Ποια σωματικη τιμωρια ρε συ, αυτη πετουσε ο,τι βρει μπροστα της πανω μου, μου ειχε ανοιξει το κεφαλι μια φορα.
Printable View
Ποια σωματικη τιμωρια ρε συ, αυτη πετουσε ο,τι βρει μπροστα της πανω μου, μου ειχε ανοιξει το κεφαλι μια φορα.
είχε γίνει πολλές φορές αυτό ?
έχω βαρεθεί τς μλκιες, τς μλκες και ούτω κάθε εξής
μακάρι όλοι να μπορούσαν να πούνε αυτό που νιώθουν
ναι, επαιρνε λεξοτανιλ και λιγο να την αφινε θα εβρισκε κατι να της φταιει.
πέρασες δύσκολα χρόνια, εννοείται ότι δεν φταίς εσύ σε κάτι. Δυστυχώς πράγματα που συνέβησαν σε μικρή ηλικία τριγυρνάνε στο μυαλό μας. Σκέψου απλά ότι ήταν άλλες εποχές τότε, πιο σκληραγωγημένοι άνθρωποι, αποδέξου ότι έτσι ήταν η μαμά σου, για να λες ότι έπαιρνε χάπια ήταν μάλλον ψυχικά ασθενής, συμβαίνουν κ αυτά, συγχωρέσε την μέσα σου για να το αφήσεις να περάσει
οχι, δεν τρυγιρνανε καθολου
ok καλύτερα τότε
Τα ραπ που ακους δεν σου χαλανε την διαθεση; Ολο γκρινια ειναι.
δεν ακούω συνέχεια τέτοια.. πριν άκουγα βίσση.. τώρα πιάνο χαχαχ
καταλαβαίνει κανείς το χορό από το τελευταίο βίντεο που ανέβασα στο '' μουσική ''..? ή μόνο εμένα άγγιξε ?
Βλεπω ωραιους κ@λους κουνιουνται, αλλα οχι σε μενα χαχαχαχα
Καληνυχτα Μαρακι,
τι λέει......?
έχει κάνει κανείς καμιά τρέλα ..?
Αυτα δεν λεγονται Μαρακι χαχαχαχα
χαχχαχαχ γιατί όχι....?
Κοινοτοπίες, που απλά δεν εφαρμόζονται στην περίπτωσή μου. Εκτός από ένα σημείο βέβαια: ότι κι εγώ, όπως όλοι, βιώνω τη φθορά του χρόνου και σύντομα θα κληθώ να καταθέσω το σαρκίο μου.
Ως τότε όμως, και όσο θα με πηγαίνουν τα πόδια μου, ζω τη ζωή μου όπως μου αρέσει, χωρίς αυτοκίνητο. Τα τελευταία χρόνια έχω μειώσει σημαντικά και τη χρήση συγκοινωνίας εντός αστικού ιστού.
Νομίζω ότι είναι κάτι σαν το πολιτιστικό ανάλογο του αντιδανείου. Είναι έθιμο ευρωπαϊκής προέλευσης που πέρασε στην αμερικανική ήπειρο και επέστρεψε στην Ευρώπη τροποποιημένο ως ένα βαθμό και εμπλουτισμένο με εμπορικά/καταναλωτικά στοιχεία.
Σήμερα υπάρχουν πλατφόρμες με εξωφρενικές εκπτώσεις σχεδόν όλο τον χρόνο σε προϊόντα λογισμικού. Είναι ένας κλάδος στον οποίο υπάρχει μεγάλη πίεση εδώ και κάποια χρόνια, αν και ορισμένα κάστρα αντέχουν ακόμα.
Αν μιλάς για υλικά προϊόντα, είναι αλήθεια ότι δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το φαινόμενο της Μαύρης Παρασκευής, που όντως είναι μια καθαρά αμερικανική συνήθεια. Εστιάζω περισσότερο στις χειμερινές και καλοκαιρινές εκπτώσεις αλλά καταλήγω συνήθως σε window shopping αφού είναι σχεδόν αδύνατο να βρω κάτι που να μου κάνει. Αυτό που απομένει, και εκεί όντως έχω επωφεληθεί, είναι οι αιφνιδιαστικές εκπτώσεις και προσφορές από διάφορες φίρμες που παρουσιάζονται αρκετές φορές σε ένα χρόνο.
Όντως, αλλά πολλοί το βλέπουν σαν απόδειξη (και επίδειξη) κοινωνικής στάθμης. Αυτό το κομμάτι της ζωής δεν με ενδιέφερε ποτέ. Άλλο θέμα η χρήση του και η ανάγκη βέβαια. Και εκεί όμως, θέλω όσο μπορώ να είμαι ανεξάρτητος και ως τώρα το έχω καταφέρει.
Ναι, είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά αυτή την εποχή νιώθεις τη φύση να σε προσκαλεί να βγεις για να σε λούσει με τα φύλλα που πέφτουν στην πνοή του ανέμου ενώ περνάς κάτω από τα δέντρα, μέσα στο ψιλόβροχο και τη βαριά συννεφιά, και το σκοτάδι να πέφτει ολοένα και πιο νωρίς αφήνοντας τα τελευταία γκρίζα σύννεφα να ζωγραφίσουν στον ορίζοντα πριν σκεπάσει τα πάντα με τον μανδύα του.
Εγώ δεν έχω αγοράσει κάτι ακόμα. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και ίσως να το κάνω κάποτε. Είδα κάτι κολοκύθες (από ύφασμα) με τα μαύρα καπέλα μάγισσας, σκέτη τρέλα, ήμουν στο «παρά πέντε» να αγοράσω μία ;).
Φέτος είδα κι εγώ μέσα στον Οκτώβριο χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολισμένα κανονικά. Μου έκανε εντύπωση γιατί γενικά επικρατεί ο στολισμός Halloween αυτό τον μήνα.
Εννοείς χριστουγεννιάτικα, φαντάζομαι. Έχουν αλλάξει πολύ οι καιροί. Όταν ήμουν μικρός στολίζαμε για τα Χριστούγεννα από την παραμονή, άντε προ-παραμονή, ως την ημέρα των Φώτων. Η «αποκαθήλωση» γινόταν την επόμενη (Αγίου Ιωάννη). Θυμάμαι ακόμα, αμυδρά βέβαια, κάτι λαμπάκια σε μορφή φρούτων (μικρό μέγεθος για το δέντρο). Δεν έχω ξαναδεί από τότε παρόμοιο μοντέλο.
Η καλύτερή μου ήταν όταν χιόνιζε κιόλας εκείνες τις μέρες. Το καλύτερο χιόνι της χρονιάς, γύρω από τις ημέρες του χειμερινού ηλιοστασίου, με ένα γαλακτόχρωμο υπνωτικό ουρανό πριν αρχίσει να ρίχνει με το φτυάρι, ενώ όλα ήταν παγωμένα. Πού τέτοιες πολυτέλειες σήμερα.
Η διαδικτυακή απάτη στο φέισμπουκ αλλά και γενικότερα στο ιντερνετ έχει πάει σε άλλο λέβελ. Δέχεσαι αίτημα φιλίας από άτομο που φέρει το επίθετο της συγχωρεμένης της γιαγιάς σου. Κοιτας τη λίστα φίλων, και βλέπεις κι άλλα άτομα γνωστά σου, συγγενείς ή συντοπίτες. Οπότε λες οκ, it seems legit, κάποια συγγενής θα είναι, ας κάνω add. Γεια σου τι κάνεις? Καλά είμαι εσύ κλπ ανταλασσετε μερικά μηνύματα και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι κακοφτιαγμενα μηνύματα από το Google translate. Κέρδισε λέει κάτι χρήματα και είδε και το δικό μου όνομα στη λίστα των νικητών και μπλα μπλα και να κάνω κλικ στο σύνδεσμο λέει που μου στέλνει κλπ κλπ. Ωπαλάκιααα.. Λέω τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Μάλιστααα.. Σκέφτηκα κανας Ινδός σε κανα παράπηγμα με κανα refurbished laptop θα είναι. Κάτσε λέω Βασίλη θα γελάσουμε τώρα.. Γυρνάω το πληκτρολόγιο στα Αγγλικά και αρχίζω να «καλατσεύω» σε άπταιστα (περίπου..) greeklish Ποντιακά. Do eftas theia κτλ κτλ. Σιωπή από την άλλη πλευρά, χαχαχαχα. Τι να κάνεις κι εσύ βρε φουκαριάρικο Google translate αφού «Ση γού(γ)λας κι ερούξεν»… :D Block & delete και συνεχίζουμε.. :cool:
Καλά, αυτή που μας κάνει διαδικτυακά μαθήματα, από τα 20 άτομα, έχει την τύχη να της απαντούν 6-7, μερικές φορές κι εγώ, αλλιώς θα μιλούσε μόνη της.
Μας έχεις πρήξει με τις ερωτήσεις κατανόησης που όλοι απαντούμε ψάχνοντας από το ίντερνετ. Μου έχει τύχει 2-3 φορές να δώσω ίδια ακριβώς απάντηση με κάποιον άλλον.
Αφού μας ρωτάει κάτι πράγματα εκτός ύλης, πώς περιμένει να απαντήσουμε; Είναι τελείως βλάκας. Το μάθημα είναι 8ώρο και γράφω τώρα εδώ παρά να κοιτάζω τι γράφει αυτή.
Και πολύ ασχολούμαι.
Αxl τι κάνεις; Τι προβλήματα έχεις ρε; Σοβαρά;
Α και δεν είχες μάνα φεμινίστρια, μάνα κακοποιό είχες.
Πολλές μάνες κακοποιούν τα παιδιά τους, αλλά υπάρχει η εξής διάδοση, ότι το ξύλο της μάνας είναι "γλυκό". Άντε γεια σας δηλαδή.
Δείτε ερώτηση που πρέπει να απαντήσω τώρα εγώ
Ποιες ειναι οι διαφορές μεταξύ λευκού, ολικής αλέσεως, και πολύσπορου ψωμιού? Ποιο θεωρείται πιο υγιεινό και γιατί?
Να κάθομαι να ρωτάω το chatgpt και να τα συμπυκνώσω ώστε να δώσω μια απάντηση να μην νιώθει μόνη αυτή.
πείτε τπτα ρε παιδιά... .... .......
τι εγινε, σε αφησαν μονη σου;
Μα είναι τόσα μέλη εδώ μέσα και κανείς δεν γράφει τίποτα. Επί εποχής WildHoney, Tommorello, sumac, user και Σχέσεις και Επικοινωνία, είχαμε τόσα να γράφουμε.
Τώρα έχει ψοφήσει το φόρουμ.
Α και asperger την γλυκιά μου που έβαζε κάτι τρανς και τέκνο...
Αγαπημένοι μου <3
ναι κανείς δεν γράφει γκαμόρα, axl πες τα νέα σου
Τα νεα μου; Μολις εφαγα
τι έφαγες ? και εγώ τρώω κριτσινια με philadelfia
Φασολαδα και λουκανικο
πάντως ρ σεις παιδιά έχω συνειδητοποιήσει τελικά ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες ! Βρήκα πριν καμιά βδομάδα κάτι παλιές μ φίλες, και ενώ είναι εμφανίσιμες, με καλή δουλειά, νέες ηλικιακά δυσκολεύονται παρ' όλα αυτά να γνωρίσουν κάποιον . Και να πω ότι δεν ψάχνουν κάποιον εμφανίσιμο ή κάποιον οικονομικά ευκατάστατο, κι όμως είναι δύσκολο.. Δεν ξέρω τι γίνεται στο κόσμο πραγματικά ...