αισθανομαι ωραια για τον εαυτο μου!!!!!! εκανα δυο εργασιες σουπερρρρρρρρ!! τις κοιταω και με φτυνω μη με ματιαξω!!!!!! Να δω τι βαθμους θα παρω βεβαια, μη μεινω με τη χαρα χαχαχχαχα :p
Printable View
αισθανομαι ωραια για τον εαυτο μου!!!!!! εκανα δυο εργασιες σουπερρρρρρρρ!! τις κοιταω και με φτυνω μη με ματιαξω!!!!!! Να δω τι βαθμους θα παρω βεβαια, μη μεινω με τη χαρα χαχαχχαχα :p
μεσα στην αφασια ως συνηθως
Στεναχωρήθηκα μ' ένα άρθρο που διάβασα για ένα γατάκι... :(
Φοβάμαι λίγο...κακώς βγήκα έξω βράδυ...πώς θ' αντέξω τώρα μέχρι να περάσει;
αν νομιζεις οτι στη ζωη πανε μπροστα οι πιο λογικοι οι πιο νορμαλ κ οι πιο σταθεροι εχεις αγρια μεσανυχτα μπροστα πανε συνθως τα μετρια μυαλα οι πιο ψωνισμενοι οι πιο πεισματαριδες οι πιο επιμονοι κ οι πιο ετοιμολογοι απο ολους κ αυτοι που ξερουν το τροπο να προσπερνουν κ να πηδανε πανω απο ολα τα εμποδια.
μη τα βαζεις ποτε με ανοητο θα σε ριξει στο επιπεδο του κ θα σε νικησει...
τα πιο σωστα και τα πιο κουφα πραγματα μεσα σε αυτο το φορουμ τα εχεις πει εσυ ρε αλξανδρε, δεν ξερω πως γινεται αυτο!
οπως το φεγγαρι που οταν φωτιζετε λαμπει κ οταν δε φωτιζετε γινετε σκοτεινο κ ανυπαρκτο....
Μ' έπιασε πάλι μελαγχολία και δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσω... :(
Με έπιασε πάλι αυτός ο φόβος και θέλω να κρυφτώ κάτω από την κουβέρτα μου αλλά δεν λέει να κοιμηθώ από τώρα...ελπίζω να καταφέρω να μου περάσει...
θέλω να φύγω μακριά από εδώ... να χαθώ μέσα στους αγνώστους και ν αμη με αναζητήσει κανείς...
Πάλι μελαγχολική...μου φαίνεται ότι πάλι θα καταφύγω στον ύπνο για να μην σκέφτομαι και να μην νιώθω...
τί συνέβει και νοιωθεις μελαγχολία?
Βασικά καταρχήν έχω κατάθλιψη οπότε συχνά με πιάνει αυτό το συναίσθημα της μελαγχολίας αλλά τώρα ίσως έπαιξε ρόλο και το ότι χθες τσακώθηκε ο αδελφός μου με τη μητέρα μου και τον λυπήθηκα οπότε με στεναχωρεί κι αυτό...ελπίζω να έρθει σπίτι κάποια στιγμή να τον δω...θα του στείλω μήνυμα βέβαια αν δεν έρθει...
αχ ποσο σε καταλαβαινω... https://www.youtube.com/watch?v=wLER2Lror5U
Τρομαγμένη...ήταν άλλη μια δύσκολη νύχτα...
αισθανομαι λες κι εχουμε παραμονη χριστουγεννων. παγωμαρα, σκοτεινια απο τις 6 το απογευμα. ελαχιστοι ανθρωποι να κυκλοφορουν, λιγα φωτα σε σπιτια και μαγαζια. τι κι αν δε τα περασα εδω περσυ, μαντευω ακριβως πως θα ειναι σαν επαναλαμβανομενο dejavu.
Πρέπει να βρείς έναν άνθρωπο να σε αγαπάει και να σε στηρίζει.. Μέχρι το λύκειο έκανα αυτό που έκανες και εσύ... Κοιμόμουν για ν αμη σκεφτομαι..Μετά βρήκα τον άνθρωπο μου και έγινα πιο δυνατή... Θα πρέπει να σκεφτείς ότι αφού ο αδερφός σου είχε το κουράγιο να διαφωνήσει με τη μάνα σου σημαίνει ότι είναι δυνατός...
σκέφτομαι ότι θα πρέπει να είμαι δυνατή για μένα και για τους ανθρώπους που με αγαπάνε..Δεν θα αφήσω κανέναν να μου χαλάσει την ευτυχία μου
Ναι, είναι αλήθεια ότι χρειάζομαι κάποιον δίπλα μου...το νιώθω κι εγώ...εσύ είσαι τυχερή που τον έχεις... :)
Ο αδελφός μου είναι όντως πιο δυνατός από μένα και δεν δίνει πολύ αέρα στη μάνα μου κι έτσι περνάει καλύτερα...προσπαθώ να της τον κόψω κι εγώ για τον ίδιο λόγο...απλά τον λυπήθηκα γιατί ήρθε κουρασμένος απ΄τη δουλειά να φάει ένα πιάτο φαϊ και τον έκανε να φύγει...
δεν ειμαι κ τοσο θετικος σε αυτο μαλον ειμαι πολυ αρνητικος γιατι μπορει να εμφανιστει καπιος που θα θελω να συνενοηθω μαζι του κ να μη μπορω κ γραψε αλλα 20 μυνηματα κλπκλπ εγω ειμαι ανθρωπος της επικοινωνιας οχι της αδιαλαξιας.Quote:
Ανέβασε κανα ποιηματάκι εσύ από αυτά που γράφεις ή κανα πίνακα που ζωγραφίζεις.
Χωρίς όνομα εννοείται!
Όντως κάποια από τα προβλήματα μου έχουν ξεκινήσει από το σπίτι...καταρχήν η υπερπροστατευτικότητα της μάνας μου με έκανε άτολμη και δεν έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου πιστεύω...κατά δεύτερον το γεγονός ότι ο πατέρας μου ενίοτε σηκώνει χέρι, μ΄έχει κάνει δειλή στις σχέσεις μου με το άλλο φύλο...
Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι τώρα έχει κρατήσει την υπόσχεση του ότι δεν θα ξανασυμβεί...έπρεπε να με δει στο νοσοκομείο για να καταλάβει τι κάνει φαίνεται...