Τζίνα δεν παίζεσαι! :lol:
Printable View
Τζίνα δεν παίζεσαι! :lol:
Λίλα έζησες και την κλασική σκηνή που ξυπνάς το πρωί και βλέποντας ποιός κοιμάται δίπλα σου παθαίνεις τραμπάκουλο;
Χάθηκα πάλι γιατί έκανα τάι τσι! :lol:
http://www.bodyinbalance.gr/home
Eli έκανες όντως τάι τσι ή μήπως έκανες τάι τσι τσι δηλαδή κρέας δηλαδή μάσα;! :lol:
:lol::lol::lol::lol:
όχι αλήθεια λέω! Απόψε έφαγα αρακά με τυράκι :bigsmile:
Τώρα μιλάνε για διατροφή, διαχείριση στρες και για την γλυκόζη στο αίμα! Καλέ το έχω ερωτευτεί το κανάλι αυτό!
οχι γιατι μπορει να ηταν μαλακας ομως ηθελα να του κατσω απο τη μερα που τον γνωρισα και απο οτι θυμαμαι το σεξ ηταν μεθυστικον.ειναι η φαση που δεν θα εκανες παρεα με καποιον ομως τα ζωωδη ενστικτα σου σε κανουν να θελεις να κανεις σεξ μαζι του.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λίλα έζησες και την κλασική σκηνή που ξυπνάς το πρωί και βλέποντας ποιός κοιμάται δίπλα σου παθαίνεις τραμπάκουλο;
Λίλα ντίρλα εσύ, μεθυστικό το σεξ, τα ένστικτα ζωώδη, φαντάζομαι ότι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε κανείς στον όροφο του ξενοδοχείου! :lol:
Το ξενοδοχειο ηταν φισκα στους φοιτητες νοσηλευτικης που ειχαν ανεβει για το συνεδρειο.οποτε κανενας δεν κοιμηθηκε σε κανεναν οροφο για τους ιδιους με εμενα λογους.αχ ειχαμε παει σε ενα μαγαζι μοναστηρι νομιζω το ελεγαν και καθε φορα που βαραγε η καμπανα κατεβαζαμε τις τεκιλες.καπου εκει εγινα ντιρλα.ειχα δει και το Γ με τη νεα γκομενα λιγους μηνες πριν πολυ ηθελα να κανω μ@λ@κι@???
Εμένα αυτό γιατί μου ακούγεται σαν πενταήμερη ενηλίκων;;; :lol:
Στο σχολειο δεν ειχα παει πενταημερη.ο κωστακης ηταν αθηνα και πηγε με το δικο του σχολειο ο Γ διαβαζε οποτε δεν ειχα λογο να παω.
Αχ αυτή η καμπάνα του μοναστηριού, μας έκαψε! :lol:
Κοριτσια σας καληνυχτιζω.Αρχισε κ να βρεχει κ παω να κοκουλωθω γιατι ψιλοκρυωνω.καλο ξημερωμα.
Καληνύχτα Γλαύκη μου και καλή ξεκούραση, απόψε με την βροχή θα κάνεις ρομαντικά νανάκια :D
ετσι ξανακαιγομουν.μεχρι τη μοναδα εγκαυματων εφτανα.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αχ αυτή η καμπάνα του μοναστηριού, μας έκαψε! :lol:
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση.