Quote:
Originally posted by Pinocchio
Κοριτσια καλημερα. 12-14 Νοεμβριου θα ειμαι Αθηνα. Ποιες κοπελαρες θελουν να πιουμε καφεδακι? Σας ζηλευω που πινετε που και που καφεδακι ολες μαζι.
Εγω παντως ειμαι μεσα. Σφυρίξτε μου (κλεφτικα) :-D
Printable View
Quote:
Originally posted by Pinocchio
Κοριτσια καλημερα. 12-14 Νοεμβριου θα ειμαι Αθηνα. Ποιες κοπελαρες θελουν να πιουμε καφεδακι? Σας ζηλευω που πινετε που και που καφεδακι ολες μαζι.
Εγω παντως ειμαι μεσα. Σφυρίξτε μου (κλεφτικα) :-D
dream on θα σου σφυριξω. Δεν ειμαι σιγουρη μονο αν με ακουσεις.....Ροδο εγω-Αθηνα εσυ. Καποια στιγμη να ανταλλαξουμε τηλεφωνα....
NANTINE ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ REDUCTIL?η γουρουνιτσα ειμαι.
εγω παντως δεν τα πηγα καλα εμ τα ρεντουκτιλ.ειχα πολλες παρενεργειες.
ειχα χασει 13 κιλα και τα ξαναπηρα τα 10 .τωρα κανω μια διαιτα και γυμναστικη στο σπιτι σε ενα μηχανιμα ενα τεταρτο καθε μερα .ευχομαι επιτελους να χασω αυτα τα 10 καταραμενα κιλα!
καλημερα στην παρεα που απο οτι καταλαβαινω λειπουν οι περισσοτερες. του αγιου δημητριου σημερα και δεν παραλειψα να τον τιμησω τον αγιο με 3 γλυκα μεχρι στιγμης κι εχω ακομη ενα που με κοιταζει παραπονεμενο.....ποσοι πια γιορταζουν σημερα?
χρονια πολλα και σε τυχον εορταζομενους και οχι, δεν θελουμε αλλο κερασμα...αρκετα φαγαμε μεχρι τωρα, ηρθε η ωρα να θυμηθουμε οτι κανομεν διαιτα (τρομαρα μου)
κατα τα αλλα το σαββατοκυριακο ξεθεωθηκα στις δουλειες, την τελειωσα σχεδον την γενικη μου. κατι λιγα μεινανε που δεν αντεχω αλλο, θα τα αφησω για το επομενο σαββατο εκτος εαν με καλεσουν για κανενα καφεδακι οποτε θα τα αφησω ολα και θα παω....
τα χαλια μου τα εστρωσα, κουρτινες οι μισες ετοιμες, οι αλλες μισες συντομως αρκει να σταματησει η παλιοβροχη το σαλονι ολο πλυθηκε-βγηκαν ολα τα αφρολεξ απο τις θηκες, αλλαξε χρωμα το καημενο-ευτυχως ειχα και το στεγνωτηριο, τα καλοκαιρινα χαλια ολα πλυθηκαν και προσπαθουν να στεγνωσουν-που τετοια τυχη με την βροχη και την υγρασια που επικρατει παντου, κλπ.κλπ
ουφ ξανακουραστηκα. καλε πως τα εκανα εγω ολα αυτα? με επιασε μια τρελη μανια, για καλο ηταν βεβαια και τα καταφερα. ειχα και μια βοηθεια για 4 ωριτσες βεβαια αλλα εγω εφτιαχνα αλλες 24....
λινταλενια, η σαμπινα δεν σε ξεχασε. σε αφησε εξ επι τουτου γιατι της παιρνεις την αγαπη της που σκοπευεις να την κοιμησεις κιολας στη αθηνα και ζηλευει
σαμπινα μου, οχι εγω δεν παω κολυμβητηριο. τα παιδια πηγαινω κι εγω στο ενδιαμεσο παω για κανενα ψωνι στα σουπερ της περιοχης....κερδιζω χρονο και εξασκω το χομπυ. το σκεφτηκα πολυ να παω κι εγω αλλά μετα δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να κανω τιποτε αλλο στο σπιτι οποτε ειπα να αρκεστω στον διαδρομο που σημερα ξεχασα να κανω...ελπιζω αποψε να ανεβω εστω και για λιγο.
κεφτεδογουρουνιτσα, καλη ξανα-αρχη σου ευχομαι. η ναταλια λειπει για λιγες ημερες. την υγεια μας να εχουμε και απο κιλα, τα χανουμε, τα βαζουμε, σε δουλεια να βρισκομαστε
μαρικακι υπομονη και επιμονη σου ευχομαι και επειδη το σκεφτεσαι, καλη δυναμη μεχρι την επεμβαση
πινοκιο και ντριμον, καλο καφεδακι. πιειτε και εναν για τις θεσαλονικεις και περιχωρων
αντε φιλακια σε οσες ξεχασα
Καλημέρα μπαρμπουνάκι!
