Εγω χτες τζυμ σημερα ολη μερα στους δρομους...
Printable View
Εγω χτες τζυμ σημερα ολη μερα στους δρομους...
ελα ρε θηριο το τολμησες? μπραβο!:thumbup: , εγω τελειως κοτα το αναβαλω συνεχως αντε να δουμε δε ξερω τι με φοβιζει......Quote:
Originally posted by granita
σημερα πρωτη μέρα γυμναστηριο!!!!!
εκανα αερομπικ μια ώρα.μια χαρα!
οχι οχι τολμησα!κ τα πηγα κ μια χαρα για πρωτη μερα!
Και σημερα το κλασικο προγραμματακι περιπου 45 λεπτα (οσο το επεισοδιο House).:D
Ξεπατωμα 7 ωρες να καθαριζω το σπιτι.
10' ελλειπτικο να ζεσταθω, τι καιρος ειναι αυτος ρε παιδια!
Kαλημερα.Σημερα 40 λεπτα διαδρομο,Κοιλιακοι,Βαρακια ,λιγες ασκησεις απο dvd(calanetics λεγονται) και διατασεις.:)
εεεε....συγγνωμη αλλα καποιος χωρις μηχανηματα και γυμναστηρια να μου δωσει ιδεες???
poso kairo to douleueis????mpravo...ki egw sto upsos sou eimai kai 8elw na ftasw to diko sou varos..ekanes diatrofi??kamia idea?kana programma dld na parw idea...wish me luck kai kali sou sigoura sunexeia!!!!Quote:
Originally posted by Constance
Kαλημερα.Σημερα 40 λεπτα διαδρομο,Κοιλιακοι,Βαρακια ,λιγες ασκησεις απο dvd(calanetics λεγονται) και διατασεις.:)
http://swlf.lilyslim.com/1oH9p3.png
Περπάτημα, ποδήλατο, κοιλιακούς, ραχιαίους, pushups, αν έχεις κανά βαράκι μερικές ασκήσεις με αυτό αλλιώς πάρε κανά μπουκάλι νερόQuote:
Originally posted by lostera
εεεε....συγγνωμη αλλα καποιος χωρις μηχανηματα και γυμναστηρια να μου δωσει ιδεες???
σήμερα, τρελό περπάτημα, τόσο που εξοντώθηκα
κατεβασε απο το ιντερνετ dvd με ασκησειςQuote:
Originally posted by lostera
βαζε μουσικη και κανε ο,τι σου ρθει μεσα στο σπιτι. απο τρεξιμο μεχρι ασκησεις, χορο, ο,τι θες.
και περπατημα εξω αν σου αρεσει
δεν μπορώ για κανέναν λόγο να ξαναβάλω τα αθλητικά μου....:(
είναι δίπλα μου το γήπεδο με φωνάζει...αλλά βαριέεεμαι τόσο....μετά το τάε μπο το μαύρο σκοτάδι...3 εβδομάδες χωρίς να κάνω ντίπ γυμναστική.....καλή συνέχεια σε όλους..ελπίζω να πάρω μπρός σύντομα...
σημερα έκανα 10' ποδήλατο, 20' ελλειπτικο, ώμους, χερια, στήθος, κοιλιακούς και ραχιαίους.
ειλικρινα απορώ αν με τα βαρακια οντως θα δω κανα αποτελεσμα πχ σε κανα δίμηνο, εννοω εστω μικρή διαφορα, γιατί οταν τα κανω δεν μπορω να πω οτι κουράζομαι κ τρελλά.
Θα δεις διαφορά, κάποτε εγώ επειδή ήταν μακρυα το τζυμ και τα πιτσιρίκια ήταν πολύ μωρά, δεν μπορρούσα να τρέχω
ξέρεις πως ξεκίνησα τα βαράκια?
κρατούσα 2 κουτιά νουνου και έκανα τις ασκήσεις μόνη μου αρχικά μέχρι να αγοράσω κανονικά βαράκια.
Θα πιστέψεις οτι είδα διαφορά στο μήνα επάνω?μετά αγόρασα βαράκια και αύξησα το βάρος σιγά σιγά...