να τις πετάξω και είναι ότι χειρότερο έχω πάρει,νιώθω πως δεν κάλυπταν καθόλου τις ανάγκες μου,health Aid A to Z αν βρείς την προσφορά που έχει 90 κάψουλες στα 15.5 είναι πολύ καλή τιμή και ένιωθα μια χαρά όσο τις έπινα,τώρα έχω πάρει της Lambert A to Z στα 17 οι 60,πόσο με καλύπτουν θα δω σε λίγες ημέρες που θα κάνω τις εξετάσεις για την επανεξέταση του χρόνου.Επίσης πολύ καλές τιμές θα βρεις και στο pharmacy4u.gr είναι κανονικό φαρμακείο που στεγάζεται στην Πάτρα αλλά κάνει και αποστολή προιόντων ψάχνοντας στα διάφορα φαρμακεία μπορώ να πω ότι έχει καλύτερες τιμές επίσης να ξέρεις πως στις πολυβιταμίνες βάζουν ότι τιμή θέλουν ανάλογα με το πόσα θέλουν να κερδίσουν μιας και είναι παραφαρμακευτικό προιόν πχ τις 30 centrum τις έχω βρεί μέχρι και 24 ευρώ!!!!
σας φιλώ στα μαγουλάκια και πάω να ξαπλάρω σιγά-σιγά καθώς βγήκα για περπάτημα -9 χιλιομετράκια και νιώθω λίγο κομμάτια
Μακ τέλειο το μαγιό που έβαλες χτες,πολύ σικάτο
Τζινάκι παρόλη την χαλάρωση που έχω λατρεύω τόσο πολύ τον ήλιο που δεν θα άντεχα να φοράω αυτή την βερμούδα,εκτός αυτού δεν θα σκάς στον ήλιο με αυτό βρε κορίτσι???
κάπου πήρε το μάτι μου τα γλυκά της Γλάυκης....αχ με έβαλες σε μπελάδες και όλο τριγύριζε σήμερα στο μυαλό μου τι γλυκό θα φάω!!!τελικά συμβιβάστηκα με μία μπανάνα και λίγες μέσκουλες από τον κήπο μας :D (Γλαυκούλα σου έστειλα υ2υ! )
ω!!! Ευχαριστω πολυ aggeloydaki μου!!!! Αλλαζεις συχνα τις πολυβιταμινες δηλαδη?? Θα παω αυριο να δω ποιες θα μου δει3ουν και 9α σας πω ποιες πηρα!! Ευχαριστω και παλι!
Καληνυχτα σας τσουπρες!!!
Γειά σας,όμορφες!
Τζινάκι μου,δεν μπορώ να σου στείλω u2u κι ούτε προφανώς άκουσες την κλήση μου...
Τελικά τη θέλεις την επόμενη εβδομάδα;Πείτε μου κι οι υπόλοιπες τι θέλετε να γίνει με το τόπικ.
Θα τις συνεχίσουμε τις εβδομάδες;Υπάρχει ενδιαφέρον ή μας τελείωσε;
Εντωμεταξύ είδα το Ελάκι ολοκλήρωσε την ιστορία της,αλλά θέλω να την απολαύσω,να μην είμαι σκορπισμένη
σε τηλέφωνα και τσατ,οπότε τη φυλάω.Ελπίζω κι οι υπόλοιπες να είστε καλά...Απλά τις έτρεξα τις σελίδες,δε σας διάβασα...
Η εναλλαγη των εβδομαδων ειναι το αλατοπιπερο εμενα μου αρεσουν πολυ η θεματικες ενοτητες.
We fuckin won the Euroleague!!! GO GO GREECE!!!!!
Oχι οτι ασχολουμε με το μπασκετ αλλα τουλαχιστον θα φανε τα μουστακια τους οσοι μας κοροιδευουν στο ε3ωτερικοοοο!!!!!!!!!!!!!
Ναταλια μου κανε με αντ αν 9εεεεες!!!!!!!!!!!!!! 9 με βρεις στον κοριτσιων το fb!! Jackie Daniels leyomai!!!! :p
σας καληνυχτω αγαπες και πάω για νανακια. Μακια στα μαγουλακια
Κι εμένα μου αρέσουν,αλλά χρειάζεται κι η εκδήλωση ενδιαφέροντος απ'όσες δεν πήραν ακόμη τη δική τους.
Σκεφτείτε το και αν είναι στείλτε μου u2u με το τραγούδι της αρεσκείας σας για τίτλο.Αυτήν πάντως,θα καλοπεράσουμε! :bouncy: