:lol::o:lol: ΚΑΛΟΟΟΟ......ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.......
Printable View
:lol::o:lol: ΚΑΛΟΟΟΟ......ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.......
ωχ! τωρα καταλαβα.. λολ...(που να ήμουν και ξανθιά δλδ!)
α.... έκανες πτύχωση και τωρα αναρρωσες?
σορρυ που δεν εχω ιδέα πως λειτουργεί, αλλά εύχομαι καλή συνέχεια :)
:thumbup::thumbup::thumbup:
.......σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!
σιδερενια maria hope!!! ολα να πανε κατ'ευχην απο δω και περα!να εισαι γερη , δυνατη και ευτυχισμενη στην νεα σου ζωη!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΛΟΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::t humbup::thumbup::thumbup:
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin::smilegrin::smil egrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Καλη αναρρωση Maria Hope και καλες κατηφορες!!
βαριέμαι, βαριέμαι, Βαριέμαιιιιιιιιιιιι
Αργουν οι καλοκαιρινες διακοπες...
καλημεραααααααα και καλη εβδομαδα
ευχομαι αυτη η βδομαδα να ειναι γεματη απο ανθρωπους που μας αντιμετωπιζουν σα να ειμαστε ανθρωποι και οχι σκουπιδια.
και να ειμαστε σε θεση να τους αναγνωριζουμε εγκαιρως.
τα λεμε...
πεστα κλικλικω. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.
Αυτή τη στιγμή ο μπαμπάς μου πήγε να μου πήρε τις εξετάσεις που επανέλαβα από το νοσοκομείο. Σκεφτομαι λοιπόν ότι δε θα αντέξω να πάρω κανά δυσάρεστο νέο και θα κάνω υπερφαγικό με το ποντίκι του υπολογιστή.
σκεφτομαι οτι ειναι τελεια οταν εχει λιακαδα :)
σκεφτομαι κ αλλα αλλα ας μεινουμε στο πιο ωραιο :)
:thumbup:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
-Σκεφτομαι οτι πρωτη φορα, με εξαιρεση τα σχολικα-φοιτητικα χρονια, θελω τοσο πολυ να ερθει το καλοκαιρι.
-Νιωθω πολυ περηφανος (σπανιοτατο συναισθημα για μενα) που αλλαξα τροπο ζωης και μου το ανταπεδωσε τοσα απλοχερα το σωμα και η ψυχη μου.
-Μου λειπει η σκυλιτσα μου.
-Η θηλυκια μου γατα αν και στειρωμενη εδω και τρια χρονια, θελει αντρα και συνεχεια κλαψουριζει σαν μικρο παιδι με αποτελεσμα να μην αφηνει κανεναν στο σπιτι να κοιμηθει. Ο αρσενικος την κοιταει με αδιαφορο και νυσταγμενο βλεμμα μιας και εχει αποχαιρετισει τα μπαλακια του εδω και καιρο. :D
-Σκεφτομαι οτι εκανα λαθος που επιχειρησα να αποκαταστησω την σχεση μου με μια πρωην και να δω πως θα ξεφυγω τωρα.
-Δεν εχω ουτε ενα παντελονι, κυκλοφοραω με τις γνωστες φορμες fuma. Ευχαριστος πονοκεφαλος :)
-Θα παω την Δευτερα σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων ρουχων, θα δοκιμασω τζην, μπλουζες, κοστουμια, γραβατες, στρινγκ, καλτσες, ζωνες, γοβες και θα σηκωθω να φυγω χωρις να παρω τιποτα, για να μαθουν τα ζωα οτι υπαρχουν και ανθρωποι που φορανε μεγαλυτερα νουμερα και με το να τους αποκλειεις απο πελατες σου, εκτος του οτι τους περιθωριοποιεις , χανεις κα σε τζιρο.
Νευρα!!
σκεφτομαι οτι κατι διαβασα για κατι φωτογραφιες... τις οποιες εγω δεν ειδα.....
ουαου!!! τελεια :)Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σημερα πηρα ενα μπλουζακι.
Μεγαλο βημα αρχικα η επιλογη χρωματος.Αντι να παρω μαυρο οπως θα επαιρνα αλλη φορα,πηρα ενα πρασινο και αντι για XL πηρα Small.. :)
Να και κατι που μου εφτιαξε τη διαθεση!
αντε ρε φιλε που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!! πως εισαι? τι κανεις πως νιωθεις???Quote:
Originally posted by Maria Hope
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΟΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D
αντε ολο εσενα σκευτομουνα αυτη τη βδομαδα ουτε γκομενος να ησουνα ! χαχαχαχαχ
κοριτσαρα μου σιδερενια να εισαι και καλες κατηφορες!!!!! :love: