και το τελευταίο βίντεο του χαρακτήρα
http://www.youtube.com/watch?v=0BcJR...yer_embedded#!
Printable View
και το τελευταίο βίντεο του χαρακτήρα
http://www.youtube.com/watch?v=0BcJR...yer_embedded#!
Τελικά ο τίτλος του βιβλίου είναι 1959
Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να συνεχίζω να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή για να μην γίνω κούνελος. εσείς εδώ τι προτείνετε;
Γιατί δεν μου μιλάει κανείς;
bump (δηλαδή επαναφέρω το προηγούμενο μήνυμα)
Λοιπόν θέλω να πω κι άλλα περίεργα που συμβαίνουν αυτό το καιρό. Τις προάλλες ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και σε κάποια φάση νόμισα πως με άγγιξε κάποιος η κάτι με το χέρι του μέσα στο κρεβάτι, άλλη φορά είχα την εντύπωση πως μεγαλώνουν τα μαλλιά μου από μόνα τους, δεν φοβάμαι όπως παλιά αλλά οι παραισθήσεις συνεχίζονται κάποιες φορές ειδικά όταν είναι σκοτάδι, ίσως βέβαια είναι το τελευταίο κομμάτι προσωπικότητας που μου έχει μείνει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το θέσω και από τα μηνύματα που έχω διαβάσει, φάρμακα όταν παίρνω κάνω εμετό μετά από λίγο, εσείς πως είστε;
και άλλα περίεργα συμβαίνουν όπως με την όραση μου, η τώρα πριν λίγο εμφανίστηκε ένα έντομο στο δωμάτιο μου από το πουθενά, πριν από αυτό ένιωθα ζέστη. Δεν μπορώ να εντοπίσω το τι σημαίνουν όλα αυτά αλλά προσπαθώ να επικοινωνήσω το τι μου συμβαίνει κάποιες φορές, δηλαδή τις εμπειρίες μου.
Τα πιθανά μου συμπεράσματα για το τι σημαίνει με βάση τη λογική είναι:
-παθαίνω κάτι κάποιες στιγμές για οποιοδήποτε λόγο και κοινώς χάνω την επαφή με την πραγματικότητα
-παίζει κάτι άλλο το οποίο δεν εξηγείται με τη λογική
Ακόμα σκέφτομαι πως είναι δυνατό να υπάρχει μια μορφή τηλεπαθητικής επικοινωνίας που βιώνω, δηλαδή να μπερδεύονται όλα τόσο πολύ μέσα μου και να διαβάζω η να μου λένε κάτι το οποίο σκέφτομαι, τέτοια φάση μιλάμε! Με προδίδει κάτι στη φάτσα μου, αλλά πως ακόμα και να μας χωρίζει ένα τοίχος και να συμβαίνει αυτό με το συνομιλητή μου; Εκεί μου έρχεται στο μυαλό η τεχνολογία η η ανώτερη εξωγήινη ευφυΐα, πιο μεγάλη από τη δική μου, αποτέλεσμα οπτικής.
Διαβάζω εδώ και λίγη ώρα για το οφιοειδή στοιχείο στον άνθρωπο , το Πεντάτευχος, τους GI Joe και την τρομοκρατική οργάνωση Cobra και θυμήθηκα τον αρχηγό τους που είχε φίδι για κεφάλι.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._life2.svg.png
Το άστρο της ζωής εμπεριέχει μια ράβδο του Ασκληπιού.
Στον χριστιανισμό, στο παρελθόν δηλαδή, ο όφις είχε την έννοια της γνώσης, η σοφία που έβγαλε τον άνθρωπο έξω από τον παράδεισο. Σύμφωνα με το Πεντάτευχος είναι ένα από τα δύο ζώα με ικανότητα ομιλίας.
Στη σύγχρονη κοινωνία, ο όφις είναι σύμβολο του Σατανά, συμβολίζει πολλές φορές την πολιτική, όπως τους Εβραίους στην αντισημιτική προπαγάνδα, καθώς και τις διαβολικές παρενέργειες των ναρκωτικών.
Οι Εβραίοι πριν την εκτέλεση τους από τους Γερμανούς και τους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._von_Juden.jpg
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί εκδιώχθηκαν οι Εβραίοι από τους Γερμανούς.
Πιο πριν από τους Χριστιανούς
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rstCrusade.jpg
Εβραίοι (ξεχωρίζουν λόγω των διακριτικών τους καπέλων που απαιτούνταν να τα φορούν) θανατώνονται από Χριστιανούς ιππότες. (Απεικόνιση σε γαλλική Βίβλο του 1250).
http://www.geekpedia.com/gallery/ful...-wallpaper.jpg
Can I speak to Jenny :D?
Πόση ώρα το κάνατε το κόλπο με τα μάτια; Έγινε τίποτα. Εγώ μέχρι στιγμής το ρεκόρ μου είναι 10 δευτερόλεπτα περίπου.
Γεια σου βρε Instant τι νεα, πως παει? Σε σκεφτομουν αλλα μολις μπηκα, βγηκες λολ! Διαβασα αυτα που γραφεις για τις αισθητηριακες αντιληψεις που βιωνεις, τις παραισθησεις κτλ, κ ξερεις τι θα σου πω, αλλα επειδη αμα στο πω παιζει να με βρισεις, ξερεις την απαντηση μονος σου, ετσι? Α, κ btw τσεκαρε το inbox σου! :)
Το τσέκαρα. !! τσέκαρε το και συ!
σκέφτομαι για ποιο λόγο με βγάζει πρώτο-πρώτο στην αλφαβητική λίστα των συνδεδεμένων χρηστών? ενώ θα έπρεπε να ήμουν στην 7-8η θέση!!
Να φανταστώ πως είναι ένα μήνυμα απο την γλυκιά moderator Idella πως έχω ήδη βγεί πρώτος στην καρδιά της!! και τα κανόνισε με τον θείο της τον Νίκο γι αυτήν την παρατυπία!!
Idella + Driver = <3
xaxaxaxa οχι ρε συ θα σου πω στον καθενα τον βγαζει πρωτο, οταν συνδεεται ενα μελος το βγαζει εκεινο πρωτο, κ εγω απο τον δικο μου υπολογιστη βλεπω Lacrymosa πρωτη κ καλυτερη, αλλα εσυ βλεπεις Driver πρωτος κ χειροτερος λολολολολ !!!! :)
Lacrymosa + ? = <3 (Προσεξε ποιον/α θα μου βαλεις!!!!!!!!)
Άκουσα, είδα και έχω σοβαρέψει πολύ αυτή τη στιγμή.
Δεν την άκουσα. Παρατήρησα το τυχαίο ήχο και την τυχαία λάμψη σε μια στιγμή αναμονής.
Το νόημα δεν το βρήκα, το έχασα.
Σκέφτομαι ότι επιτέλους πέρασα τα πιο ήρεμα Χριστούγεννα της ζωής μου χωρίς υποκριτικά τηλεφωνήματα από συγγενείς και φίλους του κώλου και πολύ μ' αρέσει αυτό. Τους έχω όλους χεσμένους και μπορώ να πορευτώ μπροστά μόνη μου με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον μου. Όσο για τους e- friends τους έχω χεσμένους επίσης αφού και αυτοί για τον πούτσο είναι. Mercy
Έτσι μπράβο, να δούμε λίγο γνώριμο τοπίο και να επανέλθουν οι ρόλοι!
Oτι κουραστικα καθε χρονι τετοιες μερες να ειμαι κ πιο δυστυχισμενη κ να πρεπει να δειχνω στους αλλους οτι ειμαι καλα.... Δ Ε Ν Ε Ι Μ Α Ι Κ Α Λ Α......... Π Ο Ν Α Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω.... καθε χρονι κ πιο πολυ....
Ηρέμησε... Όλοι σχεδόν μια απ' τα ίδια χάλια είμαστε....
βασικα,αμα εχει καλο φαγητο,και καμια καλη ταινια,ζεστη στο σπιτι,και κανα ποτακι,γιατι να μην ειμαστε καλα;
Σκεφτόμουν ότι οι φίλοι είναι τ' αδέρφια που επιλέγουμε όπως λέει και σε μια διαφήμιση της Barilla! λολ πλάκα πλάκα, βγαίνουν ωραία μηνύματα από μια διαφήμιση από εκεί που δεν το περιμένεις. Έχω διάθεση να γράφω αυτά που σκέφτομαι τωρα. Είμαι λίγο νευρική και το άγχος δεν υποχωρεί.
Ουφ...επιτέλους μ' αυτό που μόλις έκανα θα ηρεμήσω πιστεύω...τι ανακούφιση! Πάω πάλι για νάνι, cu tomorrow! Gypsy, χρόνια πολλά! :)
Αλλος την πινει αλλος την ακουει εγω δεν ξερω αν την ακουσα ινσταντ αλλα δεν μπορω να σου απαντησω λογικα κ τεκμηριωμενα αυτη τη στιγμη γιατι αλλα σκεφτομαι αλλα εννοω κ αλλα λεω
Σκεφτομαι οτι καλα εκανα κι απειχα απ'την τηλεοραση για καμποσο καιρο (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οπου αξιζαν πραγματικα οι προβολες).
Τι το θελα λοιπον κι εγω σημερα να κανω ζαπινγκ χρονιαρες μερες? Επεσα σε μια "sex editor" που αρχισε τις γνωστες cosmopolitan συμβουλες με το γνωστο υφος του σοφου που βασιζει και καλα αυτα που λεει στα top επιστημονικα ευρηματα των συγχρονων ερευνων! lol
Μη μας χτυπατε απο παντου ρε παιδια! Δεν αντεχουμε...
Εντάξει!! ΑΛΛΆ, θέλω ως αντάλλαγμα να με στηρίξεις εσύ (πες και κανά φίλο σου :P) όταν θα έρθει η επόμενη στιγμή που θα αντιμετωπίσω εκείνο το moderator-terminator Idella.
Η επανάσταση εναντίον των μηχανών πρέπει να ξεκινήσει. ''Men, get ready for WAR!!'' ''SPARTANS, ATTACK''
σκέφτομαι I wan't to speak to Jenny
|||||
_ _
/
-