Στο μικροκυμάτων θέλει πολύ λίγο χρόνο,αλλιώς θα στεγνώσει πάρα πολύ και θα 'ναι σα μπισκότο!
Αν έχεις αντικολλητικό τηγάνι,άφησε την ένα λεπτό από κάθε πλευρά και θα 'ναι σούπερ!
Printable View
Στο μικροκυμάτων θέλει πολύ λίγο χρόνο,αλλιώς θα στεγνώσει πάρα πολύ και θα 'ναι σα μπισκότο!
Αν έχεις αντικολλητικό τηγάνι,άφησε την ένα λεπτό από κάθε πλευρά και θα 'ναι σούπερ!
miam .. sosta!
καλημερα φιλεναδες μου!!!!
χθες πηγα στον γιατρο για το λαιμο μου και δυστυχως μου ειπε πως πρεπει να συνεχισω στη "νηστεια" μεχρι και την αλλη βδομαδα γιατι δεν εχουν κλεισει οι πληγες ακομα.... μου εγραψε και αναρωτικη...
στα κιλα, σημερα 76,5!!!!!!!! χρονια ειχα να το δω!!!!!!!
φιλακια πολλα!
Μπραβο mtsek!
Ναι πήγα!Ευτυχώς η ζυγαριά κατέβηκε κι άλλο παρά τα όσα είχα φάει...Κι απτη χαρά μου το ριξα στα ψώνια...Πήρα φορεματάκι πάνω απτο γόνατο, άντε και μίνι!!Quote:
Originally posted by koralaki
μπιζελακι βλεπω 82! πηγες διαιτολογο νομιζω σημερα? ολε!
παμε μαζι για 81...
μπιζελακι θα μου πεις για Παρο που ελεγες?
ναι γρανιτάκι τώρα ετοιμαζομουν να σου στείλω u2u
τελεια!
πω πω νοιωθω χαλια που εφαγα τυροπιτα.ειχα πει θα προσπαθησω πολυ να χασω μισο κιλο ακομα μεχρι το Σαββατο κ τα χαλασα.σκ@τ@
γεια σας παιδακια!
σημερα εκανα μπιφτεκια λαχανικων οπως κ κανονικα μπιφτεκια, (πρωτη μου φορα)
δυστηχως ηταν τοσο νοστιμα που εφαγα μεγαλη ποσοτητα.
2 τεραστια μπιφτεκια λαχανικων κ ενα κανονικο
μιλαμε για 400 γραμμαρια...
δε πειραζει ομως, (φυσικα δεν εφαγα μονο αυτα)
θα συνεχισω κανονικα το διαιτολογιο μου.
να δω ποτε θα κανω μια μερα ολοσωστα :D:D
η κοιλιαμου εχει μπει μεσα για τα καλα, κυκλοφορω με τα εσωρουχα κμαρεσει!
α αλλη μια παρασπονδια, ταχινι με μελι κ 1 μικρη καρυδα.
μαλλον περιμενω περιοδο για να ζηταω γλυκο,
δεν θελω να μπω στο τρυπακι ομως να δω ποτε περιμενω γιατι αυθυποβαλομαι κ τρωω...
Επεστρεψα κι εγω, αλλος ενας μηνας που κυλησε βασανιστικα, και οχι απο αποψη κιλων αλλα απο αποψη προβληματων υγειας με το μικρουλι μου, που τελικα εχει γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση και οισοφαγιτιδα και οχι αλλεργια οπως νομιζαμε. Το ψυχουλακι μου δεν μπορει να φαει και δεν παιρνει βαρος, εχουμε τρελαθει γιατι δεν υπαρχει τιποτα να κανουμε εκτος απο υπομονη, κι εγω αυτο τομηνα ειχα απωλεια μολις ενα κιλο. Τωρα ξεκινησα τη διαιτα των 13 ημερων αλλα με δικες μου παραλλαγες, πχ πολυ καλο πρωινο, γιατι θηλαζω κιολας και δεν εχω δυναμεις. Αντε κι ο Θεος βοηθος. Πανω απ ολα υγεια...
panv apola ygeia, περαστικα ευχομαι κουκλα μου κ στο μικρουλι σας!
εγω συνεχισα να τρωω μπιφτεκια που ξυπνησα, τοσο πολυ μαρεσαν.
η νεκροψια δειχνει 3 μπιφτεκια λαχανικων κ ενα κανονικο,
+ τα υπολοιπα που ειχα να φαω (ρυζι σαλατα κτλ)
+1 κριτσινι με πατε ελιας (3η παρασπονδια) + γλυκακια καρυδα.
εκατσα κ προσθεσα ολα οσα εχω φαει μεχρι στιγμης κ ειναι σα να εχω φαει κ βραδυνο γευμα ιδιο με το μεσημεριανο
κ αντι για φρουτο το κριτσινι.
ετσι θεωρω οτι ειμαι υπερπληρης απο φαγητο σημερα κ το ραβω.
τελευταιο γευμα 5.
καλα να παθω το βραδυ θα βγω για τον αγωνα κ δε θα πιω ποτο αλλα σοδα.
αφου γουρουνιασα κ εφαγα γλυκα αλμυρα απανωτα...
σημερα απο φαγακια εχουμε....
πρωι
γιαουρτι 2% + 1 κ γλ μελι
μεσημερι
1 μεριδα πουρε + 1 κεφτεδακι (με πολυ ζορι το κεφτεδακι...)
βραδυ
ιδιο με πρωι..
το μονο που με ευχαριστει ειναι πως εχω πιει πολλα υγρα σημερα (μπορω επιτελους να πιω νερο και ice tea!!!)
τοσες μερες επινα αντε 1-2 ποτηρια με αποτελεσμα +της αλλης να παθω και ουρολοιμοξη.... σκ@@@....
ελπιζω μεχρι την Παρασκευη που θα φυγω για 3ημερο να εχω ηρεμισει, γιατι για την ωρα ουτε να κατσω δε μπορω (δυστυχως αν παθω ουρολοιμοξη, πληγιαζει κ το δερμα σε εκεινο το σημειο και... ζω ενα δραμα...)
Εγω σημερα εχω φαει
1 μπολ γαλα με κορν φλεικς
2 αυγα βραστα και φασολακια με ντοματα
Παντζαρια με ζαμπον
Και το βραδυ φασολακια με καροτο
Αντε να δουμε, θα φυγει κανενα ρημαδοκιλο?