σοκολατιτσα μου μακαρι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις ασφαλεια τωρα που το πηρες αποφαση.
Printable View
σοκολατιτσα μου μακαρι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις ασφαλεια τωρα που το πηρες αποφαση.
Που χαθηκατε ολες μαζι?
Παρούσα!
Ήμουν στην αφή και της έκανα παρέα γιατί ο άντρας της λείπει, επειδή δουλεύει ασταμάτητα αυτές τις μέρες και πάει σπίτι το πολύ για έναν ύπνο :crazy: και αν!
Γύρισα φουριόζα να μαγειρέψω αρακά και τώρα πλένω βλίτα και θέλω να λιώσω και κάτι φράουλες που αγόρασα από την λαϊκή ώστε να τις καταψύξω και να τις έχω έτοιμες για καλοκαιρινά κοκτέιλ!
Ο Γιώργος με τρώει να βάλω ταινία στο Netbook οπότε θα σας αφήσω....
Τζινάκια πολλά!!!!
Ξεχάστηκα κι εγώ.. Πρέπει να πάω για ξεκούραση, αύριο έχω δύσκολη μέρα.
Κι από μένα καληνύχτα και πολλά, πολλά τζινάκια!
Eli και ʼβα καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Εδώ είμαι κι εγώ Λίλα, φτιάχνω διάφορα. Γαμώτο σήμερα ο γατούλης μου έχει φάει πολύ λίγο. Μέχρι χθες δεν τον προλάβαινα γιατί έτρωγε όλη την ώρα και σήμερα έφαγε λίγο με το ζόρι. Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό και να συνέλθει. Για καλό και για κακό δεν θα βάλω χρήματα έναντι για τη ΔΕΗ μήπως χρειαστεί τελικά να τον πάω στον κτηνίατρο κι επειδή του χρωστάω εδώ και 1 χρόνο χρήματα θα πρέπει να του δώσω και κάτι έναντι του χρέους. Δε γίνεται να ησυχάσω εγώ!
Νερακι πινει ο γατουλης σου τζινα?πυρετο εχει?
Δεν ξέρω αν έχει πυρετό δεν του έβαλα θερμόμετρο. Κανονικά πίνει νερό αλλά σήμερα δεν έχω προσέξει αν ήπιε.
Μηπως εχει φαει τιποτα στα κρυφα και τον εχει πιασει το στομαχι του?ο γιατρος μου ειχε δωσει για τον παπαρακο ενα φαρμακο για να χ@σει το κουκουτσι απο μια ελια που ειχε καταπιει και του εγδαρε το εντερο.
Δε νομίζω Λίλα γιατί δεν τρώει τίποτα άλλο εκτός από το φαί του. Είναι υποτονικός σήμερα και κοιμόταν πολύ ώρα, τον χάϊδεψα πριν που κοιμόταν και τώρα είναι στα πόδια μου και νιαουρίζει για να τον χαϊδέψω. Έχει κατσικωθεί και δεν φεύγει! ʼφησα τα κολιέ και τον χαϊδεύω και τώρα που γράφω νιαουρίζει!
Tζινακο μου πολυ καλα νεα!Τουλαχιστον δεν θα εχεις να αγωνιας για τα φαρμακα σου!Ελπιζω κ ο γατουλης να μην εχει τιποτα κ να μπορεσεις να βαλεις τα χρηματα για τη ΔΕΗ.
Καλως τη Λινταλενια μας κ παλι!Τι εγινε κ χαθηκες βρε παιδι?Ολα καλα?
Καλως κ το Αβουλινι μας το ακριβοθωρητο!Ελπιζω να εισαι καλυτερα χαρα μου!Οσο για τα τραγουδια που εβαλες?Μπουρλοτο!!!
Λιλακο πως εισαι τωρα?πονας ακομη?Ποιος σου ειπε να βαλεις θερμοφορα ?Οταν ποναμε γυναικολογικα απαγορευεται οτιδηποτε ζεστο!Ρωτα το γυναικολογο σου.
Εγω κοριτσια ημουν καπως.Ειχα παρα πολυ αιμα απο το Σαββατο κ σε συνδιασμο με την κουραση...Μου εδωσε φαρμακα ο γιατρος κ για τον αιμματοκριτη που εχει πεσει,κοιμηθηκα κ 3μιση ωρες για μεσημερι,που δεν το εχω ξανακανει ποτε κ τωρα ειμαι καλυτερα.Φυσικα με τοσα γλυκα που εχω φαει μπορει να πεσω σε γλυκαιμικο σοκ!
Γλαύκη για να κοιμηθείς τόσες ώρες σκέψου κούραση που έχεις μαζέψει. Αν πάρεις και τα φάρμακα για τον αιματοκρίτη θα νοιώσεις σίγουρα καλύτερα. Για τα γλυκά δεν πειράζει, φάε τώρα ότι προλαβαίνεις! :lol:
Αν δεν φαει και αυριο να τον πας κτηνιατρο.μας ελεγε ο κτηνιατρος οτι εχει βγαλει απο σκυλο απο μπαταριες μεχρι τακουνι απο παπουτσι.ο δικος μου οτι βρει το τρωει εχει καταστρεψει το στομαχι του ο βλακας.μια φορα ειχε φαει μαλλι πλεξιματος και τα κακα ειχαν μεσα φουξια ινες.και μια αλλη φορα τον κραταγαμε 2 ατομα να του βγαλουμε απο το στομα ενα καλτσακι ναυλον.να μην αναφερω για μια κουρτινα μπανιου κοκκινη που ειχα στην αθηνα απο το ικεα και την ειχε ξεσκισει οταν ηταν κουταβι επειδη τον ειχα αφησει μονο του.
Γλαυκη το ξερω οτι δεν κανει να βαζω θερμοφορα και η μανα μου φωναζει ομως ειναι το μονο που με ανακουφιζει.αναγκαστηκα να παρω 2 φορες παυσιπονο σημερα και ανακατευτηκε το στομαχι μου.τωρα δεν ποναω το βραδυ δεν ξερω αν θα με αφησει ησυχη.απο τη μερα που μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος μεχρι σημερα την πρωτη μερα σφαδαζω απο τον πονο.
Τσουπ να μαι και γω!
Τελείωσε η ταινία και το netbookaki μου απελευθερώθηκε!
Περαστικά στον γατούλη σου Τζινάκι μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και αύριο να είναι καλά! Μήπως έχει πρόβλημα με το εντεράκι του; Έκανε κακά του σήμερα;
Γλαύκη μου καλά έκανες και κοιμήθηκες τόσο, σίγουρα θα είχες ανάγκη την ξεκούραση.
Αβάκι όνειρα γλυκά και καλή δύναμη αύριο, εύχομαι να νιώθεις καλά και να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου στο άψε σβήσε!
Λίλα μου και εγώ μία από τα ίδια είμαι, η πρώτη μέρα της περιόδου είναι χάλι μαύρο. Για χρόνια έπαιρνα κάθε μήνα ένα μεσουλίντ για να στρώσω. Εδώ και λίγο καιρό τα έχω κόψει και παίρνω τα 2 νούροφεν και με πιάνουν. Τα νούροφεν είναι αρκετά ελαφριά για το στομάχι, τα έχεις δοκιμάσει; Δεν κάνουν την δουλειά που κάνουν τα μεσουλίντ αλλά είναι αρκετά καλά, απλά καμιά φορά χρειάζεται να ξαναπάρω.