αχ αυτοι οι παπουληδες με το κλειδωμενο μυαλο... τι να πεις ....τιποτα άλλωστε όπως είπα είναι κλειδωμενο δεν περνάει τιποτε.
Printable View
αχ αυτοι οι παπουληδες με το κλειδωμενο μυαλο... τι να πεις ....τιποτα άλλωστε όπως είπα είναι κλειδωμενο δεν περνάει τιποτε.
Ελλη μου, μου την έχει πει παπούς γιατίείχα πάρει το καρότσι του μωρού με το port bebe!!! γιατί λέει πιανει πολύ χώρο και δεν μπορούσε να κινηθεί αυτός ανετα!!!!
Σφραγίστηκα, σφραγίστηκα, είμαι μία σφραγισμένη!!!!
Λιλάκι σου επιτρέπω να γκρινιάξεις ελεύθερα γιατί συντρέχουν λόγοι κατωτέρας βίας! :lol:
Αβουλίνι που είδες καλέ τα δικαστήρια και τις διαφημίσεις; Μόλις πατάω στο τραγούδι μου ανοίγει αμέσως το τραγούδι της Dion. Από πυρετό πως πάμε; :lol:
Lidal καλώς ήρθες πάλι στον οίκο μας. Δε σε γνωρίζω αλλά θα χαρώ πολύ να σε μάθω και να σε έχουμε στην τρελοπαρέα μας.
Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή της μητέρας βρήκα ένα κειμενάκι με τα 25+1 πράγματα που μαθαίνεις από τη μητέρα σου!!!
1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
"Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."
2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ
"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."
3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."
4. ΛΟΓΙΚΗ
"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."
5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
"Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."
6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Αλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"
7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ
"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."
8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ
"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"
9. ΩΣΜΩΣΗ
"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."
10. ΑΝΤΟΧΗ
"Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου."
11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."
12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;"
13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ θα σε σκοτώσω."
14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
"Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"
15. ΖΗΛΕΙΑ
"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."
16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."
17. ΥΠΟΜΟΝΗ
"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."
18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
"Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος."
19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
"Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."
20. ΧΙΟΥΜΟΡ
"Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω."
21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ
"Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."
22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ
"Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."
23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ
"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι βλάχος."
24. ΣΟΦΙΑ
"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."
25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα."
26. ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ
(αμέσως μετά τον γάμο: )
"Αντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω."
(ένα-δυο χρόνια αργότερα: )
"Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει. Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα."
χαχα τζινοσφραγισμενη τελειο μη σου πω οτι μερικα τα λεω και εγω σε στυλ πλακας φυσικα αλλα εχω ξεστομισει μερικα !
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα."
η απολυτη μαμαδοατακα ολων των εποχων.
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!το τζινακιον σφραγιστηκε!!!!
Λίλα είδα σήμερα, που έφτιαξε το σύστημα, τη φωτογραφία που είχες βάλει με το τύπου ολόσωμο μαγιώ που φορούσε αυτή με το παχουλό σώμα. Μα καλά αυτή όταν έβαλε αυτό το μαγιώ που κοιτάχτηκε για να δει αν της αρέσει, στον μαγικό καθρέφτη; :lol:
και η σκλεναρικοβα να εισαι τετοιο μαγιο δεν το φορας.
Καλώς το Τζινάκι μας το φρεσκοσφραγισμένο!
Δεν σου κρύβω φιλενάδα ότι ανυπομονούσα για τα καλά σου νέα γιατί μετά από αυτά που είχες περάσει και με την κατάσταση που επικρατεί στα ΙΚΑ δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αλλάζανε και γνώμη! Σε φανταζόμουν μετά κάπως έτσι: ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ :lol:
Πήραμε λοιπόν την πολυπόθητη σφραγίδα, θα πάρουμε και τις ινσουλίνες τριμήνου και όλα καλά! ʼντε βρε καλοτσίμπιτες οι νέες ινσουλίνες! :lol:
Σου κάνω και εγώ μία σφραγίδα δώρο και λέω την σημερινή μέρα 14η Μαίου να την γιορτάζουμε πλέον ως ημέρα της σφραγίδας! :lol:
γεια σας κ απο μενα.Λοιπον με ειδε ο πλαστικος χειρουργος μου την Παρασκευη ο οποιος εκτος το οτι μου ειπε οτι παω τελεια μου ειπε οτι τα μπρατσα μου που εχουν χαλαρωσει οση κολυμβηση κ αν κανω δεν θα σφιξουν..επισης μου ειπε οτι το ιδανικο μου βαρος ειναι στα 85 κιλα κ οχι στα 70 που θελω να φτασω εγω γιατι θα παω λεει μεταβολισμικο σοκ κ θα πεσω κατω..α κ μην ξεχασω..τα μαλλια μου φευγουν τουφες οταν λουζομαι κ οταν χτενιζομαι..αυτα..μακια σας..αργοτερα θα σας επισκευτω παλι
ελα τζινα σου βρηκα μαγιο!
http://www.swimsuitsforall.com/produ...atard-by-Ocean
εγω θα παρω το ροζακι.αν βρω και καποιον να φορεσει το μπλεδακι θα χαρω ιδιαιτερως.
βρεχει γαμωτο. :(
Eli να σου πω την αλήθεια είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου σήμερα γι'αυτό πήρα μαζί μου τις βεβαιώσεις για το διαβήτη, τα χαρτιά από τα 2 τελευταία χειρουργεία που έκανα και την εξέταση του ποδιού μου!!!!!! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να τα δείξω πουθενά. Τελικά θα πάω αύριο να γράψω φάρμακα γιατί εδώ και χρόνια δεν πηγαίνω Δευτέρα γιατί του πέφτει βαριά η τσαγκαροΔευτέρα του γιατρού και γκρινιάζει. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και τις καλοτσίμπιτες ινσουλίνες! :lol: Κι εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω τόση μεγάλη χαρά που θα πάρω τα φάρμακά μου για να τρυπιέμαι όλη μέρα! :lol: :lol: