Τζινάκια!(όπου τζινάκια=φιλάκια) - Τζάκια!(όπου τζάκια=μάκια!)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
Τζινάκια!(όπου τζινάκια=φιλάκια) - Τζάκια!(όπου τζάκια=μάκια!)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα Εγώκοσμε! :lol: Καλώς ήρθατε στην εβδομάδα της αισιοδοξίας και του ότι νάναι! Ιδού και ένα παράδειγμα αισιοδοξίας:
Μια εταιρία μέσω μιας αγγελίας, ζητάει έναν έξυπνο και ικανό συνεργάτη.
Στους τρεις νέους που παρουσιάζονται για αυτή τη δουλειά, κάνουν την εξής ερώτηση:
" Τι αισιόδοξο μήνυμα, θα ήθελες να πουν για σένα, στην κηδεία σου ; "
Ο 1ος, αφού σκέφθηκε λίγο, τους είπε:
?Θα ήθελα να πουν, ότι ήμουν ένας πολύ καλός άνθρωπος
και ένας υπέροχος οικογενειάρχης.?
Ο 2ος, χωρίς πολύ σκέψη, τους είπε:
?Εγώ θα ήθελα να πουν, ότι ήμουν καλός οικογενειάρχης,
εργατικός άνθρωπος και ότι έζησα με ήθος και αξιοπρέπεια.?
Ο 3ος τους εξέπληξε:
?Εγώ θα ήθελα να πουν:
-Ρε σεις, για δείτε τον καλύτερα, αυτός κουνιέται ακόμα ... ?
Αυτό θα πει αισιοδοξία. !!!
Αυτός ο τύπος πρέπει να είναι μακρινός μου ξάδερφος! :lol:
Καλημέρα και καλή Τζινοβδομάδα!!!
Χθες τι βράδυ μπήκα, διαβασα το τέλος της ιστορίας της Έλλης, βουρκωσα και επειδη δεν μπορούσα (και δεν μπορώ ακόμα) να δω τις φωτογραφίες εκνευρηστικα και το κλεισα!
Ελακι μου σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί και οι δύο είσαστε μαχητές!!!
Σας φιλώ προς το παρόν γιατί είμαι γραφείο και έχω ένα κάρο πραγματα να κανω!!!
καλημέρα τζινόβιες :D καλή εβδομάδα να έχουμε!!!ουφ πάω να συνεχίσω το σιδέρωμα γιατί έχω δανειστεί το σίδερο της μαμάς κ πρέπει να της το επιστρέψω!το δικό μου κάτι έπαθε το καλώδιο που δίνει ρεύμα και μου είπαν πως για να αλλάξουν ενα καλωδιάκι θέλουν 28 ευρουλάκια γκρρρρρρρρρ για αυτό και εγώ το έβαλα τιμωρία και το άφησα μοναχό του μέσα στην ντουλάπα :P
Ήπια τον καφέ μου και το γάλα μου (μπλιαχ) και πάω τώρα ΙΚΑβόλτα. Θα τα πούμε αργότερα. Τζινάκια!!
τζινακιαααα
Καλημέρα Τζινόκοσμε!!!
Με το καλό να πάρεις την πολυπόθητη σφραγίδα Τζινάκι μου!!!!
Μια που μπήκα μετά από πολλούς μήνες, ας πω και μια καλημέρα στο Ναταλάκι και σε όσες με θυμούνται (κι ας μην ανήκω πια στην τρελοπαρέα!).
Καλημέρα Ναταλάκι!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΛΙΝΤΑΛΕΝΙΑ ΜΑΣ!!!
καλε τι είναι αυτά που λες φυσικα και είσαι μελος της παρέας και είαι δυνατόν να μην σε θυμόμαστε? βλακείες τστστστσ.
πες μας τα νεα σου που χαθηκες?? είσαι καλα?
Καλημέρα Αγγελικούλα μου!Quote:
Originally posted by angel79
Καλημέρα και καλή Τζινοβδομάδα!!!
Χθες τι βράδυ μπήκα, διαβασα το τέλος της ιστορίας της Έλλης, βουρκωσα και επειδη δεν μπορούσα (και δεν μπορώ ακόμα) να δω τις φωτογραφίες εκνευρηστικα και το κλεισα!
Ελακι μου σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί και οι δύο είσαστε μαχητές!!!
Σας φιλώ προς το παρόν γιατί είμαι γραφείο και έχω ένα κάρο πραγματα να κανω!!!
Έλα μπες να δεις τώρα τις φωτογραφίες που το πρόβλημα αποκαταστάθηκε :).
Και η δική σας ιστορία είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Ζήσατε έναν έρωτα έντονο και μέσα στην δίνη του προέκυψε και το παιδάκι σας! Απαιτεί μεγάλη ωριμότητα και πολύ αγάπη αυτό που τολμήσατε, το να δημιουργήσετε δηλαδή μία οικογένεια της στιγμή που καλά καλά δεν είχατε γνωριστεί ως ζευγάρι. Σας θαυμάζω για αυτή την απόφασή σας, που ουσιαστικά αγκαλιάσατε την πρόκληση και μπήκατε κατευθείαν στα βαθιά νερά να κολυμπήσετε. Εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι και να χαίρεστε τον καρπό του έρωτα σας!
τις είδα τις είδα!!! Ελλάκι μου είναι απίθανες οι φωτό του γάμου σας! και να σου πώ τα κουφο??? την γαμο-βάπτιση την κάναμε 23/10/2011 (πρωί ηθελα εγω - ο παπάς μου τα χάλασε και εκανα την καρδία μου πέτρα!) Τον πολιτικό γάμο τον κάναμε πριν γενηθει το αστεράκι μας γιατί η ελληνική γραφειοκρατεία δεν παιζεται!
Το μαγιο της λιλας δε το ζηλεύω πολύ!!!!
Πολλες τζινοκαλημερες κ απο μενα κ ευχες για μια ομορφη μερα αλλα κ εβδομαδα..Τωρα πηρα μια ανασα απο τη δουλεια κ γραφω αν κ νωριτερα που προσπαθησα δεν με εβαζε..παιδια τι εχει παθει το φορουμ τελευταιως? Πολλα φιλακια τσουπρες ομορφεςςςς...
Γεια σου και σένα γλυκό Κατερινάκι!Quote:
Originally posted by *Katie
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΛΙΝΤΑΛΕΝΙΑ ΜΑΣ!!!
καλε τι είναι αυτά που λες φυσικα και είσαι μελος της παρέας και είαι δυνατόν να μην σε θυμόμαστε? βλακείες τστστστσ.
πες μας τα νεα σου που χαθηκες?? είσαι καλα?
Είμαι καλά, ακόμα ψάχνω για δουλειά, κάνω πολλή γυμναστική (γιατί έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο) και έτσι εκτονώνομαι....
Και φυσικά προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου με όλα αυτά τα χάλια γύρω μας....
Γλυκιά μου Γλαύκη σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου και μακάρι να καταφέρουμε να βρούμε και εμείς τον δρόμο μας στα επαγγελματικά μας και σε ότι μας δυσκολεύει αυτή την περίοδο. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσουμε μαζί και θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσης!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Eλακι μου μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να ειναι η σχεση σας με το Γιωργο παντα ετσι δυνατη κ να εισαστε ευτυχισμενοι οπως την μερα του γαμου σας!Εισαι πολυ δυνατο κοριτσι κ ο Γιωργος αγωνιστης κ σας αξιζει.Οσο για τους γονεις σου μην τους κακιωνεις.Εχω κορη της παντρειας κεγω κ ξερω πως οι γονεις θελουν για τα παιδια τους το καλυτερο.Κ σκεφτομαστε οτι το διαφορετικο πνευματικο επιπεδο κ τα κακα οικονομικα ειναι ανασταλτικος παραγοντας για ενα γαμο με γερα θεμελια.Αλλα ευτυχως υπαρχουν παντα οι εξερεσεις του κανονα!Οτι καλυτερο στη ζωη σας κ αυτο που επιθυμεις πολυ,συντομα.