Εγώ τι να πω που έχω άντρα Δημήτρη και σήμερα στο σπίτι θα γίνει το έλα να δεις? Εϊναι κι η μάνα του στο σπίτι και από το πρωί ο φούρνος έχει πάρει φωτιές!
Ε σήμερα λόγω της ημέρας τρώμε και από αύριο προσέχουμε (πάλι δικαιολογία βρήκα το κάθαρμα..)
Ώστε έτσι η Sabe ε? Έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί αυτό....
Τι να κάνω, στο τέλος θα με μισήσουν όλες αλλά το παίρνω το ρίσκο.
Εμείς οι δύο ας είμαστε όμως αγαπημένες κι αν πολυζοριστούμε την μοιραζόμαστε εναλλάξ, μια εβδομάδα εγώ και μία εσύ (προσπαθώ να αλλάξω γιατί με βρίσκει πολύ κτητική, για να δω θα τα καταφέρω μέχρι να έρθει Αθήνα? Δεν το βλέπω!).
Καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε όλα τα κορίτσια!
λιντα μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου οπως επιθυμεις. υγεια πανω απο ολα σε ολους σας και ολο το κοσμο
Τσούπρες μου όμορφες! Τα εγραψα και στην αλλη γειτονίτσα - αυριο το πρωι μπαινω!
Ειμαι σε μεγαλη φόρμα, το ηθικό ειναι αερα-πατερα, η ταχεία εχει ηδη ξεκινησει απο το σταθμο.
Να χαιρεστε τους (δεκα; και μικρους; ) Μήτσους σας και τις Μιμές σας, να πατε και στην παρελαση (να ριξετε κερματα, χαχαχα) και τα ματαλέμε αμεσως μετα. Εως τότε... φρονιμα! :-D
φιλεναδα, καλη επιτυχια και μακαρι σε ολους μας να μας ερθει η αισοδοξια σου. εσυ πετας καλε, δωσε μας λιγο να πεταξουμε κι εμεις. αντε, τα λεμε μετα την παρελαση με μειον καναδυο κιλακια και συν παραπανω διαθεση φανταζομαι
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΨΑΘΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΟΝΟ ΥΠΝΟ ΤΣΑΓΑΚΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ Κ.Λ.Π
ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Dream on ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο. Ετσι να εισαι μεχρι αυριο, αισιοδοξη και χαμογελαστη. Περιμενουμε νεα σου γλυκια μου..., Φιλακια
Ευχαριστώ μπαρμπούνα για τις ευχές σου, περαστικά σου ΑΝΝΕΖΙΝΑ!
Ονειρένια μου,καρδιά μου,πολύ καλή επιτυχία στην αυριανή σημαντική σου μέρα!Quote:
Originally posted by dreamOn
Τσούπρες μου όμορφες! Τα εγραψα και στην αλλη γειτονίτσα - αυριο το πρωι μπαινω!
Ειμαι σε μεγαλη φόρμα, το ηθικό ειναι αερα-πατερα, η ταχεία εχει ηδη ξεκινησει απο το σταθμο.
Όλα έχουν δρομολογηθεί με τον πιο αίσιο τρόπο,εσύ ακούγεσαι πολύ ανεβασμένη
κι η σκέψη και η προσευχή όλων μας θα είναι κοντά σου μαζί μ'εκείνες των πιο δικών σου ανθρώπων ασφαλώς!
Να έχεις ένα υπέροχο απογευματόβραδο σήμερα κι ένα ακόμα καλύτερο πρωινό ξύπνημα αύριο!
Παρεμπιπτόντως,27 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός...Μια ζουπηχτή αγκαλίτσα με όλη μου τη θετική ενέργεια!
Φιλάκια,φιλάκια,φιλάκια!
Γειά σας,κοκόνες μου!
Περαστικούλια στο Αννεζινάκι μας,χρόνια πολλά στη Λινταλένια μας γι'αυτόν τον άλλον που την πήρε από μένα
καθώς και σε όσους έχετε σήμερα να γιορτάζουν να τους χαίρεστε και να σας χαίρονται με υγεία!
Μετά από ένα Σαββατοκύριακο που τα είχε όλα(ομολογώ το καλύτερο ήταν το 10ωρο babysitting!)
επιστροφή στη μεγαλαγχολία μιας πόλης που σήμερα γιορτάζει..."Είμαστε μόνοι μας" τραγουδά η Τάνια μου
και σήμερα το βιώνω σε κάθε πόντο του πετσιού μου...Κρίμα που το απέσυραν το τραγούδι,θα σας το ξαναέβαζα...
Ελπίζω να είστε όλες καλά,ιδιαίτερα όσες έχουμε καιρό ν'ακούσουμε νέα σας και λίγο ανησυχούμε...
Σας φέρνω κοντά μου με μια φωτογραφία της σημερινής μου βόλτας,εκεί στη μαρίνα στην Καλαμαριά...
Να σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά!