Quote:
Originally posted by SANEL
αχ..εχω καιρο να γραψω γιατι τα γραφω και σε ημερολογιο..καλα τα παω συνεχιζω ακαθεκτη προσπερναω πειρασμους και ανακαλυπτω καινουριες γευσεις...συνεχιζω τη γυμναστικη μου κανονικα.(κανω 50 λεπτα περπατημα στο 7.8 και βαρη και κοιλιακους...κα8ομαι πανω απο 2 ωρες..) και διατροφη συνεχιζω δυναμικα..βρηκα και ελαφρια γλυκα και σοσ και γευματα μετα παο αρκετο ψαξιμο και χαιρομαι ειλικρινα που προσπαθω γιατι μου αξιζει αυτη η προσπαθεια!!αυτη τη βδομαδα πηγα καπου που ειχα να παω 2 μηνες και παιδια δεν φανταζεστε τι ακουσα!! ποπο μιση εμεινες δεν σε γνωρισαμε κουκλαρα συνεχισε ετσι μπραβο εμφανιζεσαι ξανα...τετοια πολλα!!και απο πανω απο 20 ατομα συνολικα..ο κα8ενας δε σε ξεχωριστο περιβαλλον..δεν τους μετραω αυτους που ηταν στον ιδιο χωρο και ζηλευαν που μου ελεγαν οοι αλλοι και ελεγαν και αυτοι..χαχαχαχαχαχα ελεος!!! εχω ξετρελα8ει απο τη χαρα..χ8ες βγηκα φορωντας ενα απο τα παλια μου τζιν και οκ δεν επλεε αλλα δεν με εσφιγγε κιολας!!!πεταωωωωω
Μπράβο κοπέλα μου τέτοια να ακούω κι εγώ να παίρνω θάρρος !! Κι εγω παρ οτι δε βλέπω να χάνω τις προάλλες χώρεσα σε ένα παντελονι ποθ είχα να βάλω κανα χρ΄πονο και που μέχρι πρόσφατα δεν κουμπωνε και αναθάρρησα λιγάκι ... κάατι ειναι κι αυτό μπρος στο τίποτα ...