Όσο για τους γονείς μου μην ανησυχείς. Όπως είπα προέρχομαι από μία ιδιαίτερα δεμένη οικογένεια και αυτό ήταν που μας έσωσε. Από την αρχή και εγώ και ο Γιώργος είχαμε επίγνωση της κατάστασης και ότι θα αντιμετωπίσουμε αμφισβήτηση. Το θεωρούσαμε λογικό και μας είχε προειδοποιήσει και η μαμά του Γιώργου. Ο λόγος που ποτέ δεν ήρθα σε οριστική σύγκρουση με τους γονείς μου ήταν επειδή καταλάβαινα τις ανησυχίες τους και την αγωνία τους, το ίδιο και ο Γιώργος, ποτέ δεν τους κακιώσαμε, απλά πληγωνόμασταν και κάναμε υπομονή μέχρι να μπορέσουν να καταλάβουν ότι είμαστε ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο και ευτυχισμένο που παρά τις δυσκολίες έχουμε βιώσιμες προοπτικές. Δεν πετούσαμε στα σύννεφα ίσα ίσα το αντίθετο, ήμασταν προσγειωμένοι και σταθεροί στον στόχο μας να παλέψουμε για μία κοινή ζωή. Οι γονείς μου από την άλλη με αγαπάνε τόσο πολύ που ποτέ δεν έφτασαν τις διαφωνίες μας σε άκρα, προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να μην με χάσουν, το έβλεπα αυτό και το εκτίμησα για αυτό και τους άφηνα να μου λένε αυτά που τους προβλημάτιζαν και δεν τους απομάκρυνα από την ζωή μου, απλά διατηρούσαμε αποστάσεις ασφαλείας για να μπορούμε όλοι να διαχειριστούμε πιο ψύχραιμα την κατάσταση. Έτσι με τα χρόνια όλοι μπορέσαμε να γνωριστούμε καλύτερα, ο Γιώργος έκανε μεγάλο αγώνα για να αποδείξει την αξία του, και οι γονείς μου στο τέλος μπόρεσαν να το δουν και να το εκτιμήσουν. Και επειδή και οι ίδιοι είναι ζευγάρι αγαπημένο που ο γάμος τους προέκυψε από έρωτα και αγάπη μπόρεσαν να καταλάβουν αυτό που νιώθαμε και να το σεβαστούν. Βλέπεις και οι γονείς μου ξέρουν ότι το πρώτο συστατικό επιτυχίας ενός γάμου είναι η αγάπη και το δέσιμο, τα κοινά βήματα, η εμπιστοσύνη και η αλληλοϋποστήριξη και μόλις είδαν ότι έχουμε αυτές τις βάσεις, ηρέμησαν και αποδέχτηκαν την σχέση μας. Ακόμη και ο Γιώργος μου είχε πει πολλές φορές ότι καταλαβαίνει τις ανησυχίες των γονιών μου και ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αποδείξει την αξία του και ότι μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη. Έτσι και ο Γιώργος μπόρεσε να συγχωρέσει και να προσπεράσει όλη αυτή την αποδοκιμασία και να την δεχτεί και να την σεβαστεί προπάντων, μιας και καταλάβαινε ότι ήταν οι ανησυχία δύο γονιών που απλά θέλανε το καλύτερο για την κόρη τους.
Τώρα πια είμαστε τόσο αγαπημένοι και περνάμε τόσο όμορφα όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί που κάνουμε τον σταυρό μας και ευχαριστούμε τον Θεό για αυτή την ευλογία! Τώρα πια νιώθουμε πιο δυνατοί από ποτέ γιατί είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι, ο καθένας έχει βρει την θέση του μέσα στην οικογένεια και μπορούμε να περνάμε όμορφα και να χαιρόμαστε την θαλπωρή και την φροντίδα.
Αχ Αγγελική μου τι ωραία έχουμε επέτειο με μία μέρα διαφορά! Φοβερό! Εκείνο το ΣΚ το Οκτωβρίου είναι ιστορικό λοιπόν! :D